Häckspecialisten Opiniões 516

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra service och information samt vänligt, trevligt och förstående bemötande. Flexibel och möjliggörande hantering av mina önskemål. Mycket nöjd också med kvaliteten på de plantor som levererade... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och smidig leverans, där chauffören ställde av plantorna på ett perfekt ställe när vi inte var hemma, och skickade sedan kort på att allt var levererat och klart. Plantorna var stora och fina oc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Detta var tredje gången jag köpte thujaplantor från Häckspecialisten och jag är lika nöjd denna gång också. Plantorna storlek XXL levererades snabbt och var lika fina som tidigare. Alla plantor jag sa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Vi på Häckspecialisten kan tillhandahålla er som kund all form av färdiga häckplantor i alla tänkbara storlekar av allra högsta kvalitet. Vår affärsidé är att erbjuda inspiration och brett sortiment inom häckväxter för att göra Sveriges trädgårdar vackrare samt bidra till en bättre miljö.

Häckspecialisten.se

Vi är specialisten på färdig häck!
Häckspecialisten.se är en nätbutik som sedan starten 2014 tillhandahåller privatpersoner och företag häckväxter samt andra produkter och tjänster inom trädgård & utemiljö. Vår affärsidé är att erbjuda inspiration och ett brett sortiment av produkter och tjänster inom trädgård & uterum för att göra Skandinaviens trädgårdar vackrare samt bidra till en bättre miljö.

Häckväxter av högsta kvalitet!

Fraktfri och snabb hemleverans

Vi har 100% garanti i 3 år på alla våra växter som levereras med snabb och fraktfri hemleverans.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

516 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket gott bemötande och leverans

Mycket bra service och information samt vänligt, trevligt och förstående bemötande. Flexibel och möjliggörande hantering av mina önskemål. Mycket nöjd också med kvaliteten på de plantor som levererades till mig.

9 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har beställt avenbok häck

Vi har beställt avenbok häck över 400 plantor. Fick alla plantor levererade enligt tidsplan och i gott skick. Vidare har vi fått bra hjälp från supporten när det gäller råd kring såväl plantering som beskärning mm.

30 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Utmärkt info och leverans.

Utmärkt info och leverans.
Plantorna såg lite torra ut.
Omdömet beror nu lite på hur de kommer att växa till våren!

25 de setembro de 2025
logótipo da Häckspecialisten

Resposta da Häckspecialisten

Hej! Tack för ditt fina omdöme om oss! Utan tvekan kommer plantorna att slå ut fint till våren igen. Nu är det i slutet på säsongen och efter en lång sommar dessutom. Till våren kommer du åter ha en fin grönska på plantorna. Skulle det finnas några frågetecken så finns vi här under vägens gång, så vi hörs till våren igen om det skulle vara något. Allt gott, Häckspecialisten

Toppen!

Fin support och fina plantor levererade. Nu ser vi fram emot en fin häck :)

11 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Gräs rullarna var i mycket dåligt skick…

Efter kontakt med Häckspecialisten så reddes upplevelsen med gräs på rulle ut
Så kan varmt rekommendera Häck specialisten!

5 de junho de 2025
logótipo da Häckspecialisten

Resposta da Häckspecialisten

Hej Lena,

Tyvärr har du aldrig hört av dig till oss utan du har endast kontaktat gräsproducenten, utan vår vetskap. Vi har därmed inte fått en chans att åtgärda den uppstådda situationen, varken genom att skicka nya gräsrullar eller ge dig en ersättning för de skadade rullarna.

Du har beställt produkter av oss, då är det oss du behöver höra av dig till om det skulle vara något. Nu har du gett oss ett dåligt omdöme utan att vi varken har fått veta att något är fel, och vi har heller inte fått en chans att lösa problemet.

Skulle det uppstå något problem eller frågetecken kring en produkts kvalitet eller liknande så är det oss du behöver höra av dig till och skicka in bilder till på de felaktiga gräsrullarna. Som alltid vid ett reklamationsärenden behövs det ett underlag i form av information och bilder från dig som kund, så att vi kan använda det som underlag vidare med våra leverantörer.

Hade vi fått veta att kvaliteten var dålig på några av gräsrullarna så hade vi kunnat hjälpa er med att skicka nya gräsrullar eller kreditera ett belopp på ert köp. Så fort vi såg detta omdöme hörde vi av oss till dig för att erbjuda nya gräsrullar eller en ersättning. Vi har dock ännu inte fått svar från dig.

Vi är tillgängliga på vår kundsupport året runt, vi hoppas att du hör av dig och svarar till oss.

Hälsningar,
Häckspecialisten

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.