Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Twee keer een citruspers besteld; twee keer een kromme ontvangen waardoor het fruit slechts voor de helft geperst wordt. Na de eerste meteen mailtje gestuurd, mocht hem terugsturen naar de grossier in... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een cremewitte parasol besteld, een groene geleverd gekregen. Het kan niet omgeruild worden. De groene moet eerst terug. Twee dagen thuis gezeten, want tijd afspreken is niet mogelijk. Beide dagen nie... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een acasia houten bijzettafel besteld. Keurig de volgende dag ontvangen, echter de totaal verkeerde kleur. Na telefonisch contact hierover werd ik door verkoper agressief aangesproken dat het om een h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verzuimen email te sturen voor aflevering. Het grote pakket is naar een servicepunt verstuurd. Nadat ik diverse mailtjes had gestuurd, kwam ik hier achter. Het bleek een verkeerd artikel. Op de si... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

Grote Kadoshop is een webwinkelwarenhuis met een ruim assortiment aan voordelige cadeau artikelen en alles voor in, en om het huis. Online warenhuis die levert aan zowel consumenten als bedrijven met assortiment ruim 40.000 producten voor in en om het huis. Hierdoor zijn we een van de grotere cadeau-webwarenhuizen in Nederland.

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

184 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Bol.com kan deze partner beter…

Bol.com kan deze partner beter schrappen. Je belt met de mededeling dat je een pakket mist. En als je in een gesprek verwikkeld raakt en mevr aan de telefoon bevalt het niet flikkeren ze je de hoorn er op. Als de pakket dienst het pakket ergens anders aflevert dan bij diegene die wat besteld heb je een groot probleem. Ze wijzen met de vinger naar de bezorgdienst die hun opdracht geven hun producten te bezorgen en als die het pakket kwijt raken of verkeerd bij een ander afleveren geven hun 0 Op hun request dan is het bol.com zijn probleem. Die moeten het maar gaan uitzoeken. Alleen bol kan niks want dies geen opdrachtgever. En ondertussen sta jij als klant er tussen in. Je hebt betaald maar geen levering gehad en deze webshop blijft maar wijzen naar andere. Daarbij is gebleken dat ons pakket wel is afgeleverd bij iemand anders die hier voor zou hebben getekend. Wat naar eigen onderzoek niet op waarheid was gebaseerd. Googlen en aannames doen zijn ze ook heel goed in. Want zodra Google maps is ingeschakeld door hun en men ziet dat het product vijf minuten bij je vandaan is bezorgd mag je het nog zelf gaan halen ook. Na dit geconstateerd te hebben konden we ook fluiten naar onze centen want zolang het product zo dicht bij ons in de buurt lag en hun de palen ( die dpd zelf niet ging halen ) bij hun terug waren kregen we ons geld ook niet terug en moest bol maar gaan zoeken en zorgen voor een oplossing. Belachelijke gang van zaken. En ook nog eens habibabi spul ook nog als of het van Ali express af kwam.

3 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Twee maal rijplaat besteld en speciaal…

Twee stuks rijplaat besteld en speciaal thuisgebleven.Krijg ik een mail van bol.com" klant is niet thuis produkt is retour gestuurd".U krijgt U geld terug.Maar ik wil het product.Mail gestuurd...na 4 dagen mailt de grote kadoshop dat vervoerder budbee het terug stuurt naar de grote kado shop.Dit duurt dan 2 of 3 weken.Dan pas kunnen ze het opnieuw verzenden of terugbetalen.Wil ik het eerder dan even opnieuw bestellen en weer betalen.Waarom? Gewoon met spoed nasturen en een fatsoenlijke bezorgdienst opzoeken!

21 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Het artikel wat ik ontvangen heb is…

Het artikel wat ik ontvangen heb is zeer slechte kwaliteit. Ik wil hem terug sturen, ik heb naar retour label gevraagd. Maar deze oplichters zeggen dat ik het op mijn eigen kosten terug moet sturen. Zo slecht van dienst. De kwaliteit van het artikel is zeer slecht. Het gaat om een opberg bank bruin van kleur met knoppen. Hij wiebelt meteen de eerste dag.

7 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Toller Service und super Produkte. Danke!

Ich kann dieses Unternehmen nur empfehlen! Der Kundenservice war fantastisch, und das bestellte Produkt ist von hoher Qualität zu einem guten Preis. Als das Versandunternehmen mein Produkt beschädigte, half mir ein Vertreter von Grote Kadoshop persönlich dabei, schnell Ersatz zu bekommen. Ich danke ihnen für eine reibungslose, ausgezeichnete Transaktion.

20 de janeiro de 2023

Vreselijke service.

