Super godt hjemmeside hvor tingene er mega billig og det er noget der virker 👍🏽 har købt 2 x protein dunk på 4kg og det smager super godt kan varmt anbefale det til alle ☺️
A empresa respondeu
Fantastisk butik! Jeg bestilte nogle kosttilskud, og alt var perfekt – produkterne er af høj kvalitet, pakken kom hurtigt og var godt indpakket. Som en ekstra overraskelse lagde de også en gratis prøv... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var faktisk skeptisk over for den store velkomstrabat og de lave rabatpriser, da der er så mange brodne kar, når det handler om kosttilskud og træning - men hold da op hvor jeg blev positivt o... Ver mais
A empresa respondeu
God hjemmeside. Pakken kom hurtigt. Kunne desværre ikke bruge den lampe jeg havde købt, da der sad et udenlandsk stik på og pæren var smadret. Skrev 2 emails, men ingen svar. Tak for svar. Havde fåe... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Guru Shop tror vi på, at velvære starter indefra og afspejles i de valg, vi træffer hver dag. Derfor tilbyder vi produkter, der støtter både krop, sind og din forbindelse til naturen. Vores sortiment er skabt til kvinder, der ønsker et aktivt og sundt liv, samtidig med at de træffer bevidste valg. Uanset om du søger kosttilskud, hudpleje, aromaterapi eller naturlige wellness-produkter, har vi alt til at skabe balance i din hverdag 🧘♀️ Guru Shop er din guide til en livsstil, hvor velvære og omtanke går hånd i hånd – produkter udvalgt med respekt for både dig og naturen 🌿
Literbuen 11, 2740, Skovlunde, Dinamarca
Et godt køb er tilfreds med Protein købet

Resposta da Gurushop
God quality produkt. Jeg kan anbefale. Tak.

Der beste Shop..
Super Qualität und das Paket kam schnell an. Hab sofort wieder bestellt. Es fehlt noch eine Auswahl an Schuhen, dann kriegt man echt alles in dem Shop.
Tak til Sofie hed hun vist, tak for at sende dag til dag - det jo protein levering med kærlighed til jobbet.
MvH
Christoffer

Resposta da Gurushop
Hurtigt og billigt og ok produkter

Hurtig og præcis levering
Og lækre produkter fra BiotechUSA

Resposta da Gurushop
1 kg muscle mass og 1 kg protein pulver med forsendelse til 269kr. begge kan holde sig 2-3 år. Det var helt sikkert den bedste handel jeg kunne finde på tværs af alle hjemmesider.

Resposta da Gurushop
Udvalget af røgelse og holder er alsidigt. Kvaliteten er virkelig i top. Hurtig levering. Jeg er hermed fast kunde og anbefaler selvfølgelig.

Resposta da Gurushop
Rigtig fine varer og hurtig forsendelse. Anbefales!

Resposta da Gurushop
The sourdough stater I have purchased is a very successful one and it got active immediately after following the steps of how to wake up the starter.

Resposta da Gurushop
Ordered some protein / creatine supplements at a very good price and they delivered it quickly as promised :)

Resposta da Gurushop
Godt produkt og hurtig levering

Resposta da Gurushop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.