Leia as opiniões dos outros
De producten heb ik geen mening over zal wel goed zijn maar Hanos blijft met draaiende koelmoter staan tijdens uitlevering, naast geluidsoverlast ook een enorme ongefilterde uitstoot aan fijnstof e... Ver mais
Als werkplek is het één: Cloaca Maxima. Advertenties voor het zoeken naar een baan zijn misleidende advertenties die een wederopstanding beloven tegen een zeer slechte prijs. Als klant zou ik nooit... Ver mais
de vrachtwagens van Hanos staan hier in…
de vrachtwagens van Hanos staan hier in Valkenburg op de stoep.een paar meter voor een zebrapad.en met de motor vol aan.we hebben handhaving op de hoogte gebracht.
asociale bestuurders
ieder morgen weer staan die vieze stinkende vrachtwagens bij ons in valkenburg voor de flat met de motor volle bak aan.we hebben de bestuurders al meerdere keren aangesproken hierover.het interesseert ze allemaal niks.als dit nog langer zo doorgaat kunnen ze wat schade gaan verwachten.
Koop geen koelkast hier!!!
Koop hier géén excellent cuisine…
Koop hier géén excellent cuisine koelkast zakelijk. On line garantie maar 1 jaar. Gaat met 20 maanden stuk en ben je gebonden aan hun voorwaarden. Hun koel monteur moet komen voor hoge prijs. Voorijdkosten 83,- en 96,- per uur zelf te betalen. Na reparatie v compressor en verdamper staat er een Faktuur v 791.- ex btw.
Het personeel is vriendelijk en weet…
Het personeel is vriendelijk en weet waar ze het over hebben. Ze zijn behulpzaam. Er hangt een prettige sfeer en we komen er graag
Hanos Nieuwegein
Echt een schandalig bedrijf als het gaat over de omgang met werknemers. Ga hier niet werken en ga zeker geen studieschuld maken door eventuele opleidingen!!
Oesterfeestje
Gisteren weer een feestje gehad thuis voor twee met Josephine oesters. Manomanoman wat zijn die fantastisch lekker. Mooi groot, heerlijk van smaak en veel water. Ook relatief makkelijk te openen. Kistje van 20, met wat stokbrood is een compleet diner. Wát een traktatie.
We doen al jaren ‘ onderzoek’, maar Franse oesters zijn gewoon superieur.
Mijn ervaring bij de Hanos was erg goed
Mijn ervaring bij de Hanos was erg fijn. De kwaliteit van de producten was uitstekend. Echt een top zaak!
Ondanks drukte en veel te veel werk…
Ondanks drukte en veel te veel werk bleef het personeel rustig en vriendelijk. De wat oudere dame met kort grijs haar vond ik heel bijzonder. Ze kreeg heel wat te verduren maar ze loste alles goed op en bleef vrolijk. De wat lastige klanten die aanwezig waren gingen ook tevreden weg door haar handelen. Ik schrijf nooit een review maar wilde dit toch graag delen! Au revoir!
Vriendelijke en gastvrije medewerkers
Het is een mooie winkel. Wat fantastisch! In de brasserie super gezellig personeel ondanks dat ze het heel druk hebben. Ze blijven vriendelijk en gastvrij! Chapeau! Heel veel succes!
Prachtige winkel
Prachtige winkel, maar bediening in restaurant is echt aan vervanging toe.
Wat is dit een walgelijk bedrijf
Wat is dit een walgelijk bedrijf
Sollicitatie geplaatst zelfs gebeld!
En dan een stome mail jij bent het niet geworden stom bedrijf
Hanos Utrecht goede vestiging aardig …
Hanos Utrecht goede vestiging aardig personeel neem vooral een kijkje in de aanbiedingen hoek leuke aanbiedingen voor 50 procent korting
Beloofde 200% op zondag
Beloofde 200% op zondag, wachtte weken met reageren op sollicitatie en zei uiteindelijk alleen mensen doordeweeks en op zaterdag (wat slechts 100% is) nodig te hebben.
Valse beloftes dus!
