Havde bestilt en gavekasse, men modtog en kasse, hvor låget på ét produkt, var gået løst (trods god emballering), så olie var lækket i kassen. Kundeservice var super imødekommende og tillidsfulde, og... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fede gave æsker og min forespørgsel på at de ikke var ens, hørtes ikke fra firmaet, desværre. Jeg fik heller ikke respons på min forespørgsel. Derfor 3 stjerner. Ændret min vurdering fra 3 til 4 pg... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg modtog idag min bestilling på Grøndals Smagskasse, og fordi der var gået lidt ekstra leveringstid end angivet og forventet, var der lagt ekstra lækkerier ved i kassen! Er så spændt på at gå ombord... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte 3.7.24 en pakke til over 2.000 kr. Pengene blev trukket 8.7.24. Jeg 10.7 og pludselig skete der noget. Jeg har fået en beklagelse og en undskyldning, varerne er modtaget. Jeg er tilfreds,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kvalitets fisk på konserves. Hos Grøndals handler alt om god smag og god samvittighed Vi ønsker hos Grøndals at levere den bedste fiskekonserves, og vores fisk er kun fra naturskånsomt fiskeri efter alle kunstens regler. Vi jagter den gode smag, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Du kan få tun, makrel, sardiner og ansjoser med god smag og god samvittighed på samme tid - velbekomme!
Informações de contacto
Rugvænget 56, 2630 Taastrup Denmark , 2630, Taastrup, Dinamarca
- kundeservice@grondals.dk
- grondals.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Selv mine børn er vilde med dem
Som karakteren fem stjerner siger, så har jeg ingen forbehold, men anbefaler allerede Grøndals til andre.
Grøndals produkter er ganske enkelt i særklasse på det danske marked. Kvalitet, smag og ambitionsniveau går hånd i hånd på fineste vis, og så er det dejligt udansk at der er tænkt over indpakningen. De er så fint pakket ind, at man sagtens kan have dem stående fremme på køkkenhylderne og score æstetiske point. Det er ganske enkelt dåser, man får lyst til at åbne og jeg skal hilse og sige, at mine børn, der ikke er fan af supermarkedsprodukter, er vilde med Grøndals fiskekonserveres.
Jeg er blevet dybt afhængig af de dåser…
Jeg er blevet dybt afhængig af de dåser :-) (specielt sardiner i krydret olivenolie og ansjoser). Bestilling og levering fungerer upåklageligt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.