Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Handlarfinans ett bra företag men har sina nackdel! Förra året deras service var på topp men i år 2022 lite sämre ! De håller inte sig till avtalet man har skrivit med de till 100% , tycker det ä... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jättebra portal och jätte lätt att använda, smidigt att lägga upp affärer. Men kundtjänsten kunde ha varit lite bättre, väldigt på hoppiga och visar inte förståelse. och om man har frågor angående fak... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Handlarfinans tar kreditupplysning på mig & min kollega som privatperson samt vårat företag, vi har aldrig någonsin varit i kontakt med dom innan.

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Handlarfinans erbjuder lagerfinansiering och inköpsmöjligheter för fordonshandlare i hela Norden. Genom att bli kund hos oss kan du göra fler och bättre affärer – och med det ta din verksamhet till nästa nivå.

Informações de contacto

2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

84 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ett varningens finger till bilföretag…

Ett varningens finger till bilföretag som funderar på att använda lagerfinansiering med detta bolag. Vi hade som tur va inte mycket finnans där men på grund av att vi följt penningtvättslagen och anmält misstanke om penningtvätt så blev vi uppsagda hos Fudd på kort varsel. Där krävdes det att hela finnansen skulle lösas inom 5 dagar... kunde varit förödande om vi haft högre finnansgrad där.

Så om man använder, se till att det inte är mer än man kan hantera samt om du arbetar med förebyggande av penningtvätt kan du löpa allt större risk.

Mymoney har ett mer seriöst upplägg, samt arbetar gemensamt med förebyggande av penningtvätt.

3 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Handlar Finnans är ett bra verktyg för…

Handlar Finnans är ett bra verktyg för folk som är entreprenörer och kan hantera pengar. Ja själv har haft handlar Finnans. samarbetat med dem i nästan 2 år de va de bästa jag har gjort.
Sen stängde tyvärr marginalen Bank mitt företagskonto pga utlands betalning och förstörde mitt samarbete med handlar Finnans samt mina möjligheter. Handlarfinnans återtog alla mina bilar då ja inte kunde betala för mig. Då jag inte hade något företagskonto.
Strax efter de fick jag upp ett nytt företagskonto och betalade ut alla bilar till handlar Finnans förutom 1bil för den han säljas.
Än idag försöker jag återta samarbetet men pga omständigheterna får jag inte till de.
Jag är på väg upp och kommer inte ge upp.
För mig pengar är möjligheter alla ni som pratar ner dem gör de för att ni inte skött era kort rätt och blivit avstängda.

Mvh
FF

4 de abril de 2025

Ge dem inte kritik

Vi var kunder hos dem i 3 år och gjorde många affärer med deras hjälp. Då transaktionerna till kunderna tog ibland flera timmar gjorde att vi tappade affärer. Vi hade inget samarbete på 3mån, sedan ville vi återuppta vårt samarbete men fick inget förklaring varför de inte ville fortsätta samarbeta med oss trots flera mejl där vi bad om förklaring. Vi upplever det som att ger man dem kritik så avslutas samarbetet....

15 de fevereiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig kundtjänst

Bra och snabbt bemötande från kundtjänst samt snabb utbetalning.

16 de janeiro de 2023

Resposta da Handlarfinans

Roligt att höra! Tack för eran feedback

Classificada 5 em 5 estrelas

Handlarfinans har utvecklat en tjänst…

Handlarfinans har utvecklat en tjänst som är mycket smart för oss bilhandlare. Den fantastiska snabbhet som genomsyrar hela deras verksamhet är det som blir min muskel när jag gör mina affärer med inbyte.
Tack för ett fantastiskt samarbete…

15 de setembro de 2022

Resposta da Handlarfinans

Tack Örjan! Fantastiskt att höra. Vi finns för er handlare så att ni kan göra fler bra affärer!

Super nöjd!

Trevlig o bra personal , speciellt grym o trevlig kille är Ermir som hjälpt mig väldigt mycket!

31 de agosto de 2022

Resposta da Handlarfinans

Vad roligt att höra! Tack för din feedback.

Rekommenderas

Snabb och proffsig hjälp vid inköp av lagerbilar:)

26 de agosto de 2022

Som det ska vara 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

För de mesta bra

För de mesta bra, men kan ta tid med utbetalning ibland känns de som. Samt att de står på hemsidan att ni nås dygnet runt varje dag, men ändå svåra att få tag i.

25 de agosto de 2022

Resposta da Handlarfinans

Hej Jens! Tack för din recension och feedback. Vår målsättning är att alltid vara tillgängliga. Upplever du samma problem igen så kontakta gärna din ansvariga säljare.

Handlarfinans

Riktigt härliga, supertrevlig, enkla att ha med att göra. Ett team med tålamod :) Supersmidigt med gruppen :)

23 de julho de 2022

Tack för din feedback! Vi uppskattar vårt samarbete 🤩

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.