Hans blijft een vakman. Hij heeft bij ons al meerdere opdrachten uitgevoerd waarbij hij steeds goed adviseert. Verder werkt hij erg secuur en precies.
Leia as opiniões dos outros
Wij hebben een zeer plezierige ervaring met Hans en zijn collega Bianca voor een behangklus. Hierbij moesten muren opnieuw behangen worden, maar ook restauratie aan bestaand beschadigd behang waarvoor... Ver mais
Hans heeft kleuradvies gegeven voor de gang, overloop en slaapkamer. Deze adviezen heb ik opgevolgd. Hij heeft perfect werk afgeleverd met zowel het behangwerk als het schilderwerk. Aan het einde van... Ver mais
Hans komt zijn afspraken na, luistert naar onze wensen en houdt hier rekening mee. Werkt erg netjes en zorgvuldig. Hij heeft goed en net werk geleverd. We zijn heel blij met het resultaat.
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Ik bied mijn hulp en advies aan als het gaat om jouw interieur. Ik kan bij jou komen behangen, schilderen, kleur en interieuradvies geven.
Informações de contacto
3823EG, Amersfoort, Holanda
- hansinterieurstyling@gmail.com
- hans-interieur-styling.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Super secuur
Hans heeft super secuur gewerkt. Prachtig resultaat!
Glasvliesbehand en sauzen in kleur!
Wij hebben Hans gevraagd om de wanden af te werken voor het appartement van mijn ouders. Omdat dit niet in de buurt is hebben we deze klus in vertrouwen aan Hans gegeven.
Wij zijn zeer tevreden over der werkwijze van Hans. Alles in goed overleg, keurig gewerkt en netjes opgeleverd.
Kortom: zeer zeker aan te bevelen, ook als je advies zou willen over materialen / kleuren etc.

Erg netjes behangen
Erg netjes behangen, de tijd genomen, resultaat is er naar, top, zeker een aanrader 👌
Fijn advies gekregen
Fijn advies gekregen, luistert goed naar waar je op zoek bent.
Top behanger, levert perfect werk af.
Hans heeft nu voor de 2e keer bij ons behangen. En net als de eerste keer zijn wij weer super tevreden. Hans werkt nauwkeurig en is een perfectionist.
En deze keer was het een heel gepuzzel want we hadden niet het meest makkelijke behang uitgekozen. Maar het ziet er fantastisch uit. Als je een goede behanger/schilder zoekt, dan raden wij Hans van harte aan.

Resposta da Hans Interieur & Styling
Netjes en goed volgens afspraak.
Hans werkt nauwkeurig, we hebben een mooie nette muur en kozijnen, die we zelf nooit zo mooi zouden hebben gekregen. Afspraken worden duidelijk gemaakt en goed nagekomen.

Resposta da Hans Interieur & Styling
De schilderwerkzaamheden zijn door Hans…
De schilderwerkzaamheden zijn door Hans bijzonder netjes uitgevoerd en binnen de afgesproken planning.
Tevreden dus en zeker aan te raden!
Heel netjes gewerkt
Heel netjes gewerkt. En toen de volgende dag bleek dat de muur niet mooi egaal gedekt was is hij gelijk twee dagen later weer gekomen om d ed muur nog eens te verven. Super!!
Vriendelijk, werkt netjes en nauwkeurig
Het contact via de mail met Hans was gelijk al prettig en hij reageert snel. Ook het persoonlijke contact was goed en gezellig, maar waar het uiteindelijk om gaat was het behangen van fotobehang op de kamer van onze zoon en dat ziet er super netjes uit. Ook alles weer netjes opgeruimd, hij werkt snel en nauwkeurig. Dus Hans, wij komen weer bij je terug mocht het weer nodig zijn!

Resposta da Hans Interieur & Styling
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.