Hannibal Travel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hannibal Rejser får vores varmeste anbefalinger! Vi havde en fantastisk rejse til Azorerne, hvor der blev gjort alt for at imødekomme vores særlige ønsker. Alt fungerede som smurt – fra transport mell... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har helt fra starten af rejsens planlægning haft en god sparring i Bibbi fra Hannibal rejser. Vores ønsker for rejsen er blevet hørt og efterkommet til fulde. Vi er blevet informeret grundigt om... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er lige hjemvendt fra en rejse til Peru, som Hannibal Travel arrangerede. En tur hvor alt klappede. Selvom vi var ude i god tid, blev vi mødt med seriøsitet og god rådgivning. Turen blev rettet til... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de turismo
  2. também em
  3. Agência de viagens
  4. Operador turístico

Escrito pela empresa

Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

52 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Equador og Galápagos

Det var en helt igenmen fantastisk tur, hvor vi fik det meste og bedste ud af hvert sted vi var.
Alt var super planlagt og der var taget hensyn til miljøet

28 de dezembro de 2025

Tusind tak for de 5 stjerner og for din fine anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at turen til Ecuador og Galápagos har været en helt igennem fantastisk oplevelse, og at I har fået det bedste ud af hvert sted.

Vi er især glade for, at I har bemærket planlægningen og hensynet til miljøet – det er noget, vi lægger stor vægt på i netop den type rejser.

Tak fordi I rejste med os, og I er altid meget velkomne igen.

Jesper Hannibal.
Hannibal Travel

En uopdaget perle

Hannibal havde varmt anbefalet øen Reunion, og efter 14 dage på denne lille perle der har det hele, kan vi ikke være mere enige. Vi havde ønsket en rejse der indeholdt gode/luksushoteller, hiking, god mad, badning/snorkling, lokale markeder og oplevelser ud over det sædvanlige, og Hannibal havde sammensat en rejse der indeholdt dette.
Vi havde en fantastisk ferie, hvor alt fungerede perfekt -Merci!

3 de janeiro de 2026

Resposta da Hannibal Travel

Takker også herfra for den flotte anmeldelse.
Réunion har stået mit hjerte nær lige siden mit første besøg, og det er umuligt at rejse til øen uden at blive bjergtaget af dens enestående natur og imponerende diversitet – hvor blot få kilometer kan føre dig fra snedækkede tinder til tropiske strande.
Velkommen i klubben 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Dedikeret og professionel vejledning.

Dedikeret og professionel vejledning.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Hannibal Travel

Takker for jeres 5 * og dejligt at I, ligesom os, ikke mindst syntes godt om Costa Rica, men også sætter pris på alt det som leder op til rejsen.

Classificada 4 em 5 estrelas

God sparring om rejseindhold og…

God sparring om rejseindhold og muligheder. Stærke partnere lokalt til at sikre en god rejse.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Hannibal Travel

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om sparringen og vores lokale samarbejdspartnere.
Vi er glade for, at rejseindholdet og samarbejdet fungerede godt. I forhold til de elementer, der trak ned for den samlede vurdering, vil vi blot nævne, at vi altid tilstræber at give så grundige og detaljerede rejsedokumenter som muligt forud for afrejse – netop for at sikre klare forventninger hele vejen igennem.
Vi tager naturligvis feedbacken med os og sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Storartet tur til Sydamerika

Hannibal rejser leverede ganske enkelt varen - fra udveksling af ønsker, ideer og muligheder og sparring til den konkrete planlægning/rejseplan. Resultatet blev fem fantastiske uger i Sydamerika: Efter et par indledende dage i Buenos Aires, en lille uge med vandreture i Patagonien, fantastiske ture i Atacama-ørkenen og på Bolivias højsletter, Cuzco og Machu Picchu, videre til ophold på skøn lodge i Perus Amazonas og afslutning på Galápagos. Stort set alt fungerede som aftalt, hvad enten der var tale om private ture (med guide og chauffør) eller gruppeudflugter, fx by-sightseeings. Glimrende valg af såvel overnatningssteder som lokale samarbejdspartnere. Kan absolut anbefales!

17 de dezembro de 2025

Resposta da Hannibal Travel

Tusind tak for jeres meget flotte og grundige tilbagemelding – den gør os virkelig glade at læse.
Det er skønt at høre, at de fem uger i Sydamerika levede op til både forventninger og drømme, og at sammensætningen fra Buenos Aires og Patagonien til Atacama, Bolivias højsletter, Machu Picchu, Amazonas og Galápagos fungerede så godt i praksis. Netop kombinationen af storslået natur, ikoniske højdepunkter og gode lokale samarbejdspartnere er noget, vi lægger stor vægt på.

Vi er især glade for, at både de private ture og gruppeudflugterne fungerede som aftalt, og at I oplevede høj kvalitet hele vejen – både hvad angår guider, chauffører og overnatningssteder.
Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og anbefale os videre. Vi håber at kunne hjælpe jer igen, når rejselysten kalder på nye eventyr.

