Guldturne DK Opiniões 584

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en rigtig god oplevelse med guldturne.dk. Bestilte tid online, mødte op som aftalt. Blev betjent af en sød ung mand der hed Kasper. Mine ting blev testet og vejet og der blev taget billeder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og proff behandling i bussen. Blev først ringet op med oplysning om at de var lidt forsinket - helt ok. Fik mine vare vurderet og fik en god forklaring til vurderingen. Fik tilbudt, for mig at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde booket en tid i Vordingborg! Vi blev venligt og meget præcist taget imod af Bjørn. En yderst positiv og professionelt oplevelse! Meget dygtig til at forklare alt, om de forskellige procedurer... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ville gerne have skrevet en ren anbefaling – for servicen var oprigtigt god, og jeg blev mødt med venlighed og professionalisme af to medarbejdere i Horsens. Men vær opmærksom: Få altid en... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Fik 2 dage før en mail med bekræftet tid 1735-1835. Jeg var på P.pladsen 1730…ingen bus fra Guldturne. Men han ringede så 1733 og gav mig en tid nu 1755-1805, hvilket jeg accepterede. Kl. 1756 rullede Guldturne ind og inden jeg nåede over til bussen med mine 2 kasser smykker, bestik var der gået andre kunder ind i bussen. Jeg takkede derfor pænt nej tak til Guldturne…det var helt amatøragtig optræden og spild af folks tid.

16 de abril de 2026

Snyd Snyd Snyd

Fik tilbud fra Guldturne på kr. 1981. Har i dag solgt det samme til Vitus Guld til kr. 6433. Det fortæller vel alt om Guldturne. Hold jer langt væk. Så sælg hellere til mig, jeg giver gerne 10% mere end Guldturne, hvis I vil snydes

4 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Få dobbelt tjekket din vurdering!

Men vær opmærksom: Få altid en ekstra vurdering.

Jeg valgte selv at dobbelttjekke et andet sted, og her blev mine smykker vurderet 170% højere end hos Guldturne. Vurderinger er typisk gratis og uforpligtende, og i mit tilfælde gjorde det en markant forskel.

God service er én ting. Den rette pris er noget andet. Få begge dele med, før du træffer din beslutning.

8 de abril de 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Omhyggelige vurderinger. Behageligt personale. Blev også rådgivet til at sælge antikt med enkelte af smykkerne. Kan anbefales.

14 de abril de 2026

Kæmpe optur.

Kæmpe optur.

Jeg kom af med mit guld nemt og bekvemt.

Den Aarhusianske vogn med Emil og Johan var med til at give mig en god dag med et smil på læben og jeg er videre i teksten på guldfronten.

Godt koncept som virker perfekt.

9 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais