GungaShop Ceramic Studio Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun varmt anbefale Ana’s drejekursus! Professionel, tålmodig og humoristisk tilgang til undervisningen. Dejligt med de små hold.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kursus. Jeg kan på det varmeste anbefale Gungashop’s keramikkurser ved Ana. Har indtil videre deltaget i Drejekursus 1. Et eksklusivt kursus med kun 3 deltagere. Her er fuldstændig styr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan klart anbefale Ana’s (Gungashops) drejekursus. Tog drejekursus 1 plus (over 4 dage), hvor jeg fik lavet 7 super fine ting. Troede slet ikke det var muligt som total nybegynder at opnå det, men Ana... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Aulas de cerâmica
  2. Aulas
  3. Artesanato
  4. Fabricante de cerâmica
  5. Loja de artigos de cerâmica

Sobre GungaShop Ceramic Studio

Escrito pela empresa

Skandinavisk enkelhed med farverig sjæl.

Unik håndlavet keramik
Stentøjsprodukter, med enkle og moderne linjer inspireret af rustik keramik tradition, til daglig brug.

Gungas Keramik fremstilles i Danmark. Emnerne er produceret i små serier, og hele fremstillingsprocessen håndlavet i drejeskiven eller ved pladeteknik.

Keramik kurser
Få en kompetence, der giver dig mulighed for at udtrykke din kreativitet, lær drejeteknikken, forfin den og giv dig selv en glæde, der vil følge dig resten af livet. Uanset om du har prøvet det før, er helt nybegynder, eller blot skal have opfrisket teknikken, så er der et keramikkursus for dig.

At arbejde med ler er en utrolig måde at udleve din kreativitet på. Vores keramikkurser er designet til at guide dig gennem denne proces og hjælpe dig med at forstå og mestre drejningsteknikken.

Kom og deltag i vores keramikkurser hos GungaShop og oplev glæden ved at skabe med dine egne hænder. Jeg glæder mig til at se dig i værkstedet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Så god en oplevelse at være på kursus…

Så god en oplevelse at være på kursus hos Ana, god indføring i processerne, velovervejet og veltilrettelagt undervisning med humor og sjov.
Helle

28 de janeiro de 2024
logótipo da GungaShop Ceramic Studio

Resposta da GungaShop Ceramic Studio

Kære Helle, hvor dejligt at høre at det har været en god oplevelse for dig ☺️ Tak for din anmeldelse 🤩 vi ses på Åbent Værksted 😉 hilsen Ana

Varmeste anbefalinger

Ana er så dygtig til sit fag, og enormt dygtig til at lære fra sig. Jeg sender min varmeste anbefaling.

13 de novembro de 2023
logótipo da GungaShop Ceramic Studio

Resposta da GungaShop Ceramic Studio

Tusind tak Lene 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot keramikværksted, kursus af højeste kvalitet, den fineste keramik

Fantastisk lille hyggeligt sted, at lære alt om at dreje keramik. Små hold hvor der er rigtig god tid til den enkelte. Du lærer hele processen med at dreje, afdreje/trimme, glasere mv. Undervisning og nærvær er ud over al forventning af Ana, som giver tryghed og plads med ro og humor.
Du er sikker på at få de fineste færdige keramik produkter med dig, og du er garanteret, at der ikke kommer uforudsete ekstra udgifter.
Har du været på kursus kan du fortsætte i åben værksted, et fremragende tilbud om at kunne forbedre dine færdigheder, og som du kan benytte flere gange ugentlig.

2 de março de 2023

Excellent experience!

I had the pleasure of making ceramics in Ana's studio while on a six-month working visit in Denmark. I was really impressed with the set up and I learned so much in each session. Ana is a great potter and a brilliant person, she has created a space for true relaxation.

19 de outubro de 2022

God indføring og humor

Man får en rigtig god indføring og grundig oplæring i metoder til at dreje, afdreje, glassering mv. Dejlige små hold og Ana Marie har en god portion humor, så det også bliver sjovt! Kan på det varmeste anbefale disse kurser.

24 de outubro de 2022

En skøn oplevelse

På kurser i Ana’s værksted findes den helt rigtige balance mellem seriøst håndværk og plads til at øve og dygtiggøre sig som nybegynder. Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun give Gungashop mine varmeste anbefalinger.

24 de outubro de 2022

Kan kun anbefales!

Havde fået et begynderkursus i gave, og må sige at det var den bedste gave jeg længe har fået. Lille hold med 4, god tid til at lære fra Ana, som på fineste, pædagogiske vis guidede os igennem de 3 dage.
Utroligt hvor meget man kan lære på så kort tid. Kan kun anbefales!

1 de junho de 2022

Fantastisk oplevelse🎉

Fantastisk oplevelse Jeg kom alene, på det lille firmandshold for nybegyndere, men det var trygt, sjovt og lærerigt! Ana møder en der hvor man er og hjælper derfra. Kan klart anbefales!

26 de abril de 2022

Fedt 4-dages drejekursus

Meget udbytterigt drejekursus hos Gungashop. To drejedage, en afdrejningsdag og en glasurdag. Kun 4 deltagere på hvert hold og fik kyndig vejledning i basale drejeteknikker af Ana Maria. Hyggelige og inspirerende lokaler og god stemning. Lige hvad jeg manglede! Kan kun anbefale Gungashop.

26 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige været til keramik drejekursus…

Har lige været på keramik drejekursus 1 hos Ana Maria som er en fantastisk dygtig og skøn keramiker.
Ana Maria er super til at lære fra sig, og hun er hos dig hele vejen igennem kursusforløbet.
Har lært så meget om ler/keramik bare på 4 dage!
Keramikkurset bliver afholdt i små hyggelige hold på
4 personer i hendes smukke butik/værksted Gunga, hvor man kun kan blive positiv inspireret af den smukke keramik man er omgivet af!
Fik 5 smukke skåle i fantastiske farver med hjem :)
Kan varmt anbefale Ana Marias keramik kurser og det er ikke sidste gang jeg er med på et af hendes kurser.
Venlig hilsen Gitte

14 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Fornøjelse, læring og udbytte i top!

På drejekurset i Gunga shop kan enhver lære grundteknikkerne og få dine resultater med hjem. Ana Maria er en klar og tydelig underviser, som viser og beskriver alle processer omhyggeligt. Hun er utrolig god til at støtte den enkelte elev med blik for både hver enkelts særlige behov og måde at lære på. God afslappet stemning, men effektivt og intensivt alligevel, god kommunikation, lækker te/kaffe, hyggelig atmosfære og nærværende undervisning. Vi (mor og datter som fulgtes ad) er glade for vi valgte et forløb med flere drejedage, og er virkelig stolte over vores produkter, og den store gode oplevelse vi har haft på kurset. Top points fra os!

15 de outubro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais