Det er anden gang vi har haft besøg af Lone. Første gang vi fik lavet en meget fin haveplan på vores ejendom - resultatet blev supergodt med sammenhæng på hele matriklen. Der blev skabt læ og fine lø... Ver mais
A empresa respondeu
Lone var en meget nærværende og lyttende hjælp for os, med at planlægge vores smukke gårdhave. Hun kom en vinterdag hvor haven var gravet op og blot var jord, og kunne fremtænke mange ideer imens vi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fået anlagt et superflot præriebed som blomstrede allerede den første sæson. Lone besøgte mig i min have, vi havde en dejlig snak om haven. Lones begejstring for min have gave mig masser a... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde en rigtig god oplevelse med Grønne Glimt. Lone var meget grundig, både over telefonen, ved havebesøget og ved udarbejdelsen af haveplanen. Vi fik en stor, flot haveplan samt en udførlig bes... Ver mais
A empresa respondeu
Viden og inspiration til dine havedrømme. Grønne Glimt havedesign hjælper dig med at indrette din have, så den bliver hyggelig at være i og nem at passe. Jeg laver haver for mange typer af haveejere, og det er det, jeg brænder for. Jeg elsker at være på havebesøg og glæder mig hver gang til at fortælle og forklare, hvad jeg ser og hvordan jeg tænker vi kan designe din have. Indenfor landbrug, parker og lignende, skal der tænkes større sammenhænge og som landskabsarkitekt, formår jeg at binde områder sammen. Drømmer du om mere vild natur i din have, flere fugle og insekter, klimarobuste planter, at udnytte dit regnvand, om selvforsyning og bæredygtigt design? Du er bestemt ikke den eneste og tendensen er voksende her i 20´erne. Gør noget godt for naturens, dyrelivets og ikke mindst din egen skyld. Ræk biodiversiteten en hjælpende hånd med en vild have, med blomsterenge hvor den vilde natur råder. Jeg har masser af løsninger og lavpraktiske haveråd, der virker, Vilde haver kan sagtens være både hyggelige og nemme at holde. Med en gennemarbejdet haveplan kan jeg hjælpe dig i mål.
Falkevej 18, 8800, Viborg, Dinamarca
Lone hjalp os med at få tegnet en haveplan til vores lille have. Hun har en stor professionalisme og viden omkring sammensætning af planter og er behagelig at snakke med. Hun får vores største anbefaling.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone fra Grønne Glimt var rigtig sød og imødekommende. Ved besøget var hun god til at lytte til vores ønsker. Vi fik tilsendt et godt forslag som vi kan arbejde videre med, der var både taget højde for egne ønsker med også Lones gode ideer og forslag. Vi vil helt klart anbefale firmaet Grønne Glimt.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Vi fik mange fine ideer/forslag og inspiration til vores nye have, som er lidt af en udfordring, idet den ligger på en skrånende grund i Vestjylland og derfor med megen blæst. - Lone Skjødt delte ud af hendes store viden og erfaring, og lyttede også til vores havedrømme/ønsker, der var en go' snak om tingene. En del ideer er fuldført (flere kommer senere), og nu glæder vi os tll at opleve grønne glimt, havehygge og haveglæde, samt en have, der fungerer for os!

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone er en meget positiv og behagelig person. Ud fra vores ønsker og Lones kæmpe viden fik vi i samarbejde fundet nogle gode løsningsforslag til udeområdet omkring vores sommerhus

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Yderst kompetente havevejledninger og virkelig spændende haveplan over hel ny køkkenhave med pergola og højbede

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone skal have de allerstørste anbefalinger herfra! Vi havde en drøm om en ny forhave, men kunne ikke helt selv afkode præcis, hvad vi drømte om. Efter en havevandring og god snak med Lone, kunne hun dog afkode det og har lavet en haveplan der rammer spot on på det vi drømmer om, vores stil og i perfekt sammenhæng med hus og resten af haven. Og med et skarpt blik for bæredygtighed, anvendelse af eksisterende materialer og planter kombineret med nyt mv.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lige fra Lone Skjødt trådte ind i vores hjem og til vi modtog den færdige haveplan følte vi os set og hørt. Lone er helt fantastisk til at aflæse mennesker og imødekomme de ønsker, vi havde, dels gennem de indtryk hun fik ved at se vores hjem og dels ved at spørge grundig ind til vore ideer og tanker med både forhave og baghave. Da vi modtog haveplanen var den nøjagtig som vi havde tænkt os, fin og brugbar. Planterne hun havde valgt, var også i en rimelig prisklasse, hvilket vi satte stor pris på, da vores sansehave krævede mange planter. Prisen for haveplanen var ganske rimelig. Vi kan anbefale hende på det varmeste, og vi vil ikke tøve med at kontakte hende en anden gang. En anden ting, som bør fremhæves er, at hun ikke slipper sine kunder når haveplanen er afleveret, hun står til rådighed med råd og vejledning ved behov ligesom hun meget gerne vil se resultatet (foto), når planterne er i jorden. Stor tak til Lone Skjødt for et fint samarbejde.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone er genial! Vi fik anbefalet Lone til at lave en haveplan til vores lille have. Haven skulle være nem at vedligeholde, samtidig med at opfordre til leg og opdagelse for vores børn. Lige fra starten var Lone god til at give idéer og inspiration - allerede efter hendes besøg gik vi straks i gang på egen hånd. Den færdige plan opfylder alle vores ønsker og mere til. Nu arbejder vi i etaper med kyndig sparring fra Lone, så vi stille og roligt når i mål med det endelige resultat.
Lones haveplan er printet og hængt op i stuen som evigt samtaleemne med gæster.
Vi kan kun anbefale Grønne Glimt.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Vi har fået en meget udførlig haveplan med planteliste og deltegninger. Vi havde mange ideer og der er kommet rigtig mange af elementerne med i den endelige plan. Vi har ønsket en biodiversitetshave og det er angivet hvilke arter de forskellige planter forventes at tiltrække. Vi føler vi har fået en meget personlig og kompleks plan og samtidig fornøjelsen af, at det er overskueligt at gå i gang med delprojekter

