harvini.co Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Raskt ekspedert og et godt tema som er veldig viktig. Er det mulig å produsere både hettegenserene og T-skjortene i større størrelser? Husk at vi mennesker finnes i alle vektklasser og fasonger.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg gjorde et kjøp jeg måtte kansellerer. Kundeservice tok raskt kontakt for å tilby hjelp om det var nødvendig. Jeg fikk kansellert ordren uten problem og fikk pengene raskt tilbake på konto. En... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig deilige pledd, kjempefornøyd 🥰 Det eneste jeg kan sette fingeren på er leveringstid, tok lang tid. Det spilte ingen rolle for oss, men greit å ha i bakhodet om man skal kjøpe til spesielle d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Escrito pela empresa

Ønsker du å få noen til å føle seg spesiell? Da har du kommet til rett sted. Våre produkter er den perfekte gaven til dine kjære. Enten det er for en spesiell anledning eller bare en vanlig dag, har vi alt du trenger. Vi garanterer at du kun får det beste du fortjener. Vi legger hjertet og dedikasjonen inn i det slik at du kan lage et fantastisk og magisk øyeblikk uten å gjøre deg blakk.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Raskt ekspedert og et godt tema som er…

Raskt ekspedert og et godt tema som er veldig viktig.

Husk at vi mennesker finnes i alle vektklasser og fasonger.
Det utvalget som finnes nå passer ikke til store mennesker og de har også behov for å vise støtte til medmennesker sol sliter med mørke tanker.
Liv

6 de julho de 2026

Super kundeservice

Jeg fikk kansellert ordren uten problem og fikk pengene raskt tilbake på konto.
En slik kundeservice inngir tillit og jeg kan anbefale nettbutikken for andre.

11 de junho de 2026

Hei Gry,

Takk for anmeldelsen din!

Det er alltid en glede for oss å motta tilbakemeldinger fra våre verdsatte kunder. Tilbakemeldingene dine hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre. Hvis du har spørsmål, må du gjerne ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne.

Med vennlig hilsen

Classificada 1 em 5 estrelas

Billig søppel fra Kina til en høy pris.

Billig søppel fra Kina til en høy pris.
Umulig å få svar på retur.
Ikke kjøp herfra

8 de fevereiro de 2025

Hei Kåre,

Jeg er virkelig lei meg for å høre at du ikke er fornøyd med bestillingen din. Et medlem av vårt kundestøtteteam vil kontakte deg direkte for å rette opp i dette. Vi er her for å hjelpe deg!

Med vennlig hilsen,

Fantastisk service

Fantastisk service ! Exclusive pledd!
Ankommet i god tid! Bryllupsgave,paret er fornøyd!

10 de janeiro de 2025

Hei Monika,

Takk for din anmeldelse!

Det er alltid en glede for oss å motta tilbakemeldinger fra våre verdsatte kunder. Din tilbakemelding hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre våre tjenester. Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, vi hjelper deg gjerne.

Med vennlig hilsen

Classificada 1 em 5 estrelas

I august jeg bestilte ett teppe for…

I august jeg bestilte ett teppe for barnebarnet mitt og betalte full pris same dag med bestilling . Mange ganger sendt email men har fått same svar at adresse er ikke riktig , men stemmer ikke . Vær så snill for en pensjonist ca kr500/- er mye penger bestilling nr er #Harvi12790
Idag kommer beskjed denne er ikke riktig. Takk på før hånd. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

22 de agosto de 2023

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

DETTE ER HVA DE FORTJENER
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

De burde egentlig ikke få noen stjerner i det hele tatt.
RETT OG SLETT SVINDEL HELE
DEN SÅKALTE BUTIKKEN. FÅR IKKE PENGENE TILBAKE. IKKE KJØP FRA DISSE. HAR IKKE TELEFONNUMMER ELLER ADRESSE FOR KONTAKT. BRUKER EVIGHETER PÅ Å SVARE PÅ MAIL HVIS MAN ER HELDIG. ELLER IKKE SVAR I DET HELE TATT🤬🤬🤬🤬

16 de fevereiro de 2023

Elendig

Kommer aldri til å bestille her fra igjen. Er nå gådd over 1 mnd og ingen vare dukker opp. Tar 6 dager for de svarer på mail, og de svarer heller ikke på det jeg spør om.

20 de dezembro de 2022

Rent lureri styr unna

Rent lureri, teppet de tar 544kr kroner for (med trykk) er av nøyaktig samme kvalitet som de til 19.90 på europris, det er ikke noe annet enn en tykk fiberduk.
Da er det morsomt at de de kaller det et premium teppe

Legger til at nettstedet deres har falske (gode) anmeldelser nederst på siden med falske likes.

Grunnen til at det er lang leveringstid er fordi de bestiller varene direkte (dropshippet) fra kina, en vare de har ett utlegg på 25kr på selger de altså til 544.

19 de outubro de 2022

Veldig deilige pledd

Veldig deilige pledd, kjempefornøyd 🥰
Det eneste jeg kan sette fingeren på er leveringstid, tok lang tid. Det spilte ingen rolle for oss, men greit å ha i bakhodet om man skal kjøpe til spesielle datoer. Bestill i god tid! Ellers tommel opp, anbefaler 🌞

2 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais