Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Topp kundeservice, smude & kjapp levering ! Hva mer kan en forvente?!, så støtt oppunder nyoppstartede bedrifter i Norge som trigger frem konkurranse blant Head Shops i Skandinavia 😊! Blessin... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Fornecedor de balanças

Sobre grow-shop.no

Escrito pela empresa

Grow-Shop

Grow-Shop.no er en dyrke og headshop nettbutikk som foreløpig selger stort sett rullepapir, digitalvekter, grindere og bonger. Så har vi også noe profesjonelt dyrkeutstyr, til dyrking av urter og tomater. Vi holder til i Moss og Oslo, og er en helt nystartet bedrift. Vi ønsker å tilby de samme produktene som våre konkurrenter til en mye lavere pris. Vi sender alle varene våre innen 1 dag, og dersom du velger posten som leveringsmetode får du produktet/produktene innen 3 dager. Dersom du bor i Moss/Oslo, kan du velge "Hente i Moss/Oslo" og avtale med oss.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Bedrageri!

Bedrageri!
Jeg ser at hjemmesiden er oppe og går igjen. Denne siden er bedrageri - men om du har lyst til å gi bort penger til denne personen er det bare å kjøre på. Regn med å betale på forhånd uten å få verken varer eller få kontakt med selger.

14 de agosto de 2024

Resposta da grow-shop.no

Hei, beklager nettsiden ble lagt ned. Ta kontakt med meg på kundeservice@grow-shop.no så ordner vi det! Beklager så mye.

Dette er svindel

2 de agosto de 2024

Resposta da grow-shop.no

Hei, beklager nettsiden ble lagt ned, vi er tilbake nå. Ta kontakt med meg på kundeservice@grow-shop.no så ordner vi det! Beklager så mye.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har betalt for varen mottar ingenting!!

Har betalt for varen, men har ikke motatt noe, dere svarer heller verken på telefon eller mail så fort jeg spurte etter den varen jeg har bestilt, ønsker derfor nå å heller få kjøpet hevet og tilbakebetalt siden dere ikke ser ut som dere tenker å levere denne, skal dere svare meg snart???

29 de maio de 2023

Svindel

Svindel! Sebastian Christensen Heløe, som driver dette firmaet, tok med seg pengene og reiste med «kjæresten» på ferie! Mange som har blitt lurt her. (Inkl meg). Han burde vel fått besøk?

3 de junho de 2023

Styr unna

Styr unna! Fikk ikke pakken og kundeservicen ignorerer meg

Edit: fikk pakken pluss diverse ekstra ;)

14 de maio de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte varer for 3000.- for en mnd…

Bestilte varer for 3000.- for en mnd siden. Får ikke svar på epost, sms eller Facebook, når jeg etterlyser. Styr unna om du søker en seriøs aktør. Hvis jeg ikke får hverken varene mine eller pengene tilbake, så tar jeg det videre. Jeg skulle holdt meg til den faste butikken fremfor å gi disse folka her en sjanse...makan til useriøse butikkdrivere...jeg vil ikke engang ha varene mine lenger. Jeg ønsker å heve kjøpet å få refundert pengene, men det er ikke så lett når de ikke engang svarer kundene sine....

2 de junho de 2023

19 dager, venter fortsatt

Fikk mail om at bestillingen var på vei for 19 dager siden, og Posten har enda ikke mottatt forsendelsen.

11 de maio de 2023

Ingen levering

Ingen varer mottatt.

9 de maio de 2023

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra kommunikasjon og levering

Bra kommunikasjon og levering, eneste som er minus er at batteri som fulgte med var ødelagte.

5 de abril de 2023

Resposta da grow-shop.no

Hei Morten, det var dumt at batteriet ikke fungerte. De fulgte med vektene jeg bestite som en bonus, men det er første gang jeg opplever at batteriene ikke fungerer. Vi sender deg gjerne nye batterier, bare ta kontakt på kundeservice@grow-shop.no

eksepsjonell service, enesteående!

jeg ble mødt personlig av det jeg tror er sjefen som kotakt på melding med en gang. fikk service jeg ikke hadde forventet noe sted, jeg har aldri gitt tilbakemelding eller rewievs på noe som helst, men denne butikken fortjener all ros og kunder som overhodet mulig, kvalitetsutstyr, ikke minst billig, og ordentlige folk med personlig service! dette er bare min mening, men du er dum om d handler ett asnnet sted enn grow-shop

17 de abril de 2023

Tusen takk for tilbakemeldingen!😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og hyggelige overraskelser!

Veldig rask levering samt. noen hyggelige overraskelser i pakken som var sendt med. Kommer til å bestille herfra igjen 😊👏🏼

4 de março de 2023

Resposta da grow-shop.no

Takk for tilbakemelding! Vi streber etter å være den mest tilgjengelige og ærlige nettbutikken for dyrkeutstyr og headshop produkter.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais