Groundhopticket Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed geregeld, zijn naar Liverpool - Spurs geweest. Toen we geboekt hadden heeft de bond besloten de wedstrijd een dag te verplaatsen. Vlucht en hotel is toen netjes omgeboekt voor ons zonder ex... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We waren naar Fc Augsburg-Schalke 04. Prima geregeld altijd direct antwoord bij vragen. We hadden staanplaatsen achter het doel bij de fanatieke aanhang van Augsburg. Prijs ook prima, mensen die zeu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een geweldig mooi voetbal weekend beleefd in Engeland 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿. Vrijdags heen met vliegtuig en zaterdag Liverpool-Fulham, mooie wedstrijd en geweldige plaatsen en heerlijk eten geh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 daagse reis geboekt nr Milaan en Bergamo met een bezoek van 3 wedstrijden. Alles was perfect geregeld. Direct na de boeking al netjes een mail. Vliegtuig Al online ingecheckt met prioriteit. Hotels... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. também em
  3. Venda de bilhetes para eventos

Wij van Groundhopticket.nl helpen voetbalfans aan tickets die lastig te krijgen zijn. Door ons grote netwerk vooral binnen Europa is bijna elke voetbalwedstrijd te bezoeken via ons. Groundhopticket.nl

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

97 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Immer wieder gerne!

Alles bestens! Ticket kam rechtzeitig an und der Eintritt hat tadellos funktioniert. Preis-Leistungsverhältnis vollkommen in Ordnung.

9 de março de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

zeer goede plaatsen met heel goed…

zeer goede plaatsen met heel goed zicht.
klein kritiekpunt is dat we mail met tickets pas 1 dag voor de wedstrijd ontvingen, wellicht iets om bij t bestellen van de tickets te vermelden.
verder ging alles prima.

26 de fevereiro de 2025

Super goede service!

Super goede service! Er was iets mis met onze tickets bij Manchester united - Arsenal (de fout lag bij Manchester united), meteen contact opgenomen met groundhop via whatsapp, en nog geen 5 minuten later nieuwe tickets gekregen op een misschien wel betere plek.

9 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Voor mijn vaders verjaardag naar Milaan…

Voor mijn vaders verjaardag naar Milaan gegaan voor de wedstrijd AC Milan - Lazio Roma. Alles helemaal top geregeld. Vlucht inchecken, hotel en wedstrijdtickets allemaal op tijd in orde. Bij vragen waren zijn ze makkelijk bereikbaar en erg behulpzaam. Zeer zeker aan te raden en voor mij persoonlijk niet de laatste keer

2 de março de 2025

Manchester City - Liverpool

Wij hebben de wedstrijd Manchester City - Liverpool bezocht. Reisgezelschap was 2 vaders met hun zonen. Alles was goed geregeld. Zelf zijn we nog naar FC United of Manchester geweest, mocht je ook naar Manchester reizen en deze ploeg speelt thuis dan is dit zeker een aanrader.

23 de fevereiro de 2025

Toppers

De eternal derby bezocht. Tickets perfect geregeld via Groundhopticket. Snelle antwoorden zorgen voor een 6 van 5 sterren

22 de fevereiro de 2025

Topweekend!

Wat een topweekend! Enorm genoten van Manchester City - Liverpool. Alles was perfect geregeld, en bij vragen kregen we meteen antwoord. Super snelle service en een geweldige ervaring. Absoluut een aanrader!

23 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super trip: Rode Ster - Partizan!

Een super gezellige trip gemaakt naar Belgrado voor DE wedstrijd: Rode Ster - Partizan. Alles was top geregeld, hele goeie begeleiding gehad op locatie van Jord en 2 lokale toppers! De reis was het zeker weten waard en is zeker voor herhaling vatbaar!

25 de fevereiro de 2025

Topaanbod en goede service

Topaanbod, kaarten op tijd binnen gekregen en zeer responsief op Whatsapp in mijn geval. Voor andere wedstrijden informatie opvragen via Whatsapp is echt top en je hebt binnen een uur alle nodige informatie. Ik zou het zeker aanraden.

29 de janeiro de 2025

Weekend Belgrado

Top weekend in Belgrado gehad met een gezellige groep, goede begeleider (Jord) en een top wedstrijd! Zeker voor herhaling vatbaar

24 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Betrouwbare partner met vlotte respons

Contact met de organisatie gaat zeer vlot. Zou wel iets meer keuze van hotels en misschien iets met kinder prijzen kunnen doen maar dat heeft niks onder gedaan aan de fantastische ervaring. Prijs kwaliteit prima. En betrouwbare partner waar wij zeker vaker gebruik van gaan maken.

15 de fevereiro de 2025