GymPlay ApS Opiniões 532

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde brug for hurtigere levering af fødselsdagsgave end hvad der fremgik på varen ved bestilling. Afgav bestilling og skrev til Gymplay, som svarede mig tidligt næste morgen og forsikrede mig om at... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en airtrack onsdag formiddag og en time efter var den sendt afsted fra deres lager. Modtog den med GLS torsdag formiddag. Virkelig hurtig betjening. Airtracken virker til at være super god... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento fitness
  2. Centro de ginástica

Escrito pela empresa

GymPlay udvikler og sælger specialdesignede gymnastik- og træningsredskaber til børn og børnefamilier. Vi er specielt kendt for vores Airtracks i rigtig god kvalitet, og til priser hvor alle kan være med.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og super produkt

Hurtig levering og super produkt. De elsker deres Airtrack og den holder ret så godt pp luft. Har måske trængt til luft i et stykke tid, mn stadig ret så brugbar.

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut fantastiske produkter og…

Absolut fantastiske produkter og kvalitet og det har været årets bedste køb og alle pengene værd! Min søn er så glad for at lave spring og hop osv og forældre er glade for at han kan gøre det meget mere sikkert nu.

30 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og super kvalitet

Vi bestilte en Airtrack med ønske om bestemt leveringstidsdag. Vi fik en mail et par timer senere med en bekræftelse på levering som ønsket. Det blev opfyldt til punkt og prikke. Vores børn elsker den nye airtrack, som er god kvalitet og hurtig at pakke ud/ned. Kan klart anbefales.

1 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Fin service, men kvaliteten halter.

Vi har købt den største airtrack, med en forventning om at få et kvalitetsprodukt af høj standard. Desværre lever det ikke helt op til vores forventinger - om de så er for høje, skal vi lade være usagt.

Når det er sagt, har servicen været fin, og vi har fået en udmærket kompensation (efter eget valg) for at forsøge at udbedre nogle af de defekter, som airtracket har (fx velcro, der løsner sig efter få dage).

19 de agosto de 2025

Super god service

Airtracken virker til at være super god kvalitet. Fik den anbefalet af en veninde som har købt derfra og de er forsat glade for deres.
Kan kun anbefale

10 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og super kundeservice

Hurtig levering og super kundeservice.

Vi købte en 6m airtrack på 15cm og var sindsygt glade for den.
Den tabte desværre meget luft hurtigt, og vi fandt et hul på den som vi ikke kunne forklare.
Kundeservice tilbød at få den byttet hurtigt og effektivt uden nogen form for problemer.
Vi er utroligt glade for den og den service der blev ydet

12 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god aitrack til en fin pris

En rigtig god aitrack til en fin pris. Da jeg oprindeligt bestilte airtracken, blev jeg hurtigt efter i tvivl om jeg havde bestilt den rigtige. Jeg fik hjælp og vejledning på gymplay og lavede let min bestilling om til en anden.

Efter et års tid begyndte den desværre at miste luft. Gymplay var meget behjælpelige, og da vi ikke selv kunne finde hullet tilbød de at hjælpe. Til min overraskelse skrev de endda at der ikke var tegn på vi selv havde forårsaget hullet, så de reparerede den kvit og frit. Virkelig god kommunikation og rigtig god service :-)

12 de junho de 2025

reel og ordentlig butik

Jeg kom til at købe et forkert produkt, og i forbindelse med returneringen er jeg blevet meget positivt overrasket over den ordentlighed og den gode kundeservice, der har været. Vil klart købe fra Gymplay.dk igen.

10 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med min nye…

Jeg er meget tilfreds med min nye airtrack! Kvaliteten er i top, og den fungerer præcis som beskrevet. Leveringen var utrolig hurtig, og pakken kom endda tidligere end forventet. Det hele var nemt at sætte op, og mine børn elsker at lege på den. Jeg kan varmt anbefale denne airtrack til alle, der søger et godt produkt og hurtig service!"

1 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais