Happyflops Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte og fikk e-post om bekreftelse og ytterligere rabatt hvis jeg endret bestillingen til flere. Gjorde det men da tok de dette som en ny ordre og jeg fikk dobbelt opp. Prøvde å sende e-post tre g... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin interaksjon med kundeservice, raskt svar og oppklarende svar. Utrolig deilige å gå med, jeg har flere par fra før og de har alltid vært veldig bra veldig god kvalitet. Litt styr med sporingen nå... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klantenservice niet te bereiken. Slippers kloppen aan geen kant en krimpen. Echt shit uit China, waarschijnlijk nog kinderarbeid ook. Als ik dit geweten had had ik ze nooit gekocht!! Zal ook d... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer tevreden met mijn HappyFlops! Ik heb op aanraden van de pedicure afgelopen zomer een paar slippers (Botanics) gekocht, veel beter voor mijn droge voeten. Ik had minder last van pijnlijke kloven.... Ver mais

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

524 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Klantenservice is top! Alleen product zelf minder

Ik vind ze heerlijk zitten echter waren ze door de warmte enorm gekrompen. Contact opgenomen met de klantenservice en ik ben snel en correct geholpen! Ik heb een nieuw paar opgestuurd gekregen. Wel met instructie erbij dat ze niet tegen warmte kunnen. Het zijn nu mijn huis klompen geworden.

23 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kunnen niet tegen de zon

De flops krimpen als ze te lang in de zon liggen of gedragen worden. Heb weliswaar nieuwe opgestuurd gekregen maar dan met een soort warmteprotocol erbij. Samengevat stel de flops niet te lang bloot aan de zon.......uhh ik koop slippers om er met mooi weer op te lopen en niet bij min 10.
Al met al een zeer dure slipper met een slechte kwaliteit

7 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Happyflops krimpen in de zon…

Happyflops krimpen in de zon waardoor ze na 1 vakantie onbruikbaar zijn. Na contact hierover met de klantenservice blijkt dat zij een garantie/retourtermijn hanteren van 60 dagen. Als het na deze termijn misgaat wordt je niet geholpen. Voor mij in ieder geval de laatste keer.

23 de agosto de 2026

Happyflops gekrompen

Happyflops gekrompen, slechte service
Ik heb 3 paar happyflops. Ja ze lopen lekker. In de zomer heb ik een paar per ongeluk overdag in tuin laten staan. De volgende ochtend bleken de flops ruim een maat gekrompen. Toen ik dit aangaf bij de klantenservice kreeg ik nul op request. Het was buiten de 60 dagen garantietermijn dus ze konden niets voor me betekenen. Dus helemaal niet meer zo happy. Heel jammer! Ik koop ze in ieder geval nooit meer. Kijk uit als je dit koopt.

15 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er SKIKKELIG skuffet over varene…

Jeg er SKIKKELIG skuffet over varene jeg mottok i dag. De jeg har fra før er av en mye bedre, mykere, gummi enn de jeg har fått nå! Disse jeg mottok har mye mer plast i gummien enn mine jeg har fra før, virker det som. Dermed er de ikke så gode å gå i som de jeg har, som dessverre har gått litt i stykker etter lang tids bruk.

21 de agosto de 2026

Let op mensen!!

Dit bedrijf zit gewoon in China!!!

Naam: Black Moon Asia Capital
Adres: 3-5A Arbuthnot RD, Central HK, Hong Kong
(Registratienr 64041000)

(zie kopje "contacteer ons" op hun website. Scrol naar beneden, zie kopje "info").

3 paar besteld, allemaal te groot. Contact opgenomen via de mail om ze retour te sturen. Precies gedaan wat gevraagd werd, al vond ik dit erg raar (foto's sturen van de Flops). Vervolgens niks meer gehoord. Geen retouradres te vinden ook. Na een mail dat ik mijn geld terug wilde, kreeg ik uiteindelijk een reactie dat het teruggestort zou zijn. Dat is nu 2 weken geleden en ik heb nog niks. Er is nu ook geen contact meer te krijgen met ze. Ze reageren niet meer op m'n mails en hun telefoonnummer wordt gewoon niet opgenomen. Dus geld kwijt ben ik bang.

