Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Hafkamp Groenewegen is een familiebedrijf met landelijke dekking in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Onze kantoren in Amsterdam, Dordrecht en Venlo behandelen jaarlijks tienduizenden dossiers voor vele opdrachtgevers. Betrokken, eerlijk en rechtvaardig.
Respectvolle aanpak
Concrete oplossingen
Informações de contacto
Weerdestein 117-a, 1083 GH, Amsterdam, Holanda
- 088 0322 100
- info@hafkamp.nl
- hafkamp.nl
Respondeu a 37% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Het is een bedrijf dat over de rug van…
Het is een bedrijf dat over de rug van een ander rijk wilt worden. Let goed op als je van een brief van ze krijgt. Bij bestaande afgeronde dossiers stoppen ze nieuwe facturen, per e-mail, terwijl dit wettelijk gezien gewoon een nieuwe vordering zou moeten zijn. Ik heb zojuist een grondig verweer bij een rechter ingediend, omdat dit bedrijf zijn zaken op een sluwe onmenselijke manier, met leugens, kracht bij wilt zetten. Nu hebben ze de verkeerde getroffen en ik laat het hier niet bij zitten.
Blijf in contact met elkaar
Vorig jaar verliep de werkwijze niet naar wat wij gewend waren. Door in contact te blijven met elkaar zijn we tot een oplossing gekomen. Na een tijd aangekeken te hebben of de oplossing werkt kan ik zeggen dat we weer op 1 lijn zitten.

Resposta da Hafkamp Groenewegen
Zij hebbben of verbetering in de…
Zij hebbben of verbetering in de 14-dagen brief verwiesen.
Snelle afhandeling

Wat een rot bedrijf
Wat een rot bedrijf, reageren niet op mails en zijn totaal niet makkelijk met afspraken maken. 0,0 medeleven tonen en nog is arrogant ook.

Resposta da Hafkamp Groenewegen
Het proces ging duidelijk en soepel
Het proces ging duidelijk en soepel, helemaal niks op aan te merken. Geen eerdere ervaring gehad met een dergelijke zaak, de uitleg en het contact was prettig en tot en met rechtbank allemaal goed georganiseerd. Zeker een aanbeveling waard.

Top dienstverlening
Top dienstverlening. Zoals het hoort vriendelijk en adequaat. Prettig bedrijf om mee samen te werken.

Resposta da Hafkamp Groenewegen
Experts met prettige, no nonsens communicatie
Prettige, no nonsens communicatie en expertise.

Resposta da Hafkamp Groenewegen
Ze hebben ons goed geholpen
Ze hebben ons goed geholpen. Communiceerden duidelijk, betaling was snel geregeld

Veel kosten. 0 resultaat
Al geruime tijd zijn wij klant bij Hafkamp Groenewegen.
In het begin werden incasso,s snel afgehandeld.
De laatste tijd laat dit te wensen over.
Je betaald steeds een torenhoog voorschot en er komt niks van terug.
Nu weer een dossier, rechter heeft ons in het gelijk gesteld maar tot incasso over gaan gebeurd niet. Dossier is nu gesloten vanwege het ontbreken van verhaalsmogelijkheden. Naar mijn mening is er niet eens geprobeerd verhaal te halen. Desnoods leg je beslag. Wel weer een factuur van €325 sturen voor de gemaakte kosten. (bovenop het voorschot van €350)
Een ander dossier (geopend op 22-5-25) loopt ook nog steeds. Hier al €600 aan voorschot betaald en je raad het al, nog steeds geen cent terug.
zonder fatsoenlijke afloop is dit dan ook het laatste dossier dat Hafkamp Groenewegen van ons krijgt. Ik zal Hafkamp Groenewegen dan ook aan niemand aanraden.

Professionele en betrouwbare samenwerking
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking tot nu toe. De communicatie is duidelijk en professioneel, dossiers worden snel opgepakt en er wordt proactief meegedacht. Een betrouwbare partner waar we met vertrouwen mee samenwerken.

Zeer betrouwbaar
Zeer betrouwbaar, doet wat men beloofd.
Correcte afhandeling van incasso opdrachten

Resposta da Hafkamp Groenewegen
Onze ervaring met Hafkamp Groenewegen…
Onze ervaring met Hafkamp Groenewegen is zeker positief.
De samenwerking loopt goed en de afwikkeling van onze opdrachten verloopt naar onze tevredenheid.

Resposta da Hafkamp Groenewegen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.