De bedste hilsner
Jesper

Varieret, skræddersyet rejse til Indien

Hannibal udnyttede deres gode kontakter og egen viden til at skabe en kæmpe oplevelse af Indien.
Hannibal er gode til at lytte til ønsker og være med i den tidlige del af planlægningen.
Vores rejse var en kombination af egen planlagt ophold i Chennai. Skræddersyet rejse i det sydvestlige Indien og endeligt deltagelse i en lille grupperejse i det centrale Indien med Jaipur, Agra og Varanasi.
Hvis jeg skal til Indien igen vil jeg helt sikkert trække på Hannibal’s store viden og netværk.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Hannibal Travel

Tusind tak for jeres fine tilbagemelding og for at dele jeres oplevelse med rejsen til Indien.
Det glæder os meget at høre, at kombinationen af eget ophold i Chennai, en skræddersyet rejse i det sydvestlige Indien og den mindre grupperejse i det centrale Indien fungerede godt og gav jer en både varieret og sammenhængende oplevelse. Netop fleksibiliteten og muligheden for at sammensætte rejsen efter jeres ønsker er noget, vi prioriterer højt.

Vi er også glade for, at I oplevede, at vi lyttede til jeres idéer allerede tidligt i planlægningen, og at vores viden og lokale netværk kom jer til gode undervejs.
Tak for anbefalingen – og vi står naturligvis klar, hvis Indien igen (eller et helt andet rejsemål) trækker i jer.

De bedste hilsner
Jesper Hannibal

Fantastisk oplevelses tur til Chile

Hannibal Travel hjalp os til en fantastik tur til Chile. De havde udvalgt gode hoteller, virkelig gode lokale guider og hjalp med at tilrettelægge en god samlet tur. Da der var en aflysning fra et flyselskab hjalp de os uden for arbejdstid.

28 de novembro de 2025

Namibia nov 2025

Vi havde en fantastisk tir. Vi var fire personer, hvoraf de to var i Afrika for første gang. Hele vejen i gennem var vi godt vejledt af Sanne som præcist ramte det vi drømte om og selv havde besøgt landet. Namibia er et fantastisk kontrastfyldt rejseland og vi føler vi fik set det bedste af landet. Jeg kan varmt anbefale Hannibal for rejser til Namibia.

28 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hannibal har arrangeret familietur til Brasilien og har leveret en fantastisk rejse, lige som vi havde bedt om og som levede op til al forventninger. Bibbi har virkelig søgt for at lytte til ønsker og få vores drømmerejse til virkelighed. Kæmpe anbefaling herfra :)

28 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop været på min anden rejse…

Jeg har netop været på min anden rejse med Hannibal rejser, arrangeret af Jesper Hannibal. -
Begge rejser har været utrolig gode, og jeg har kun fantastiske ord at sætte på hele oplevelsen. - Selvom jeg ikke har rejser tidligere med dem, har de en god fornemmelse for hvad jeg kan lide af hoteller, aktiviteter og niveauet for det hele.- gennemført iorden.

13 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en helt fantastik tur til…

Vi havde en helt fantastik tur til Brasilien. Vi har boet i Brasilien for 20 år siden. Vi ville genopleve landet sammen med vores børn og min mor. Vi havde kun 2 uger, så turen skulle planlægges i detaljer og vi havde mange forskellige ønsker, der skulle tages højde for. Det klarede Hannibal Travel til bravour.
Vi havde lidt rejseudfordringer undervejs, men de kontaktpersoner som vi havde modtaget i rejseplanen levede op til en stor hjælpsomhed.
Chauffører og guiderne var unikke på hver deres måde og det er netop dem, som vi omkring middagsbordet også mindes i lighed med Brasiliens storhed i dets pragt.

14 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hannibal skabte de forventede rammer, og lidt til.

Hannibal Travel var meget lydhør for vores gruppe af gamle venner, ( 70 +)
Rejsevante og kræsne.
HT fornemmede vore behov og leverede rammerne til en fremragende ferie for 8 kræsne kunder.
Grundig dialog og forventnings koordination var super.
4 dage i Split, og 7 dage på Adriaterhavet i lejet sejlbåd med Croatian skipper. God sømand, social og vidende om sit land, gav yderligere styrke til oplevelsen.

9 de setembro de 2025

Tur til Brasilien

Vi fik arrangeret vores tur igen til Brasilien/Fortaleza af Jesper Hannibal rejsebureau. Vi var, som sædvanligt, meget tilfredse med vores tur. Jeg brugte igen assistance gennem rejsen, og det fungerede perfekt. Vi er altid tryg når vi planlægger vores rejse hos dem og de er allesammen meget dygtige. Vi er meget glad for rejsebureauet. ❤️

10 de agosto de 2025

Victor fra Hannibal, er bare god 😃👍

Vi fik Victor fra Hannibal til at arrangere turen for os. Det der gjorde ham god - i forhold til de andre, vi fik tilbud fra, var naturligvisvis en god pris, men også, at han var hurtig til at svare og altid virkede meget nærværende i kommunikationen. Derudover var han ikke 'opsøgende', men gav os den tid vi havde brug for til at tænke over tingene, inden vi svarede ham. Han var super rar og hurtig ti finde ud af og at svare på spørgsmål. Derudover fik han planlagt en supergod tur, der passede lige til vores familie.
De bedste anbefalinger herfra.

29 de agosto de 2025

Fantastisk tur til Azoerne

Hannibal arrangerede vores ferie til Azoerne. Den levede fuldt ud op til vores ønsker og de havde fundet dejlige overnatningssteder til os, med charme og afslapning.
Vi kommer til at bruge dem igen

21 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En meget velplanlagt tur og en god…

En meget velplanlagt tur og en god dialog undervejs om indholdet af turen. Alt spillede undervejs og vi følte os meget trygge under hele rejsen. Alt var perfekt eksekveret, og vi er meget tilfredse med vores ferie og store oplevelser - tak Jesper Hannibal. I får vores bedste anbefalinger :-)

11 de agosto de 2025

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais