2,0

Mau

Sem histórico de convites para avaliação

2,0

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

I'm afraid other reviewers are correct

I'm afraid other reviewers are correct. Cheap synthetic fabric, not linen. Comes from China, not London. Pays lip service to sustainability on website. Returns will be impossible I'm sure. Should have checked it out before purchase. Expensive for what it is too. How disappointing.

24 de julho de 2024

1 star is too much

1 star is too much. Do not buy from this website. It is cheap rubbish shipped direct from China. They do not give refunds. Beware!!!

8 de julho de 2024

One is too high disgusting

One is too high. This is a con company. Not in London, they order from Asia. The quality is disgusting. Just received my item eventually. £35 for a piece of rubbish. I hope that everyone gets to know about these companies. There are more using a name - London

15 de julho de 2024

Avoid!!!!

Avoid! Avoid!! Avoid!!!

I complained to my credit card company and got my money back from them. It’s impossible to get a refund from the sellers, impossible to exchange anything, impossible to send back as it’ll cost you too much. Such cheap rubbish and not as promised.

17 de julho de 2024

Wouldn't recommend

Ordered a hooded top. Not Linen, not good quality so not good value. Replied to my request to refund quickly but by saying I can't return. They offered to send another one for an extra £10 but I wouldn't give them anymore money. They then offered 10% refund to my account but that would involve spending more money. Don't use this site as I think you will be disappointed.

15 de julho de 2024

Sent me the wrong item

Sent me the wrong item. Then send a further item which was wrong and without the branded label as described.

Complete joke of a company. Now no response from them for over 7 days.

Avoid, avoid, avoid at all costs. Thieves

12 de julho de 2024

Complete greenwashing.

Complete greenwashing.

They are not based in london, comes from china, they lied about what the fabric is claiming cotton/linen, but when it finally arrived it was definitely synthetic. They have purposefully chosen a similar name to another company so people cannot find these reviews. DO NOT BUY FROM THESE FRAUDSTERS

12 de junho de 2024

Absolutely rubbish

Absolutely rubbish
Do not order from this company
Dress absolutely terrible poor quality
Have emailed so many times as I hate it and want a refund
WOW random weird advise on returning different every day
Never going to happen

15 de junho de 2024