Deze olie heeft mijn skincare routine écht verbeterd. Ik gebruik het ’s avonds na mijn reiniger en soms zelfs onder mijn make-up voor een gezonde glow. Haya Roots Face Oil is een absolute aanrader vo... Ver mais
Haya Roots biedt eerlijke heel erg fijne producten. De medewerkers van Haya roots zijn ontzettend klantvriendelijk en servicegericht. Zij doen er alles aan om hun klanten 100% tevreden te stellen en b... Ver mais
Snelle levering en zeer goede klantenservice. Ik kreeg een melding van PstNL dat mijn bestelling in Waddinxveen bij de Hubo zou liggen, 81 km enkele reis van mijn huisadres. Gebeld en email gestuurd... Ver mais
Een heerlijke en eerlijke olie zonder toegevoegde stoffen. Deze olie heeft een natuurlijke geur en is erg fijn voor de huid. Mijn huid word er zacht en rustig van daarbij heeft het weinig en herkenba... Ver mais
Haya Roots zet zich in voor huidverzorging die puur, natuurlijk en effectief is voor alle huidtypes. We creëren producten die de huid gezond en gebalanceerd houden, zelfvertrouwen versterken en het persoonlijke verhaal van ieder individu eren. Ons doel is mensen te inspireren bewust voor hun huid te zorgen, zich krachtig te voelen en hun individualiteit te omarmen.
Nieuwe Laagzijde 51, 1741GG, Schagen, Holanda
Product voldoet aan de verwachting. Snelle levering
Een fijne en snelle service .
Netjes en goed verpakt .
Prachtig mooi product. Mooi flesje heerlijke zachte geur. Smeert heerlijk uit. Laat geen vette waas achter op je huid. Zeker een aanrader
Ik heb het een week gebruikt en
S,avonds en s morgens .
Heeft bij mij een beetje glow gedaan.
Ik ga het verder uitproberen 0m
te kijken of het nog beter is
Top product, olie voelt fijn aan. Snel geleverd en heel mooi ingepakt.

Resposta da Haya Roots
Heerlijke olie, mijn huid krijgt zo'n mooie glow. Ik ben er enorm blij mee 🙏

Resposta da Haya Roots
Besteld; gelijk reactie… dat ze versturen, track mail en in no time geleverd! Top

Resposta da Haya Roots
Prachtig flesje, prachtig verpakt, ik had alleen wel n iets lekkerdere geur verwacht…

Resposta da Haya Roots
Snelle levering en een heerlijke olie voor het gezicht

Resposta da Haya Roots
Super blij met dit product, ik heb altijd een hele droge huid. Maar sinds ik dit gebruik is me huid heerlijk zacht en minder last van plekjes. Echt een aanrader.

Resposta da Haya Roots
Ten eerste is de verpakking prachtig.
Gebruik de olie nu kleine week en het smeert heel fijn uit en voelt absoluut niet vettig. Aanrader!

Resposta da Haya Roots
Geweldig product voor iedereen die niet tegen onnatuurlijke ingrediënten kunnen, hersteld en geeft de huid een boost ! voelt fijn op de huid aan, binnen 1 week al zichtbare resultaten.

Resposta da Haya Roots
De Haya Roots Mystic Rose Face Oil is echt een cadeautje voor je huid.
Vanaf het eerste gebruik voel je dat dit een eerlijk en puur product is. De olie trekt prachtig in, voedt intens zonder zwaar of vet aan te voelen en laat je huid zacht, rustig en stralend achter.
De geur is subtiel en natuurlijk, precies goed. En ook de verpakking klopt helemaal, het ziet er stijlvol en verzorgd uit. Alleen dat al maakt het fijn om ’s ochtends of ’s avonds te gebruiken.
Het is dit niet zomaar een olie, maar echt een verwenmoment. Een klein ritueel dat voelt als een cadeau aan jezelf.
Daarnaast is de service ook top, snelle levering en een bedrijf dat duidelijk met liefde en integriteit werkt.

Resposta da Haya Roots
Levering was snel ,de olie gebruikt ik since kort ,smeert makkelijk en laat het een mooi glow op mijn gezicht.

Resposta da Haya Roots
Snelle levering en een heerlijk product. Dit is mijn tweede bestelling.

Resposta da Haya Roots
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.