Vi har hos Nordic Transport A/S…
Vi har hos Nordic Transport A/S samarbejdet med Hadi fra Growtia omkring vores markedsføring, herunder alle vores sociale mediekanaler samt Google-annoncering.
Hadi arbejder yderst professionelt og struktureret. Vi modtog ugentlige rapporteringer med overblik over kampagner, trafik, besøg og gennemgang af relevante nøgletal. Rapporteringen var ikke bare tal, men blev altid fulgt op med konkrete forslag til ændringer og forbedringer, så markedsføringen løbende blev optimeret.
Han har en stærk forståelse for målgrupper, tekstforfatning og virksomhedens behov, mål og overordnede markedsføringsplan. Det var tydeligt, at indsatsen var skræddersyet til vores forretning og ikke baseret på standardløsninger.
Samarbejdet igennem de sidste 12 måneder har været præget af høj kvalitet, klar kommunikation og et tydeligt forretningsmæssigt fokus. Hadi leverer ikke blot kampagner og indhold, men skaber struktur, indsigt og løbende forbedringer.
Vi kan uden forbehold anbefale Growtia og Hadi til virksomheder, der ønsker en seriøs og kompetent samarbejdspartner inden for digital markedsføring.
Mohammed Ali Al-karagholi
Adm. Direktør / Nordic Transport A/S