Vreselijke service.
Bestelling gedaan via V&D daar staat voor 16.00 bestellen volgende dag in huis. Kreeg mail dat ie zaterdag bezorgd zou worden, terwijl dit eigenlijk vrijdag had moeten zijn maar oke. Later mail met link en daar stond maandag pas bezorgen.😡 Pas dan de tekst aan bij de site! Nu elders moeten bestellen omdat het niet optijd binnen was en veel duurder uit.
Bedankt hè grote cadeaushop.😡 Bel ik ze vervolgens schelden ze je uit met mevrouw donder toch op en gooien vervolgens de hoorn erop. Zo gaan ze daar met klanten om. Nooit dat ik daar weer wat bestel.🤮

8 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ga hier nooit meer iets bestellen

Ik ga hier nooit meer iets bestellen. Ben al weken bezig om mijn geld terug gestort te krijgen heb meerdere malen gebeld en gemaild en dan krijg je aan de telefoon ook nog een onbeschoft antwoord en wordt en je gewoon weg gedrukt. Kan gewoon echt niet!!!! Ik heb netjes mijn product retour gedtuurd in de originele verpakking dus daar ligt het niet aan!!
Natascha van Zandvoort

20 de dezembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik had een afvalbak aangeschaft via…

Ik had een afvalbak aangeschaft via bol.com. Er was een waas te zien op de bak, aangegeven zodat zij erop zouden letten. Geheel onverwachts is er aangeboden een nieuwe bak op te sturen. Ik stond ervan te kijken. Wat een klantvriendelijkheid en service. Echt top!

28 de junho de 2021

afvalbak met sensor

Juni 2020 60 liter afvalbak met sensor gekocht. Helaas maart 2021 defect. Gisteren een mail gestuurd. Binnen een uur antwoord. Prima, snel en vriendelijk. Gisteren is er al een nieuw deksel met sensor opgestuurd, en nu een dag later al in huis. Keurig en netjes geregeld. TOP!

10 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle verzending en dik tevreden!!

Na het lezen van heel veel negatieve recensies en lang twijfelen. toch maar gewoon besteld en het bedrijf Het voordeel van de twijfel gegeven.

Totaal geen spijt van! had een krik nodig voor de auto en vond die bij grote kadoshop. woensdag 24/2/2021 besteld en vandaag 25/2/2021 om 13:00 afgeleverd. Oftewel ga niet altijd uit van alle negatieve recensies!

Dankjewel voor de snelle verzending van mij 5 sterren!!

25 de fevereiro de 2021

Klantenservice ver te zoeken

Klantenservice korten bellen omdat mail niet geantwoord word. Online brandweerbed gekocht waar overal elders goedkopen word aangeboden. Pakket kwam in meerdere delen binnen. Op eigen kosten retour moeten sturen en heel schofterig te woord gestaan bij klantenservice

1 de fevereiro de 2021

Foutieve prijs

Twee dagen geleden was een kleine poef met rugleuning 160 euro. Twee dagen later 430. Dit terwijl dezelfde poef maar groter en met arm en rugleuning wel nog 160 kost.

27 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Pakket zal ik waarschijnlijk nooit zien.

Oh jeetje. Ik lees de reviews nu pas en zie de bui al hangen. Ik krijg zojuist een bericht dat ze geprobeerd hebben mijn pakket te leveren en dat er niemand thuis is. Nou, ik ben gewoon thuis hoor. En er is hier dus echt niemand aan de deur geweest.

6 de janeiro de 2021

Trieste zaak

Bestelling geplaatst. Niet ontvangen. Geen terugbetaling. Wil er niet zoveel woorden aan vuil maken, maar wat een waardeloos bedrijf. Vriendelijkheid en klantenservice kennen ze niet.

4 de janeiro de 2021

Oplichters !

Oplichters. Dom natuurlijk om op een fb reclame te reageren. Deze les kostte me 20 euro, zonde van het geld. 7 juli jl. besteld en een maand of zo erna was de website uit de lucht, maar nog wel een "we komen snel terug" nu dus helemaal niets meer. en reclameren gaat ook niet. Aangegeven bij de politie en die reageren dan dat het bedrag te klein is om actie te ondernemen. En zo kunnen die oplichters gewoon doorgaan omdat zij dit ook weten.

19 de dezembro de 2020

Wat een asociaal bedrijf

Wat een asociaal bedrijf. Eens maar nooit meer. Had een kerstmanbesteld met ledverlichting komt hij gisteren binnen is de verlichting kapot. Ik ga het bedrijf bellen krijg ik een vreselijk aso aan de lijn. Met het verhaal dat het bij het product stond dat de verlichting stuk was. Ja tuurlijk ik ga iets bestellen voor 40 euro wat stuk is. En mij uitmaken voor stom dat ik het niet gelezen had, en gooit daarna de haak erop. zo ga je niet met klanten om. Kan nu 40 euro in de kliko gooien. Mensen kijk uit voor dit bedrijf het is een grote oplichtings bende. Met vreselijke asociaal personeel.

2 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Een beschadigde opbergbox geleverd en schuift de verantwoordelijkheid af

Op beslist.nl heb ik een opbergbox gekocht van grotekadoshop.nl. Na het ontvangen van artikel blijkt dat het op twee plekken ernstig is beschadigd. Volgens grotekadoshop is het artikel daarom afgeprijsd en website beslist.nl is op de hoogte van de schade. Het is niet hun verantwoordelijkheid dat de wederverkoper niet alles vermeld heeft. Ik wil het artikel terugsturen omdat ik geen beschadigde opbergbox wil hebben. Grotekadoshop.nl vindt dat ik de verzendkosten (het artikel is groot en zwaar) zelf moet betalen terwijl ik niet om een misleidende reclame van een wederverkoper heb gevraagd. Grotekadoshop.nl is niet van plan enige concessie te doen en vindt dat de consument maar de dupe van moet worden. Servicegericht zijn ze zeker niet. Ik had nota bene ook de verzendkosten betaald voor een beschadigd artikel. Ze zijn in zee gegaan met onbetrouwbare wederverkoper en ik zit nu met een kapotte opbergbox. Het geld ben ik ook volledig kwijt.

15 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.