Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Bardzo szybka dostawa i bez zarzutów . Mile widziane od nich gratisy-jestem bardzo zadowolona ❤️
Wielokrotnie zamawialam produkty do wlosow i inne,realizacja zamowienia za kazdym razem bez zarzutow, szybko, produkty zgodne z zamowieniem. Polecam. Jestem zdziwiona opiniami negatywnymi stad pisze, pozytywnymi doswiadczeniami tez trzeba sie dzielic:)

Resposta da Hairstore.pl
Zamówienie dotarło szybko . Dobrze zapakowane . Prosiłam o ponowne wysłanie faktury błyskawicznie otrzymałam. Jestem zadowolona

Dalej czekam na paczkę Zero kontaktu ze sklepem ODRADZAM

Resposta da Hairstore.pl
Jestem zawiedziona zamówienie złożone kilka dni temu a nawet nie zostało jeszcze wysłane na stronie napisane było że wysyłka w 24h wydałam ostatnie pieniądze jakie miałam bo potrzebowałam pilnie produktu a tu takie niemiłe zaskoczenie

Resposta da Hairstore.pl
Produkty które zamawiam są rewelacyjne zwłaszcza kerastase. Niestety co do samego sklepu to kontakt telefoniczny plus przeprowadzana reklamacja to jakaś porażka. Sklep specjalnie wprowadza w błąd klienta by ten zrezygnował z dalszych prób reklamacji. Za każdym razem inny powód inna drogą do kontaktu. Produkty wysłane niezgodnie z moimi ustaleniami co do panujących mrozów. Wszystko zamarzło. Ogólnie nie polecam.

Resposta da Hairstore.pl
Nie polecam zamówienie złożone i pakowane już od 5 dni chodź na stronie jest informacja ze produkt jest dostępny do dodam ze to nie jest pierwszy raz kiedy produkt nie jest wysyłany

Oszuści. Nie wystawiają prawidłowo faktur. Nie uznają reklamacji
EDIT:
I do tego kłamcy! Nie uznajecie gwarancji tych suszarek bubli co się psują po niecałych 12 miesiącach! Faktury korekcyjnej BRAK po pierwszej reklamacji! A powinna być ! Mądry człowiek po szkodzie! Przegapiłam niestety

Resposta da Hairstore.pl
Jestem zachwycona! Kupiłam kilka drogich produktów i było szybko i super produkty w świetnej cenie! Jeszcze dodam że dostałam w gratisie 75 ml odżywki Kerastase za darmo więc nie narzekam ;)

Resposta da Hairstore.pl
Produkty nie zostają wysyłane zgodnie z deklarowanym terminem na stronie. Po kilku dniach od złożenia zamówienia brak informacji o realizacji zamówienia. Kontakt utrudniony.

Resposta da Hairstore.pl
Zero kontaktu, było napisane , że wysyłka następnego dnia a już czekam trzeci dzień zamówienie było pilne ,nie odbierają telefonu . Nie polecam

Resposta da Hairstore.pl
Zamowienie internetowe zostalo potwierdzone 2 stycznia. Poczym otrzymalam wiadomosc, ze zamowione farby do wlosow Inoa sa chwilowo niedostepne. 12 stycznia nastepny Mail z prosba o wystawienie opini o produktach??? Zadnej wiadomosci kiedy zamowienie zostanie zrealizowane. Dlaczego oferowane sa artykuly niedostepne? Jestem rozczarowana. Nikomu nie polece tej Firmay. Maciej Marecki( Kinga Herman)

Resposta da Hairstore.pl
Witam widzę tu same złe opinie ale w moim przypadku było bardzo dobrze . Zamówiłem urządzenie do stylizacji paznokci po złożeniu zamówienia sprawdziłem opinie przeraziło mnie to co zobaczyłem ale zamówienie dotarło bez żadnego problemu szybko i dobrze zapakowane . Po rozpakowaniu wygląda dobrze jeszcze nie sprawdzałem czy działa bo to prezent na święta jeżeli będzie działało tak jak wygląda to jak dla mnie jest to dobry sklep i polecał będę . Pozdrawiam .

Resposta da Hairstore.pl
Moja negatywna ocena dotyczy obsługi podczas odbioru zamówień internetowych.
Nie usłyszałem jeszcze ze strony pani, która mnie obsługiwała żadnego zwrotu grzecznościowego (dzień dobry, dziękuję, do widzenia).
Moje wizyty w tym miejscu to konieczność, a nie przyjemność.

Resposta da Hairstore.pl
Najgorsza obsługa z jaką miałam do czynienia od lat
bardzo niemiła kobieta ze mą rozmawiała w sprawie opóźnienego zamówienia . Po prostu rozłączyła się

Resposta da Hairstore.pl
Firma nie przyjmuje zwrotów, nigdy się z tym nie spotkałam.. dramat, nie polecam 👎

Resposta da Hairstore.pl
Wydłużany kilkukrotnie czas dostępności do odbioru produktów ze sklepu (produkty były zamawiane przez internet).
Na infolinii dostaję obietnicę terminu dostaw, które nie są dotrzymywane.
Taka sytuacja nie zdarzyła mi się pierwszy raz.

Resposta da Hairstore.pl
I ordered 9 bottles. 3 was broken and I got a package with shampoo all over. 8 out of 9 products was OLD and EXPIRED.
DO NOT BUY FROM THIS SITE!

Resposta da Hairstore.pl
Produkty, jakie zamówiłam zostały wysłane do mnie w tempie ekspresowym i gdyby nie wpadka z serum powiedziałabym, że starannie zapakowane. Niestety, buteleczka z serum do włosów BioElixire była niedokręcona i niemal 1/3 zawartości buteleczki wylądowała w kartoniku od serum, który po prostu od niego "przemókł". Niestety wygląda to nieco na produkt używany, ale wierzę, że tak nie jest. Tą wpadkę nieco rekompensuje prezent w postaci próbki Matrix Total Results Miracle Creator. Mam nadzieję, że wpadka z serum to po prostu jednorazowy przypadek, jednak nie powinno się sprzedawać produktów, które nie są "fabrycznie" zabezpieczone.

Resposta da Hairstore.pl
Firma podaje nieprawdziwe informacje o dostępności produktów. Na stronie towar jest dostępny, po kontakcie z firmą twierdzą że niestety jest niedostępny. Następnego dnia zmienia się cena i Pani twierdzi że poprzednia była błędem systemowy i raptem wszystko jest dostępne. Kontakt z infolinią to porażka, konsultantka nie potrafi wyjaśnić sytuacji i rozłącza się, następnie odrzuca połączenie na koniec kolejki. Po kontakcie z rzecznikiem konsumentów podaje im artykuły kodeksu cywilnego, że muszą przysłać towar po cenie jaką zapłaciłam. Jednak ich kodeks cywilny nie dotyczy. Omijajcie taką firmę szerokim łukiem. Lepiej kupić towar gdzie indziej, nawet droższy.

Resposta da Hairstore.pl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.