Hanstholm Fisk og Skaldyr Opiniões 893

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft 2 fantastiske leveringer fra Hafiska Hanstholm Fisk & Skaldyr indtil videre, og jeg er virkelig tilfreds. Begge gange kom leveringen direkte til døren i en kølekasse, hvor alt v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi handler regelmæssigt her og helst i en mængde, så der er gratis fragt. Varerne er friske og holder sig i ispakningen, også selvom vi ikke lige er hjemme til at modtage. Hurtig levering og rimelige... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering som lovet, dejligt man kan bruge flexlevering. Pakket forsvarligt i kasse med masser af is. Indbagte rejer i fin kvalitet. Pil selv rejer er løsfrosne, hvilket er et plus. Vi vender tilbage... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Handlede for første gang hos Hanstholm fisk, og det bliver IKKE sidste. Fik en meget stor og dejlig koldrøget laks, som smeltede på tungen, som man siger, den var virkelig pengene værd, kan varmt anb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de frutos do mar

Escrito pela empresa

Vi er vilde med fisk og er din seriøse og troværdige leverandør af fersk og frosne fisk i super kvalitet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft 2 fantastiske leveringer…

Begge gange kom leveringen direkte til døren i en kølekasse, hvor alt var helt frisk og pænt pakket. Det giver en god tryghed omkring kvaliteten.

Mørksejfileten var flot og fast i kødet med en mild og ren smag rigtig god på panden og perfekt som et sundt hverdagsvalg.
Jomfruhummerhalerne var store, kødfulde og med en dejlig sød smag. De blev saftige efter tilberedning og føltes som rigtig god kvalitet.
Den ferske laksefilet var et virkelig flot stykke fisk med fast kød og fin fedtmarmorering. Den blev super saftig i ovnen.
Den varmrøgede laks havde en behagelig røget smag uden at være for kraftig og en lækker saftig konsistens.

Alt i alt nem bestilling, hurtig levering og virkelig flotte råvarer. Jeg bestiller helt sikkert igen.

23 de fevereiro de 2026

Store ferske jomfruhummere

Vi havde bestilt 5 kg store jomfruhummere til påsken. Jomfruhummerne vi modtog var friske og velsmagende, men pga en fejl fra pakkeriets side havde hummerne ikke den aftalte størrelse, og vi reklamerede derfor efterfølgende. Det er altid ærgerligt, når man bliver skuffet ved køb over nettet, men Hanstholm Fisk og Skaldyr tilbageførte det fulde beløb for vores ordre - en særdeles tilfredsstillende kompensation og udtryk for god kundeservice.

1 de abril de 2026

Lækker fisk, fra Hanstholm

Handlede for første gang hos Hanstholm fisk, og det bliver IKKE sidste. Fik en meget stor og dejlig koldrøget laks, som smeltede på tungen, som man siger, den var virkelig pengene værd, kan varmt anbefales.
Ulla F.Th.Nielsen

3 de abril de 2026

Levering som lovet

Levering som lovet, dejligt man kan bruge flexlevering. Pakket forsvarligt i kasse med masser af is. Koldrøget laks var super god :-) hummersuppen noget optøet - ålen ikke spist endnu. Vi vender tilbage.

5 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais