A empresa respondeu
Veldig gode fagkunnskaper på spørsmålene mine om kjøp av lavtrykks bensinpumpe til min Pontiac og raske svar når jeg lurte på noe.
A empresa respondeu
Forsendelsen kom i 2 pakker, den første kom innen et døgn. Fantastisk Den andre pakken brukte ca en uke… (Posten som brukte 5 dager på å levere fra pakken var innmeldt)
Rask levering på nettordre og god kundeservice når jeg besøkte butikken👍🏻😁
A empresa respondeu
Hansen Racing (tidligere Aarnes Amerikanske Bildeler) er en av de ledende leverandører av reservedeler og tilbehør til amerikanske biler. Med flere tiårs erfaring, et bredt sortiment og høy fagkompetanse hjelper vi bileiere, verksteder og entusiaster med å finne riktige deler til sine kjøretøy. Vi legger stor vekt på kvalitet, service og raske leveranser. Vårt erfarne team har inngående kunnskap om amerikanske bilmerker og hjelper gjerne kundene med å finne de beste løsningene. Hos Hansen Racing er målet enkelt: å gjøre det trygt, enkelt og effektivt å handle deler til amerikanske biler.
Jellestadveien 45, 1739 , BORGENHAUGEN, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Rask levering på nettordre og god kundeservice når jeg besøkte butikken👍🏻😁

Forsendelsen kom i 2 pakker, den første kom innen et døgn. Fantastisk
Den andre pakken brukte ca en uke…
(Posten som brukte 5 dager på å levere fra pakken var innmeldt)

Resposta da Hansen Racing
Bra og løsningsorientert kundebehandling, jeg fikk ikke alt jeg ville ha, men synes alikevel de gjorde sitt beste for at jeg skulle bli en fornøyd kunde. Og det er jeg :-)

Resposta da Hansen Racing
God opplevelse , men opplevde litt kommunikasjons problem på mail , men ellers ingen ting å sette fingen på.

Resposta da Hansen Racing
Veldig god oversikt og forklaring over de forskjellige produktene, og hva som anbefales å bruke i forskjellige situasjoner! Gode priser på RedLine. Fantastisk kvalitet på RedLine produkter. Noen av de jeg har brukt har vært rett og slett vidundermidler! Enkelt å bestille, kjempebra service og rask levering! En sterk sjuer på terningen fra meg!

Resposta da Hansen Racing
Bra nettside og personlig service på avdelingen på Jellestad

Resposta da Hansen Racing
Fikk god hjelp til å finne riktig produkt til fornuftig pris, rask levering.

Resposta da Hansen Racing
Riktige deler levert raskt og effektivt.

Resposta da Hansen Racing
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.