Op zaterdag middag heel goed te woord gestaan en uitleg gekregen. Goede prijs voor mooie planten. Daarnaast heel flexibel in ophaalmomenten!
Leia as opiniões dos outros
keurige terugkoppeling, netjes geleverd
Kwekerij Plantium Staphorst, Waar kwaliteit en goede service voorop staan. Afgelopen voorjaar een haag geplant. Supersterk, betaalbaar en goede plantadviezen. Zeker een aanrader. Waar je als k... Ver mais
Informações sobre a empresa
Haagplantenkopen.nl is Dé specialist in het leveren van winterharde en wintergroene haagplanten.
Informações de contacto
d'Olde dijk 7a, 7951LE, Staphorst, Holanda
- 0682673515
- info@haagplantenkopen.nl
- haagplantenkopen.nl
Uitstekende service
Haagplanten van uitstekende kwaliteit…
Haagplanten van uitstekende kwaliteit en uitstekende service! Zeer tevreden, aanrader om hier te kopen.
Prachtige laurierhaag gekocht
Prachtige laurier haag gekocht, mooi donker van kleur. Goede service, alles stond al klaar zoals afgesproken.
Genolia haag
Na eerste telefonisch contact konden we kijken wat voor haag het beste in onze tuin paste. Fijne en vriendelijke begeleiding hier in gehad. Mooie volle planten uit Staphorst zo uit de grond. Heel blij mee. Zou direct hier weer naartoe gaan.
Wat een mooie haagplanten zijn er…
Wat een mooie haagplanten zijn er geleverd!
Voor ons de tweede keer en wederom erg tevreden.
Dit bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel, zowel wat betreft product als in communicatie
Mooie coniferen direct van land
Mooie coniferen direct van land. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ook goed advies gekregen.
Kwekerij Plantium Staphorst
Kwekerij Plantium Staphorst,
Waar je als klant er nog toe doet.
Bedankt Henk!!
Marcel & Christa de Vos
Enkele haagplanten bij Plantium…
Enkele haagplanten bij Plantium gekocht. Eerder ook al eens een deel van de haag gekocht. Zeer tevreden over de snelle service , deskundig advies en de kwaliteit van de planten. Binnen een paar uur na het eerste telefoontje stonden de planten in onze tuin! Top!
Nu al drie keer besteld bij kwekerij…
Nu al drie keer besteld bij kwekerij Plantium (van haagplantenkopen.nl). Alle planten van ons beplantingsplan zijn aan ons geleverd. Ook planten die niet op haagplantenkopen.nl staan kunnen worden geleverd. Goede en vriendelijke service.
Zeer tevreden over Haagplantenkopen.nl…
Zeer tevreden over Haagplantenkopen.nl uit Staphorst. Uitstekende kwaliteit tegen een goeie prijs en kregen vakkundig advies over de aankoop van coniferen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
We hebben hier een prachtige photinia…
We hebben hier een prachtige photinia haag gekocht. Mooie, volle struiken waardoor we meteen een mooie, volle haag hebben. Mooie haag voor een eerlijke prijs! We werden goed geholpen, met duidelijke adviezen.
Topkwaliteit Portugese laurier
Topkwaliteit Portugese laurier – scherpe prijs!
We hebben 50 meter Portugese laurier gekocht en zijn erg tevreden. De planten waren stevig, goed geworteld en mooi vol. Levering verliep snel en alles netjes verpakt. Voor deze scherpe prijs krijg je echt uitstekende kwaliteit – een aanrader voor wie een mooie, dichte haag wil! 🌿
Goed en gedegen advies
Goed en gedegen advies. Haag planten van goede en sterke kwaliteit en het hele jaar groen. Erg tevreden met de planten en de service
Henk is een aardige en enthousiaste…
Henk is een aardige en enthousiaste ondernemer en beloofde ons prachtige olijfwilgen. Hij gaf aan een goede lichting te hebben en deze belofte was volledig terecht! Zelfs bij het planten was hij bereikbaar voor advies. Ik zou hier direct weer kopen!!! Advies niet verder kijken gewoon bij Henk bestellen.
Goed advies
Goed advies, snelle en goede service. Duidelijke en vlotte communicatie via de app.
Zeer tevreden Belgische klanten
Wij zijn zeer tevreden van de service én de kwaliteit van de planten. Mooi verpakt geleverd en volle haagplanten aangekregen. Een aanrader.
Wij gaan dit najaar opnieuw bestellen!
Snelle reactie en levering
Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag naar een haag van 20 meter lengte. Ook konden de bomen (Thuja occidentalis 'Brabant' 200-220 cm hoog) snel geleverd worden met eigen vervoer, waardoor ze dicht bij de plek geleverd werden waar de haag geplant moest worden.
Laurier besteld
Begin augustus planten besteld. Direct werd er contact opgenomen voor overleg met het advies de planten later te laten leveren i.v.m. overlevingskans! Ongeveer 2 werken van tevoren een datum afgesproken voor levering.
Mooie gezonde volle Portugese laurier
Mooie gezonde volle Portugese laurier . Klantvriendelijk, goede informatie, leuke originele attentie . Ga zo door 👌🏻
Top service!
Meedenkend met de bestelling, snel en duidelijke beantwoording op de vragen per mails. Goede levering en service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.