21 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ongelofelijk slechte service .

Ongelofelijk slechte service .
Ik ben al 3 weken bezig een retour adres te krijgen. Mevrouw kunt u foto s sturen doe je dat hoof je helemaal niks meer 8 x gemaild 8 x dezelfde b......... 8 x geen reactie wat een bedrijf dit heb ik nog nooit meegemaakt. En ik zit met 3 paar ongebruikt niet passend spul

20 de agosto de 2026

Happy Flops te klein besteld

Happy Flops te klein besteld, gevraagd om te ruilen maar kreeg geen antwoord, daarna als retour doorgegeven, dat gaat niet gemakkelijk, je moet foto,s meesturen van boven en onderkant maar die waren niet te uploaden.
Uiteindelijk kreeg ik bericht dat ik ze mocht houden en aan iemand cadeau kon geven.
Op mij vraag of ze Klarna hierover konden berichten kreeg ik het antwoord dat dit natuurlijk gedaan zou worden.
Puntje bij paaltje is Klarna niet geïnformeerd en kan ik alsnog betalen. Diverse mails gestuurd maar totaal geen bericht van hun kant. Kortom waardeloos bedrijf.

20 de agosto de 2026

Nog niet eens 1 ster waardig

Nog niet eens 1 ster waardig.

Slippers gekrompen in de zon, binnen een jaar (oftewel wettelijk consumentenrecht). Ondanks dat klantenservice toegeeft dat sprake is van een productiefout wordt geprobeerd me af te schepen met een discountcode voor 20%. Op basis van consumentenrecht is in zo’n geval sprake van recht op vervanging (als het product niet gemaakt kan worden) of een geldelijke compensatie. Meerdere verzoeken om een manager te spreken ingediend, omdat klantenservicemedewerkers allen aangeven geen autorisatie te hebben om meer aan te bieden. Ondanks toezeggingen geen reactie.

Ingebrekestelling…

28 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Happy flops zijn een flop geworden!

Heb 3 dagen geprobeerd om oplossing te zoeken dmv mail, maar geven weinig tot geen reacties. Kan ook geen adres achterhalen om product retour te sturen.
Bellen is onmogelijk, je hoort alleen een stem dat medewerker zsm te woord kan staan, maar verbinding wordt direct verbroken.

19 de agosto de 2026

Herlige sko

Herlige sko. Glemmer nesten at jeg har dem på. Kan stå og gå lenge, uten å få vondt i rygg og føtter.

19 de agosto de 2026

Helfrelst 🤩

Tredje gang jeg bestiller og nå har sønnen på 25 også blitt helfrelst av Happy Flops. Ingen over og ingen ved siden av. Rask levering.

7 de agosto de 2026

Happyflops en zon

Ik was zo slim om de slippers op het strand in de volle zon te laten staan. Niet wetende dat dit materiaal daar niet zo van houdt.
Happyflops hier een mail over gestuurd en na bewijs van mijn kant dat ze toch echt wel gekrompen waren, kreeg ik netjes een nieuw paar opgestuurd.
Zeer tevreden dus over de afhandeling van mijn klacht!!

18 de agosto de 2026

Fake niet kopen mensen

Fake niet kopen mensen!
Ik kocht maat 39 veels te klein er staat bij koop je eigen maat maar deze info klopt niet! Pak een maat groter! En je krijgt er blaren in en zo fake of iets klantenservice reageert niet! Je krijgt je geld niet terug ze zeggen we sturen je een andere maat op dit zijn ook leugens! Veel beloven weinig geven doen de gekken in vreugde leven eh... zo kwaad wat een zever! Ze komen inderdaad uit china zijn nog geen €2 waard en je betaald ze €35 of €40 en na 2x stappen kapot in de zon krimpen ze 5 maten en ze zijn NIET ANTISLIP! Zijn geld nie waard! Al 100x mails gestuurd geen antwoord, retourneren gaat niet er staat geen geldig adres op! Dus mensen wees gewaarschuwd aub! nooit meer koop ik deze rommel bestel dan je slippers op shein of temu daarvan komen ze.. het is namaak staat op google dus... een verwittigde man is er 2waard 😱😢😡

18 de agosto de 2026