Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, kom som aftalt . udførte opgaven som vi ønskede. Efterlod vores have pænt opryddet efter de havde top kappet vores træer. Kan varmt anbefales herfra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Залишилися дуже задоволені з співпрацею. Домовилися про зрізання двох дерев та фрезування стовбура. Також про вкладання тротуарної плитки, та встановлення загорожі для сміттєвих баків. Відразу ска... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Havemaster. Professionelt og imødekommende team, og projektlederen fulgte arbejdet fra start til slut. Vi er super glade for det flotte resultat – en smuk grø... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem
  2. Entrega de flores
  3. Loja de artigos para paisagismo

Escrito pela empresa

🌿 Om Have Master Have Master er din lokale haveservice i 7600 Struer. Vi er dedikerede til at skabe smukke udendørsarealer, der afspejler vores kunders unikke behov og stil for både private og virksomheder i Midt- og Vestjylland. Uanset om det er små opgaver eller store projekter, står vi klar til at hjælpe dig med at realisere din drømmehave. Vi tilbyder: - Græsslåning & ukrudtsbekæmpelse - Flisebelægning & hegn - Gravearbejde & vinterservice - Sauna, jacuzzi opsætning - Havearbejde 🔧 Altid høj kvalitet, god kommunikation og løsninger tilpasset dine behov. 📩 kontakt@havemaster.dk | 📞 50 25 02 45 Vi glæder os til at forvandle din have!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Havemaster får mine varmeste…

Havemaster får mine varmeste anbefalinger, fordi de er dygtige og effektive. Ingen opgave er for lille, og beder man dem om noget, som egentlig ikke er havearbejde, så klarer de også det. Jeg er meget tilfreds med det arbejde, de har lavet hos mig, og jeg skriver til Yurii hver gang, jeg skal have ordnet noget udenfor.
Mvh Lena Kaalund

2 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde fuldstændig mistet overblikket..

Jeg havde fuldstændig mistet overblikket over vores uden døres arealer – ukrudtet var overalt – lige som noget var renset, ja så væltede det op igen et andet sted… jeg ringede til Havemaster som kom ud og gav mig et tilbud – en meget sober pris som jeg straks accepterede. Nu ser vores have og udendørs arealer bare flotte ud igen og jeg er rigtig glad for at jeg fik Havemaster på besøg – Tusind tak for et rigtig flot stykke arbejde.

Prisen jeg fik holdt stik og jeg føler jeg fik max. For mine penge – så ja, jeg fik derefter et tilbud på at få ordnet mit sommerhus også og igen er jeg blevet en glad sommerhusejer der har fået en flot grund efter Havemaster har været på besøg – ordnet fliser, hæk, og græs.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg ringer efter dem – tusind tak for perfekt service.

Dbh Jette Lund Jensen

18 de outubro de 2023

Pålidelig og dygtig gartner

Jeg er meget tilfreds med det arbejde Havemaster har lavet i min have. De er dygtige til deres arbejde, punktlige og meget venlige. De har min varmeste anbefaling

1 de julho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais