Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Företaget har slutat att svara på e-post och skickar inte varor, när man har köpt ett abonnemang. Vad har hänt med företaget? Produkterna är bra, men det känns som företaget har blivit oseriöst.

Classificada 3 em 5 estrelas

Älskar idén och använder! Bra att försöka spara på miljön! Saknar dock att det löddrar i munnen när man borstar. Men det kanske bara är vanesak och svårt att få till med en torr produkt. Men saknar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Detta är framtidens tandkrämstabletter som redan är här! Att borsta tänderna i vetskap om att jag inte fördärvar jorden än mer gör att det dinglar en liten lyckostjärna i huvudet av att vara tillfred... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag vill absolut försöka minska min plastförbrukning,det mår vi alla bra av. Tabletterna smakar milt och gott. Det enda negativa jag har att säga är att jag ofta tvättar händerna i samband med tandbor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de cosméticos

Gumpearl är ett innovativt tandvårdsmärke som fokuserar på hållbara och miljövänliga lösningar för daglig tandhygien. Våra produkter, som tandkrämstabletter, är framtagna för att ersätta traditionell tandkräm i plasttuber, vilket bidrar till att minska plastavfallet och miljöpåverkan. Gumpearl tandkrämstabletter är 100% veganska, fria från mikroplaster, titandioxid, SLS, och parabener, och de innehåller fluorid och xylitol, vilket gör dem lika effektiva som vanlig tandkräm. Produkten levereras i återvinningsbara glasburkar med möjlighet till refill, vilket gör den till ett mer hållbart alternativ för både hälsa och planet

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

138 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Skickar spam till mailkorgen

Skickar spam till mailkorgen. Aldrig hört talas om företaget eller deras produkter.

17 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Hej

Tack för din feedback. Vi beklagar att du mottagit oönskad kommunikation. Du kan kontakta oss på info@gumpearl.se så tar vi bort din e-postadress från vårt system.

Classificada 3 em 5 estrelas

Praktisk att ta med på resa

Praktisk att ta med på resa, Funkar men saknar fräschören efteråt jmfr med "vanlig" tandkräm

17 de janeiro de 2024

Resposta da Gumpearl

Hej och tack för din recension! Vi är glada att du tycker att produkten är praktisk för resor. Vi uppskattar din feedback angående fräschören och tar den i beaktande för framtida förbättringar. Tack för att du delar med dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uppskattar smaken o renheten på…

Uppskattar smaken o renheten på tänderna när jag använder Gumpearls. 👍😊

22 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar smaken och känslan av renhet på tänderna när du använder Gumpearl. Det är precis vad vi strävar efter!

Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig en bra upplevelse!

Sonen nöjd

Sonen nöjd, jag nöjd

29 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Vad härligt att höra att både du och din son är nöjda! Vi uppskattar verkligen er feedback och är glada att våra produkter lever upp till era förväntningar.

Tack för att ni valt Gumpearl, och tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller behov av hjälp i framtiden!

Classificada 4 em 5 estrelas

Smidigt när man är på resa

Smidigt när man är på resa för att slippa stora tandkrämstuber. Den lilla tabletten fungerar alldeles utmärkt.

18 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du tycker att våra tandkrämstabletter är smidiga att använda, särskilt när du är på resa. Det är precis det vi strävar efter – en praktisk och effektiv lösning utan stora tandkrämstuber.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gillar dem produkter och super trevlig…

Gillar dem produkter och super trevlig kundtjänst!

27 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du gillar våra produkter och att du haft en positiv upplevelse med vår kundtjänst. Din feedback betyder mycket för oss!

Om du har några frågor eller funderingar i framtiden, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att fortsätta att betjäna dig!

Ingen smak

Ingen smak, känns inte uppfriskande, vill ju bli fräsch i munnen

19 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för din feedback, även om det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med smaken och känslan efter användning. Vi vill självklart att våra produkter ska ge en fräsch och uppfriskande upplevelse.

Den 1 oktober lanserades vår nya förbättrade formula, och vi är säkra på att du kommer att uppskatta skillnaden! Du är välkommen att reklamera produkten genom att kontakta oss på info@gumpearl.se, så hjälper vi dig vidare med ärendet. Vi ser till att skicka de nya produkterna hem till dig inom kort.

Vi uppskattar att du hörde av dig och tackar för att du ger oss möjligheten att förbättra oss!

Nöjd över min beställning

Nöjd över min beställning. Uppskattade att miljötänket är med hela vägen, även gällande förpackningsmaterialen.
Ska bli spännande att prova

26 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med din beställning och att vårt miljötänk uppskattas, särskilt när det kommer till förpackningsmaterialen. Vi hoppas att du kommer att tycka om produkterna och att de lever upp till dina förväntningar.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller tankar efter att du har provat dem!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har fortfarande inte fått det jag…

Har fortfarande inte fått det jag beställde..

18 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för att du hörde av dig. Jag ber om ursäkt för den fördröjning du har upplevt med din beställning. Vi förstår hur frustrerande det kan vara när man väntar på sin leverans.

Maila oss på info@gumpearl.se ditt ordernr så kollar vi upp vad som hänt och självklart skall återkoppla och kompensera dig.

Tack för ditt tålamod!

Inte bra

Konceptet är bra, men det är en unken smak, speciellt på smaken pepparmint (cool mint smakar friskare)
Tabletterna är hårda att tugga, fäster i tänderna och det blir nästan som att borsta utan tandkräm

23 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för din feedback! Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med smaken, särskilt med pepparmintvarianten, och att tabletterna har varit svåra att tugga. Vi strävar efter att erbjuda en fräsch och angenäm upplevelse, och din åsikt är viktig för oss.

