Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse at jeg har købt af 2 omgange savlesmække igennem håndlavet af. Og de er altså bare fantastiske. Jeg får mange komplimenter for dem når de hives frem til spiseti... Ver mais
A empresa respondeu
at de lytter og derfra giver sig tid til at hjælpe en videre med de tanker og ideer man selv har
A empresa respondeu
Jeg er super tilfreds med mit køb. Og det er sådan en fed oplevelse at komme ind i den hyggelige butik, som udelukkende indeholder forskellige håndlavede ting fra små iværksættere. Lisa, som ejer bu... Ver mais
Fysisk og digital butik fyldt med håndlavet interiør, brugskunst, tøj og meget mere, lavet af private og små hobbyvirksomheder. Køb unika produkter fra over 60 forskellige udstillere, lavet med kærlighed og fyldt med sjæl. Det hele er samlet i butikken i Aalborg og et udvalg kan ses på hjemmesiden eller butikkens app.
Grønlands Torv 1 st1 (indre gade), 9210, Aalborg SØ, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Stort og sjovt udvalg. Ordren blev pakket og sendt samme dag, DAO er så ikke de hurtigste
super fint og super hurtigt levering en dag
Skønneste kundeservice og verdens bedste betjening. Kan klart anbefale at købe fra Lisa.
Bestilte en lørdag aften kl 23, trods det bøvlede lidt, men Lisa hjalp. Tirsdag kunne jeg hente mine varer.
Jeg er altid tilfreds med min oplevelse hos Haandlavetaf. Her er smukke unika produkter og Aalborgs sødeste betjening.
De smukkeste ting og god og behagelig service
Tak for helt igennem fin handel. Varen levede helt op til mine forventninger, og levering var hurtig.
Hurtig leverance og forsvarligt pakket ind
Lisa har en virkelig skøn butik som jeg (foreløbigt ) kun kender fra nettet. Varene kommer altid lynhurtigt og alt fungerer professionelt OG venligt. Jeg elsker at varerne er fra små selvstændige og meget af det er unika. Lisa yder en unik og personlig service, som er sjælden i dag. Jeg har bla fået syet en kimono fordi hun satte mig i forbindelse med een af hendes leverandører, da de kimonoer hun havde i butikken ikke lige pasede mig. Mit seneste køb var et par vildt flotte øreringe. Lisa og butikken får mine varmeste anbefalinger.
Stort udvalg af søde og originale produkter, samt hurtig levering. Meget tilfreds :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.