Harswinkel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Ik koop al jaren daar. Opsturen en mailen gaat erg snel. De thermostaat van mijn tweede harsapparaat was kapot. Ik heb ze gemaild en uitgelegd en nieuwe besteld. Ik hoefde niets er voor te betalen. I... Ver mais

Snelle levering en advies vooraf maar bij in gebruik name matige ondersteuning en onjuiste info. Ben (nog) niet tevreden over de producten. Geen handleiding of alleen in het engels of duits. Ben van m... Ver mais

A empresa respondeu

Alle producten die ik ooit heb besteld waren goed aangekomen! De levering is snel en overzichtelijk. Producten zijn prijs/kwaliteit verhouding perfect! Werk al jaren met de producten en ben zeer tevr... Ver mais

1. Beleza e bem-estar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ontharen met Harswinkel.nl. Snel, simpel en voordelig bestellen

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(78)

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aanrader!

Zeer uitgebreid assortiment, snelle levering, en ik ben heel tevreden over de Sugaring wax die ik hier bestel. Ik blijf zeker klant en kan het iedereen aanraden.

22 de janeiro de 2017

Producten zijn kwalitatief goed

Betrouwbaar en snel leverbaar. Producten zijn kwalitatief goed. Kwaliteit en prijsverhouding is goed in verhouding. Niet duur. Niets aan te merken op de producten en de leveringen. Prettige site om spullen te bestellen.

30 de dezembro de 2016

Prettige leverancier

Harswinkel heeft fijne producten en ook leuke trainingen.
De sugarwax en aloë vera zijn favoriet en alles wordt altijd snel geleverd.

20 de dezembro de 2016

Klantvriendelijk met goede service

Bij harswinkel wordt ik altijd goed geholpen, personeel is zeer vriendelijk. De producten heb ik altijd supersnel in huis. Er worden vele activiteiten/workshops georganiseerd. Op gebied van ontharing en beauty zijn ze van alle markten thuis, kunnen goed adviseren wat bij mij past en wat ik nodig heb betreft mijn wensen. Dit wordt dus persoonlijk bekeken.

13 de dezembro de 2016

Top!

Alle producten die ik ooit heb besteld waren goed aangekomen! De levering is snel en overzichtelijk. Producten zijn prijs/kwaliteit verhouding perfect! Werk al jaren met de producten en ben zeer tevreden!
Ik raad iedereen aan hier zijn harsproducten te bestellen!

Zeer tevreden!

Zeer snelle levering, snel antwoord bij vragen en alles netjes verpakt.
Ik ben zeer tevreden over de producten die ik tot nu toe heb besteld en ook over de training die ik heb gevolgd.

Heel tevreden

De website is heel overzichtelijk met een groot aanbod. Ik ben heel tevreden van de bestelde producten. Deze werden zeer snel door mij ontvangen in België.