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone er TOP-professionel og samtidig et utrolig menneske. Hun tænker havedesign på en udfordrende måde med masser af spændende vikler og muligheder. Hun bringer drømme til virkelig.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Vi har kun godt at sige om alt hvad Lone har leveret!
Vi flyttede i et nybygget hus med græsplæne. Vi har ikke haft have før, og vi havde brug for hjælp til at omdanne vores monokultur af en græsplæne til en biodivers have uden for meget pleje, hvor der automatisk blev skabt "rum" hvor der var stor hensyn til at ungerne kan boltre sig og sågar spise det meste. Ikke mindst en plan for hvordan vi greb det store projekt an.
Efter grundig "screening" af 4-5 arkitekter, vil jeg mene Lone var den absolut eneste, der rent faktisk kunne skabe en biodivers have med afsæt i den lokale natur i Sejs-Svejbæk uden inklusion af alt for mange klassiske ikke-lokale prydplanter - omend der selvfølgelig er disse elementer. For hver plante blev der oven i købet beskrevet hvilke dyr, man må forvente planterne tiltrækker. Der er tydeligt et stort element af faglighed her.
Vi har set hvordan haven forvandler sig dynamisk over året og bliver konstant overraskede og det skaber stor glæde.
Jeg er sikker på Lone også kan lave en klassisk prydhave, men det var ikke det vi ville. Vi ville have biodiversitet, plads til ungerne og minimal pasning.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Vi kan kun give Lone vores varmeste anbefalinger. Vi havde brug for sparring til at indrette et område i haven, hvor vi både ønskede ny terrasse og beplantning. Lone tog udgangspunkt i hele havens og husets helhed og vores ønsker om at bibeholde et “vildt og naturligt” udtryk. Hun inddrog vores ønsker og kom samtidig med de nye ideer og tanker, vi havde brug for. Hun var også til rådighed med ekstra mails/telefonmøder senere i processen, hvor nye spørgsmål/ønsker dukkede op.
Vi vil til enhver tid kontakte Lone, hvis vi får lyst til nye ændringer i haven.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Vi synes vi har haft en meget god oplevelse af at ha’ haft besøg Lone Skjødt, hun var god til at lytte til vore ønsker og har lavet en spændende tegning/haveplan som vi nu skal igang med at gennemføre.
Også godt at hun vil følge os i arbejdet.
Vi har kun haft positive oplevelser med vores bekendtskab med Lone.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Indlevende og professionel gennemgang af vores nuværende have. God inddragelse af egne ønsker og tanker. Output er en detaljeret og kreativ løsning hvor der leveres en haveplan samt uddybende plantelister m.v.
Der er tydeligvis lagt en del timer i at lave en spændende individuel løsning med høj faglighed.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone besøgte os i vores have, hvor hun fik et indtryk af haven, men også af min mand og jeg som personer, så hun kunne lave en haveplan til os i overensstemmelse med vores ønsker og stil. Det var et dejligt møde, og vi fik efterfølgende en plan med tegning og planteliste, som vi har gjort brug af. Vi er stadigvæk i proces med dele af haven, og det er dejligt at have en plan at holde sig til, det gør det nemt og overskueligt at lave om i haven.
Vi er meget til freds med resultatet ind til videre, det er spot on os. de bedste anbefalinger til Lone fra os.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone er utrolig god til at fornemme hvad det er, man gerne vil opnå, med sit haveprojekt og med sin empati og professionalisme er hun storartet til at få det hele konkretiseret i lækre, skønne grønne planer, der giver overblik.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone er yderst proff og laver de flotteste haveplaner. Meget seriøs firma.
Bedste anbefalinger

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone er behagelig og har en masse gode ideer. Hun har tegnet et udkast til hele vores have hvor udgangspunktet kun var en græsplæne. Her har valgt planter som både er nemme at holde men også budgetvenlige - derfor er vi nået langt med at fylde størstedelen af haven op for få midler.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Vi har fået hjælp til indretning af vores have af Lone fra Grønne Glimt og har været meget tilfredse.
Planen og beskrivelsen er superflot og Lone har været rigtig god til at lytte og tilpasse planen til vores ønsker, så stor anbefaling her fra.

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Lone fra Grønne Glimt kan klart anbefales! Vi flyttede i hus på en stor grund med en kedelig have uden træer og planter, og vi synes opgaven var for stor at gennemskue selv. Men så fandt vi Lone og fik hende til at tegne en komplet haveplan til os - og vi har ikke fortrudt! Vi drømte om en vild, men stadig smuk og rimelig vedligeholdelsesfri have med masse af træer, frugter og bær, plads til leg, aktivitet og dyreliv. Og vi fik tegnet den skønneste have med alt det vi ønskede os og mere til! Vi havde aldrig kunne finde på det selv og vi er så glade for, at vi valgte Lone, fordi hun hurtigt sporede sig helt ind på vores ønsker og tanker og matchede det med en fantastisk have til os. Stor anbefaling herfra, hvis du står og mangler en arkitekt til dit haveprojekt ! :)

Resposta da GRØNNE GLIMT havedesign
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.