Jag vill också nämna att vi nyligen lanserade en ny förbättrad formula den 1 oktober, som vi hoppas kommer att tillfredsställa våra kunder ännu mer. Vi uppskattar din ärlighet och tar till oss av dina synpunkter för att fortsätta förbättra våra produkter.

Om du vill diskutera detta vidare eller reklamera produkten, är du välkommen att kontakta oss på info@gumpearl.se. Vi vill gärna ge dig en bättre upplevelse och ser fram emot att höra från dig.

Tack för att du hörde av dig!

Classificada 2 em 5 estrelas

Tabletten var lite för hård för mina…

Tabletten var lite för hård för mina tänder. Dålig löddring

12 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Jag vill också förklara att Gumpearl inte innehåller SLS (natriumlaurylsulfat), vilket är en ingrediens som vanligtvis får tandkräm att löddra men som kan torka ut munhålan. Istället är det den mekaniska borstningen och fluoridhalten i våra tandkrämstabletter som gör att tänderna blir rena, snarare än skummet.

Mkt bra produkt! Snabb leverans

Hela familjen kör nu. Perfekt. Mkt bra för miljön. Lätt att använda. Super.

16 de setembro de 2024

Resposta da Gumpearl

Vad fantastiskt att höra att hela familjen använder våra produkter! Vi är glada att ni tycker att de är lätta att använda och att ni värdesätter vårt miljötänk. Det betyder mycket för oss!

Tack för att ni valt Gumpearl, och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller feedback. Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av er tandvårdsrutin!

Classificada 2 em 5 estrelas

Känns inte som att tänderna blir rena…

Känns inte som att tänderna blir rena och det blir inte löddrigt som i reklamen

4 de setembro de 2024

Bra produkt

Älskar idén och använder! Bra att försöka spara på miljön!
Men saknar också att det behålls en fräsch känsla och fräsch smak i munnen när man borstat. Är lite tam smak upplever jag. Pepparmint är bättre under tiden man borstar men känns inte riktigt nyborstat direkt man är klar och en stund efter.

27 de agosto de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för att du delar med dig av din feedback! Vi är glada att höra att du älskar idén med Gumpearl och att du använder våra produkter för att bidra till en bättre miljö.

Vi förstår att saknaden av skum och den fräscha känslan efter borstningen kan vara en omställning. Eftersom våra tandkrämstabletter inte innehåller SLS, som vanligtvis ger den där löddrande effekten, kan det ta tid att vänja sig.

Vi tar till oss av dina synpunkter angående smaken och fräschören. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter, och din åsikt är viktig för oss. Om du har fler tankar eller frågor, tveka inte att höra av dig!

Tack igen för din feedback, och vi hoppas att du fortsätter att ge våra produkter en chans!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, trevlig ton i texterna på webbplatsen och i mejlet.

26 de agosto de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar den snabba leveransen och tonen i våra texter, både på webbplatsen och i mejlen.

Din åsikt betyder mycket för oss, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Classificada 3 em 5 estrelas

Tanken var bra men tyvärr tyckte jag…

Tanken var bra men tyvärr tyckte jag inte det fungerade. Tog en tablett-försvann innan jag hann börja borsta. Tog sedan två men inget bättre.

27 de julho de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är ledsna att höra att du inte haft en positiv upplevelse med våra tandkrämstabletter.

Vi vill informera dig om att vi den 1 oktober lanserade vår nya och förbättrade formula. Denna nya formula är designad för att lösa sig lättare i munnen och ge en mer tillfredsställande borstupplevelse. Vi har även arbetat på att förbättra smaken, så att du får en fräschare känsla under borstningen.

Om du vill ge våra produkter en ny chans med den nya formulan, hoppas vi att du kommer att märka skillnaden. Om du har fler frågor eller vill diskutera detta vidare, tveka inte att kontakta oss på info@gumpearl.se. Vi vill gärna hjälpa dig att få en bättre upplevelse!

Tack igen för att du hörde av dig!

Mycket nöjd!

Nöjd med produkten, tandkrämstablett Charcoal. Den verkar vara som den beskrivs på hemsidan.
Min första beställning, leverans blev lite felaktig. Det rättades till snabbt efter kontakt med företaget. Vänlig bemötande också!

2 de agosto de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tandkrämstablett Charcoal och att den lever upp till beskrivningen på vår hemsida.

Vi beklagar att det blev ett fel med din första beställning, men vi är glada att vi kunde rätta till det snabbt och att du fick ett vänligt bemötande från vårt team. Din nöjdhet är viktig för oss!

Om du har fler frågor eller funderingar framöver, tveka inte att höra av dig. Tack för att du valt Gumpearl, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse!

Resposta da Gumpearl

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är ledsna att höra att våra tandkrämstabletter inte föll dina barn i smaken. Vi strävar alltid efter att skapa produkter som hela familjen ska uppskatta, och din åsikt är viktig för oss.

Om du har några specifika kommentarer eller förslag på hur vi kan förbättra produkten, hör gärna av dig. Vi vill gärna veta mer om vad dina barn saknade, så vi kan ta det i beaktande för framtida utvecklingar.

Tack igen för att du kontaktade oss!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ovant men bra och kommer beställa fler

Jag gillar mina gumpearls och uppskattar att det fanns prov med på de övriga smakerna.

6 de junho de 2024

Resposta da Gumpearl

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du gillar dina Gumpearl och att du uppskattade att få prov på de övriga smakerna. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en variation av alternativ för att hitta just det som passar dem bäst.

Om du har några frågor eller vill dela med dig av fler tankar, tveka inte att höra av dig. Tack för att du valde Gumpearl, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse!

E-post: info@gumpearl.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.