Hanos slecht bedrijf
Er word over anderen geroddeld, werkdruk is hoog, je krijgt minimumloon betaald en beloftes worden niet nagekomen. Niet aan te raden. 1 ster.
Disappointed After 25 Years of Partnership
After more than 25 years of working together, it's incredibly disappointing to see the relationship end in complete silence. We informed the company about the closing of our new Restaurant and Deli in Amsterdam via email—no reply, no acknowledgment, not even a simple goodbye.
Their customer service, if it exists at all, has shown a complete lack of professionalism. During the COVID years, they failed to apply the agreed wholesale prices, consistently overcharging us. Despite multiple requests and reminders, the issue was never properly addressed, and the overpaid amount was never refunded.
The account manager was practically nonexistent, and our long-term partnership was treated as if we were just another account number. It's disheartening to be met with such indifference after decades of loyalty.
Alles ziet er heel netjes uit iedereen…
Alles ziet er heel netjes uit iedereen is even aardig. Met vriendelijke groeten Martin Levie
Not a nice place to work
Not a nice place to work, they don’t treat workers good , they only give you first, second and maybe third contract, after that find a silly excuse to fire you ,,, if you are looking for stability don’t work with them especially the one in Haarlem
Zonder telefoonnummer geen pasje.
Nadat ik online een Wereldpas had aangevraagd, kreeg ik bericht dat ze wat vragen hadden en of ik me wilde melden bij een vestiging. Daar aangekomen werd mij verteld dat mijn aanvraag was afgewezen omdat er geen telefoonnummer was opgegeven.
Ons bedrijf heeft geen telefoonnummer. Ik heb mijn privénummer aangeboden, maar omdat de aanvraag was afgekeurd, kon dat niet ter plekke verwerkt worden. Ik moest thuis maar een nieuwe aanvraag doen.
Hanos had mij de trip naar een vestiging kunnen besparen door in hun mail al te melden waar het probleem lag.
Hanos had mij de trip terug naar huis kunnen besparen door ter plekke alsnog mijn privé telefoonnummer te accepteren.
Ik heb meerdere keren gevraagd waarom Hanos überhaupt een telefoonnummer nodig had. De dame kwam niet verder dan 'dan kunnen wij u bellen als er eens iets is'.
Volgens de Wet op de Privacy mogen bedrijven geen (klant)gegevens verzamelen die ze niet nodig hebben voor het verlenen van de dienst. Er is geen enkele reden om een telefoonnummer te eisen om mij toegang te geven tot hun pand.
Hanos overtreedt de wet.
Nu heb ik een pasje van de Sligro. Kreeg ik direct thuisgestuurd. Geen telefoonnummer nodig.
Vele malen bij de Hanos in Delft…
Vele malen bij de Hanos in Delft geweest zoals vandaag ook weer.
Opmerkelijk: Bij binnenkomst komt de vislucht je tegemoet, niet erg aangenaam, ook enkele medewerkers vonden dat niet aangenaam (zeg maar gewoon vies...)..
Grote keuze aan wijnen etc. maar niet altijd goedkoper dan in een reguliere winkel...
Kesbeke assortiment is niet compleet, heel jammer!!
Restaurant: Is flink duurder geworden (echt belachelijk...) en kipdijsaté zag er erg mooi opgemaakt uit alleen heel weinig saté vlees en heel veel frites onder de satéreepjes, dus niet een satéstok oid...
Door het opmaken van het gerecht zijn de frites naar verloop van het eten, niet meer knapperig.
Het geheel wordt opgediend in een soort soepkom/-schaaltje wat niet gemakkelijk eet...
Later werd nog Zaanse mayonaise gebracht, terwijl we al aan het eten waren (goed bedoeld..).
Al met al, jammer van het gerecht en de vieze vislucht...
De medewerkers zijn erg attent (deze keer bij de wijnen!!), en zoeken graag mee!
Overall, wel tevreden maar heeft wat aandachtspuntjes nodig, zoals boven beschreven..
Maar ondanks de goedbedoelde aan- opmerkingen, graag tot ziens!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.