Handlanu.SE Opiniões 262

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har inte hunnit att använda produkten så mycket ännu. Men det verkar som att kvaliten är av högsta klass det enda som inte är exklusivt det är priset.Jag kunde inte hitta något som var i närheten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt bra spegelskåp. Bra paketerat och tydliga instruktioner. Synd att lampan inne i spegeln inte fungerar 🥲 trots nya batterier och mycket pill och försök.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej. Mottog en trasig termos på posten. Lyckades hitta en adress att chatta med. Svaren kom omgående. Lyckades skicka ett foto på den trasiga varan ( vilket inte är enkelt för en gammal tant) Fick frå... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nöjd över mitt köp hos Handlanu.se. Leverans kom visserligen i tre olika försändelser, vilket inte är så bra ur miljösynpunkt. (Därav minus en stjärna.) Men alla försändelser kom snabbt, inom en vecka... Ver mais

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

262 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Lade en beställning med annan adress än…

Lade en beställning med annan adress än min egen, då det var en julklapp.

I beställningen kan du fylla i en ruta: Beställningsanteckningar där du kan fylla i CITERAR "Anteckningar för din beställning, t.ex. speciella önskemål för leverans." Vilket jag gjorde. Trots det blir det fel.

Jag mejlar företaget men får inget svar fast det står att de ska svara inom 24 timmar. Skriver igen och får till svar att de brukar inte läsa Beställningsanteckningar och att faktura adressen blir automatiskt leveransadressen. Att jag haft möjlighet att ändra det vid leveransen - vilket INTE är möjligt. Prövade. Nu ligger paketet på PostNord och företaget har inte åtgärdat felet ännu!

Ni som beslutar att beställa härifrån, skriv inget viktigt i Beställningsanteckningar! De läser det inte! Kommer aldrig att beställa härifrån igen och rekomenderar det inte tyvärr.

19 de novembro de 2024
logótipo da Handlanu.SE

Resposta da Handlanu.SE

Kära kund,

Tack för att du skriver en recension. Syftet med orderanteckningar är inte att lägga till en leveransadress. Orderanteckningar används för att skriva leveransdörrkod eller annan leveransrelaterad information till fraktbolaget. Leveransadress läggs till direkt under fraktinformation endast eftersom den främst används för bearbetning av beställning. Du skickar ett sent mejl för adressändring, annars borde vi kunna ändra adressen.
Även då kan du avvisa leveransen så att beställningen returneras och då kan vi skicka en ny produkt till din nya leveransadress utan extra kostnad.
Om du har ytterligare frågor, skriv gärna ett mejl till oss på info@handlanu.se

Tack för förståelsen!

Tack

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte nöjd med kvalitén på klösträden

Inte nöjd med kvalitén på klösträden. Köpte ett Feandrea kattträd i somras. Som stog det skulle vara för större katter. Detta blev ostabilt efter knappt använt en månad.

28 de junho de 2024
Opinião espontânea
logótipo da Handlanu.SE

Resposta da Handlanu.SE

Kära kund,
Ledsen att höra det. Kontakta gärna vår kundsupport på info@handlanu.se så hjälper vi dig med ditt klagomål.
Tack

Classificada 3 em 5 estrelas

Fast, but a bit damaged

Delivery was decently fast, but the backplate of the lowest bit of the shelf had a crack and the metal is quite visibly scratched in several places (said scratches couldn't have been from transport given the position in the box and the plastic between the metal parts).
The damage is not to the point that I intend to return it, but it is worth noting.

27 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.