Kan klart anbefales. God oplevelse, imødekommende og venlig ejer. Da jeg modtog min vare, var der kun 1 børste med - havde bestilt 2. Jeg kontaktede hende og hun sendte med det samme en mere.
Leia as opiniões dos outros
Har nogle dejlige produkter og gode tilbud. Jeg købte Evolve Beauty-produkter til et beløb over den fragtfrie grænse, og fik derfor varerne sendt fragtfrit. Jeg ønskede efterfølgende at fortryde d... Ver mais
A empresa respondeu
Allergisk reaktion cure ansigtstape efter første brug. Jeg skrev til kundeservice og modtog ingen respons. Ærgerligt da jeg havde købt 3 ruller. Det er yderst utilfredsstillende, da produktet l... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte 2 stk. "Ansigts Sculpting Brush - Kontur & Massage Børste" til en god pris. Fin kommunikation fra køb til levering med både ordrebekræftelse og løbende status. Jeg har allerede brugt børster... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk service
Fantastisk side - produkter og ikke mindst service!
Lizette er utrolig sød og så har hun de lækreste sager på hjemmesiden i top kvalitet. Hun går langt for sine kunder og deler gerne ud af hendes store viden og passion for hendes produkter. Jeg har handlet hos Gua-Sha.dk flere gange og er rigtig glad for mine ting herfra. Hun har mine varmeste anbefalinger!
Fin oplevelse, kan anbefale
Fin oplevelse, pakken ankom få dage efter bestilling og var pakket i en pakke plast-post. Kunne dog godt have ønsket at der var en eller form for beskyttelse omkring varen i form at pakke-papir mm, man da varen ikke som sådan kunne gå i stykker gik det.
Vil anbefale Gua-sha.dk
Jeg har haft en del problemer med GLS, der fik min pakke væk. Lizette var dog meget imødekommende og sendte mig en ny vare, og hun ville derefter tage bøvlet med GLS. Tak for det.
God pris og super produkt
Købte et cupping-sæt til ansigtet, som jeg er virkelig glad for. Skal jeg finde et lille minus, er det den 5 dage lange leveringstid, men det var værd at vente på.
Ødelagt hårklemme og besværlig returnering
Jeg bestilte to af deres hårklemmer, som var på tilbud. Fik levering efter 2-3 dage, hvilket var skønt! Dog var en af hårklemmerne gået i stykke, men da de har en besværlig returnering opgav jeg at returnere den, og i stedet beholde den.
Hvis de kunne ændre returnering ville de nemt kunne få 5 stjerner :)
Kan klart anbefales.
Kom til tiden. Indhold super fint. Kan klart anbefales til andre.
Virkelig god service
Virkelig god service! Havde bestilt en vare på forudbestilling, men da der var længere leveringstid pga. Corona, så var de hurtige til at at skrive og kompensere med noget andet!
Kan klart anbefales, både med servicen og kvaliteten på produkter🤩🌸👌
Det er nogle gode produkter og hurtig…
Det er nogle gode produkter og hurtig levering 💖
Fuldt fortjent 5 ⭐️ Herfra
Har i dag modtaget og afprøvet min Gua sha første gang, jeg må sige jeg er virkelig overrasket 😍 mine linjer og bekymrings rynken mellem brynene bliver sat helt på plads efter af følge guiden (video på 12 min)
Jeg kan næsten ikke rynke dem frem bagefter😄 er sikker på jeg bliver glad for den og oveni købet lækre produkter der tilbydes samt flot indpakning med en hilsen⭐️ Vil anbefale andre at handle her hvertfald 👍🏻
Kan varmt anbefales hvis man er til…
Kan varmt anbefales hvis man er til ansigtsbehandling og gode hudplejeprodukter. Super god og venlig service samt hurtig levering
Hurtig levering (kom dagen efter…
Hurtig levering (kom dagen efter bestillingen var lagt) og fine produkter!
Sjælden og vidunderlig kundeservice 🥳 TAK 🙏
Gua Sha har et pragtfuld udvalg af Gua sha sten, og andre lækkerier som får din hud og sjæl til at blomstre 🌸
Jeg blev endda forkælet med både rabatkode og gave. 🥰
Ejeren Lizette tilbyder den kærligste og hurtigste service.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger 🍓
Den bedste kundeservice
Den bedste kundeservice jeg har fået længe. Da jeg fik min Gua sha var der slået en lille flig af, men jeg fik hurtig sendt en ny, som jeg nu bruger og er glad for.
Fantastisk kundeservice!
Min Gua-Sha var desværre knækket under levering. Fik hurtigt svar fra Lizette som med det samme sendte en ny!
Fantastisk og hurtig kundeservice og uden tvivl nogle meget lækre produkter
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Da jeg havde problemer med DAO og at pakken var meldt beskadet, var Lizette enorm hurtig til at reagere og hjælpe mig videre.
Klar anbefaling, ikke sidste gang jeg handler her!
Yderst tilfreds
Jeg har købt en tørbørste til en god pris. Den kom i en æske som var fint indpakket i sort silkepapir.
Kan kun anbefale at handle på Gua-sha.dk.
Top kvalitet til gode priser
Varerne er top kvalitet, det er billigere end andre steder jeg har købt, og der er hurtig levering. Jeg har allerede bestilt næste ordre :o)
Super lækker kvalitet + hurtig levering
Super lækker kvalitet.
- Man kan mærke at GUA-SHA har forstand på kvaliteten af deres produkter. Der var vedlagt en god detaljeret beskrivelse af produktet i pakken.
Samtidig kan man også mærke at virksomheden har sjæl bag sig, med en personlig hilsen i min pakke.
- Super hurtig levering indenfor 48 timer (også selvom jeg bestilte i en weekend)
Flot indpakning i gaveæske, og jeg fik en personlig hilsen med i pakken. <3
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Vil klart anbefale at handle hos Gua-sha.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.