Rigtig god service, fik bestilt 2 hånd creme, men de var udsolgt. Blev kontaktet af virksomheden med et tilbud på at få en håndserum i stedet for,til samme pris som cremerne selvom den var en del dyr... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde problemer med at få min ordre til at gå igennem, men blev kontaktet og fik hjælp til dette. Utrolig god og venlig service:-) Kan klart anbefale at handle her:-)
Bestilte mandag - helligdag - kort og behagelig tlf.samtale tirsdag. Onsdag fik jeg varen. 👏👍
A empresa respondeu
Pakken kom hurtigt og er meget tilfreds med købet. Fik hjælp af kundeservice, til en rabatkode.
A empresa respondeu
Salg af kvalitets beauty produkter
Viby Ringvej 10 st, 36, 8260, Viby J, Dinamarca

Resposta da Hair Corporation
fantastiske produkter og fremragende service.
Rigtig god service, fik bestilt 2 hånd creme, men de var udsolgt. Blev kontaktet af virksomheden med et tilbud på at få en håndserum i stedet for,til samme pris som cremerne selvom den var en del dyrere.

Resposta da Hair Corporation
Lækre produkter, hurtig levering og mega god service og svar hastighed på mails

Resposta da Hair Corporation
Det gik superhurtigt fra bestillingen var lagt til jeg fik produktet leveret.
Super lækker hårshampoo, med fantastiske dufte.
OG SÅ ER DET RENE PRODUKTER
Fantastiske produkter, høj service og venlige folk, kan give mine varmeste anbefalinger til Hair Corporation.
Jeg er glad for det gode samarbejde.
Fantastiske produkter og søde mennesker bagom.
Varerne blev leveret hurtigt og korrekt - det var de rigtige varer - og jeg nyder dem.

Resposta da Hair Corporation
Utrolig god og venlig service:-)
Kan klart anbefale at handle her:-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.