GroundPlug® Easy Mounting System Opiniões 18

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

GroundPlug® Easy Mounting System leverer stålfunderingsløsninger, udviklet af ingeniører til dine byggeprojekter. GroundPlug® Easy Mounting System er en grave- og støbefri funderingsproces, designet til at skabe et solidt og bæredygtigt fundament, hurtigt og nemt. GroundPlug® Twister Skruefundamenter kommer i en bred vifte af størrelser og længder, og kan anvendes til stort set alt privatbyggeri i træ, f.eks.: helårstræhuse, sommerhuse, kolonihavehuse, annekser, skure, drivhuse, carporte, overdækninger, terrasser, forankring og meget mere.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 2 em 5 estrelas

Betalte via hjemmesiden uden at få hverken bekræftelse eller skruer

Jeg bestilte de skruer jeg skulle bruge til mit skurprojekt.
Samtidig betalte jeg via deres hjemmeside.
Jeg fik aldrig en bekræftelse på mit køb.
Jeg fik aldrig det bestilte
Jeg har 3 gange rykket for at få mine penge retur - men de er stadig ikke kommet nu efter 3 måneder.
Efter denne anmeldelse er pengene dog blevet tilbagebetalt med en undskyldning.

13 de novembro de 2025
logótipo da GroundPlug® Easy Mounting System

Resposta da GroundPlug® Easy Mounting System

Hej Klaus

Tak for din opdatering af anmeldelsen.

Først og fremmest beklager vi igen det forløb, du oplevede. Det lever slet ikke op til den standard, vi ønsker at levere og som vores andre anmeldelser også afspejler.

Det blev lidt en lavine, hvor den ene fejl genererede den næste og vi kan godt forstå din frustration.

Vi vil dog gerne præcisere nogle faktuelle forhold, så forløbet fremstår korrekt for andre læsere:

Forløbet strakte sig over ca. 2 måneder – ikke 3 – og vi var løbende i dialog med dig undervejs. Som vi også har forklaret dig, da vi talte sammen i telefonen, så skyldtes den manglende ordrebekræftelse og levering i vores ordresystem pga. af en større systemopdatering. Fejlen betød desværre, at ordren ikke blev registreret korrekt i vores system og dermed heller ikke kom med videre til vores lager til ekspedition.

Det er også vigtigt at præcisere, at din tilbagebetaling blev gennemført af os en uge før, du skrev din anmeldelse (og at du blev oplyst om at transaktionstiden desværre kan være op til 3 bankdage). Vi kan forstå, at du måske ikke havde set beløbet på din konto på det tidspunkt, men refunderingen var altså foretaget inden anmeldelsen og IKKE pga. anmeldelsen.

Når det er sagt, ændrer det ikke på, at du havde en dårlig oplevelse – og det tager vi ansvar for. Derfor valgte vi naturligvis at refundere beløbet fuldt ud og kontaktede dig personligt med en undskyldning på telefonen.

Vi har naturligvis rettet den systemfejl, der var årsagen til problemet, så det ikke sker igen for andre kunder

Venlig hilsen
GroundPlug

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og rådgivning fra…

Super god service og rådgivning fra første kontakt. Skulle bruge 18 jordskruer til mit projekt. På en eftermiddag var de alle monteret og skruet ind i bundrammen til mit nye anneks. Jeg lejede en passende slagnøgle til opgaven og klarede det hele ene mand.

5 de abril de 2025

Carport

Carport

Istedet for at grave 4 stolper ned og cementere var det langt nemmere at bore disse kæmpeskruer på 1,5 m. ned i jorden, det tog mindre end 5 minutter pr. skrue med leje af maskine, nem og behagelige afhentning og aflevering af den lejede maskine.

27 de março de 2024

Perfekt oplevelse!

Talte med Stephanie fra salg som havde stor viden, stillede gode spørgsmål og gav gode råd.
Der var fuldstændig styr på levering.
Produktet er perfekt til terrasse og sparede for mange timers arbejde!

15 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Tidsbesparende og virkelig nemt at…

Tidsbesparende og virkelig nemt at bruge.

Vi skulle bygge nyt cykelskur og havde i den forbindelse fået lagt helt nye fliser. Støbning af stolper ville have betydet at en stor mængde af de nye fliser skulle pilles op igen og fordi der også var mange rødder i jorden, ville udgravning til støbning have taget rigtig lang tid - næsten umuligt.

Vi valgte derfor at benytte groundplugs og lejede et slagbor til en meget rimelig pris, der kunne afhentes med det samme. Det viste sig at være vildt effektivt!

Vi har fået bygget et fantastisk skur og planlægger allerede nu vores næste projekt hvor groundplugs kommer til at indgå.

25 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt Groundplug i flere omgange…

Har brugt Groundplug i flere omgange super let system fungere fantastisk, let at montere.
I den forbindelse har jeg også fået lavet udregninger og fået meget profesionel hjælp hvis jeg havde de mindste udfordringer har de hver gang været behjælpelige med at løse dem.

Kan Varmt anbefales.

Simon Hansen
Connect Tømrer & Snedker

12 de julho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Stabilt gyngestativ

Havde 4 stk. tilovers.
Dem skruede jeg ned i jorden med en hjulnøgle ved stolperne til et gyngestativ.
Et vinklet byggebeslag på toppen og kraftige skruer ind i gyngestativet. Så stod det helt fast uden slør.

20 de julho de 2022

Skulle bygge en terrasse

Skulle bygge en terrasse, og i stedet for at stå med en masse gravede huller, hvor jorden skal køres væk, og stolpebeton eller lign. indkøbes og fyldes i hullerne, ja så skruer man bare disse kæmpe skruer i jorden, med en lejet borehammer fra firmaet, og vupti, så er terrassen understøttet.

11 de julho de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Virkede ikke

Sikkert smart mange steder, men ikke i min have. Virkede ikke som en "skrue" med i stedet for som en boremaskine.

Stod tilbage med 6 pløkke der kunne trækkes op med håndkraft og efterlod 6 fine borehuller i min græsplæne.

Edit:
Slagnøglen havde jeg lejet hos jer, så den burde vel være tilstrækkelig kraftig. Og nej, jeg fik ikke refunderet købet, idet to af produkterne jo var anvendt. Ligeledes har jeg jo haft en omkostning til leje af slagnøgle hos jer.

2 de junho de 2023
logótipo da GroundPlug® Easy Mounting System

Resposta da GroundPlug® Easy Mounting System

Hej Gert,
Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke havde success med GroundPlug Skruefundamenter. Jeg kan se at du har skrevet anmeldelsen midt i den største tørkeperiode, vi har haft i Danmark i mange år. Jeg ville ønske, at du havde ringet til os, så vi kunne hjælpe dig.
Der kan være forskellige årsager til dit problem. En utilstrækkelig slagnøgle og for lidt nedaddrift kan gøre, at man ikke får skruet skruen ned "i sit eget spor" og i stedet borer jord op, som du har oplevet. Og det duer ikke, for jorden skal være intakt for bibeholde bæreevne.
Jeg tror dog mere på, at udfordringen har været tørken. Vi har haft nogle få henvendelser ligesom din, hvor vi har kunnet rådgive om at forbore med et murbor og vande hullerne. Det har løst problemet. Det er dog yderst sjældent og meget usædvanligt, at det er nødvendigt - men vejret er vi desværre ikke herre over. Jeg håber, at du fik refunderet din køb, der hvor du har foretaget det. Tak for dit input!
Mvh Stephanie / GroundPlug

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais