Gunpit.dk er uden sammenligning den mest professionelle butik hvad pneumatiske våben angår i DK. Herligt sted at finde nyt “legetøj” til voksne! Købte en harmonic tuner som til stor tilfredshed løste... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Altid en god oplevelse!! Flot udvalg, fagkundskab og god service går hånd i hånd hos Erik fra Gunpit. Har oplevet mere end en gang, at han går den ekstra mil, for at fremskaffe det man efterspørge... Ver mais
Har købt PCP luftgevær og tilbehør hos Gunpit. God service i forbindelse med køb og levering. Da der opstod et problem med geværet kort efter ibrugtagning var der uovertruffen hjælp at hente hos Eri... Ver mais
Faldt over firmaet på nettet, da jeg bl.a. skulle finde hagl og skiver til min luftpistol. Jeg skal love for, at her får man lynhurtige og yderst kvalificerede svar samt en ultrahurtig service / lev... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Gunpit.dk
Escrito pela empresa
Vi tilbyder branchens bedste kundeservice, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med os helt fra kl. 8 til 20.00 om aftenen hele året rundt. Bliv ikke overrasket hvis vi besvarer dig før og efter almindelig åbningstid.
Autoriseret forhandler af - Air Arms - Airgun Technology - FX Airguns - KalibrGun - RTI Arms - Zbroia
Informações de contacto
Tjørring Hovedgade 33, 7400, Herning, Dinamarca
- kundeservice@gunpit.dk
- gunpit.dk
As pessoas também visitaram
God service som altid.
Søde menesker og super skyder
Stort udvalg i hagl til luftgevær og…
Stort udvalg i hagl til luftgevær og hurtig levering.
Jeg fik det jeg ville have rettidig.
Fantastisk butik og meget god service
Fantastisk butik og meget god service jeg har købt alle mine pcp våben der og vil helt sikkert også købe flere
det er en vild oplevelse at man kan sætte 20 slugs på en lillefinger negl på 45 meter og på en 2 krone på 100 meter med en 4.5 mm som alle over 18 må købe
Det har været godt at modtage det…
Det har været godt at modtage det bestilte, indenfor en meget rimelig tid,- ligeledes at jeg ved telefonisk henvendelse kunne komme i kontakt med en, der havde forstand på det ønskede og kunne rådgive i den sammenhæng.
Det er ligeledes godt at se det udvalg af udstyr/våben der er på hjemmesiden,- det adskiller sig fra det der er på andre lignende sider og giver derfor mulighed for at man kan finde netop det man ønsker på en dansk side under dansk købelov.
Mindre godt har det været at jeg ved en tidligere lejlighed henvendte mig skriftligt for at få styr på processen med at bestille netop dette udstyr/våben, og nu flere måneder efter stadig ikke har modtaget svar.
Emballering af 2 dåser hagl var i top
Emballering af 2 dåser hagl var i top. Man kan sige , hvad kan der ske med sådan noget under fragten? Intet ....er svaret , ihvertfald ikke når det sendes fra Gunpit
Super hurtig levering.
en bedre kundeservice skal man lede…
en bedre kundeservice skal man lede længe efter.
og godt produkt, lever op til de forventninger jeg handlede ud fra, og hurtig levering.
dog kunne den lille 1.5mm allenkey godt have været med i pakken, men det er producenten der har den fejl
5 stjerner over hele linien
sigurd s simonsen
Altid en fornøjelse 👍
Danmarks bedste GunPit !
Hver gang jeg handler med GunPit , og det er efterhånden mange gange, glæder jeg mig over den gode service og den store viden der følger med hvert produkt jeg køber.
GunPit kan stærkt anbefales !!
Super E-handel ordr.6349
Super E-handel ordr.6349
Fik straks en mail, da varen var hjemme igen. Selve handlen forløb gnidningsløst og forsendelse og levering var hurtig.
Tak for en god handel
Poul Bank
God kundeservice.
God kundeservice.
Jeg modtog pakken godt beskyttet med bobleplast osv.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Gunpit.
Har handlet hos Erik i mange år
Har handlet hos Erik i mange år, kan varmt anbefales.
Virkelig hurtig levering og varerne var…
Virkelig hurtig levering og varerne var pakket godt så alt var intakt
Den rigtige skæfteolie
I har det eneste produkt som vedligeholder de smukke skæfter på min samling af gamle Spanske haglbøsser, det er også fremragende til mine Manlicher rifler.
Jeg har prøvet andre skæfteolier, de er ubrugelige, nærmest ødelæggende for det smukke træ.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.