Virkelig god service, og alt gik som aftalt, og endda hurtigere end forventet! Kan klart anbefales!
Leia as opiniões dos outros
Alt spillede. Folk benyttede gladeligt kameraerne og behøvede ikke instruktion. Kameraerne var holdbare og selvom mange billeder (som i gamle dage) ikke var supergode, fik jeg en hel stribe billeder s... Ver mais
Sendte 4 store spoler med super8 smalfilm, 1 uge efter kunne jeg hente dem i GLS butikken. Havde valgt at få dem på USB, hvilket er super nemt. Faktura lå i pakken samt overraskelse af popcorn, so... Ver mais
Vi lejede en billede scanner med tilhørende computer, så vi kunne få digitaliseret vores gamle familiefotos. Udstyret blev efter bestilling afsendt med GLS, og kunne afhentes en dag før vore... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bevarelse af minder er det vi bænder for. Om det så et videobånd, lysbilleder eller en photobooth til din fest, så er vi altid klar til at hjælpe og gøre vores for at DU få den bedste oplevelse og de bedste minder for fremtiden.
Informações de contacto
8860, Ulstrup, Dinamarca
- info@hbnielsen.dk
- hbnielsen.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fantastisk produkt og hurtig betjening…
Fantastisk produkt og hurtig betjening 🙂
Troværdig firma der lever op til en fin…
Troværdig firma der lever op til en fin kvalitet af overspilning af Hi8 videobånd til USB, hilsen en tilfreds kunde.
Super hurtig og god levering og…
Super hurtig og god levering og behandling
Varen leveret til aftalt pris og tid
Varen leveret til aftalt pris og tid. Venlig og imødekommen betjening - kan kun anbefales!
Godt produkt og ikke for dyrt
han kan sit arbejde
at man komme med en plan og sige hvor dan man godt vil har så arbejde han en plan ud for det en stor tak
God kommunikation
God kommunikation både på mail og telefon.
Hurtig ekspedition af ordre.
Venlig og imødekommende betjening.
Hurtig service og levering 😁
Super service. I sidste øjeblik brug for leje af instax kamera. Sørgede for den blev sendt samme dag så den nåede frem. Super fin pakke med kamera, gæstebog og tilbehør.
Alt var lige efter bogen.
Vi lejede en billede scanner med…
Udstyret blev efter bestilling afsendt med GLS, og kunne afhentes en dag før vores lejeperiode startede.
Scanneren var ren, ny og pæn, og der medfulgte en nem brugsanvisning til opsætning og opstart. Vi var i gang med at scanne fotos på få minutter. Den medfølgende software gjorde det nemt at scanne flere fotos ad gangen, og arrangere dem efter måned og årstal.
Undervejs havde vi enkelte spørgsmål, som blev besvaret via mail samme dag. Også i weekenden.
Alt i alt en vældigt fin oplevelse, og vi har nu digitaliseret mere end 2.000 familiefotos på få dage!
Hurtig levering og godt produkt
super service,
Venlig og hurtig levering
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service, så fem stjerner herfra.
Kun positivt overrasket
Kun positivt overrasket
man får lige lidt mere end man forventer
Super hurtig ekspedition af overspilning af super8 til USB
Havde valgt at få dem på USB, hvilket er super nemt.
Faktura lå i pakken samt overraskelse af popcorn, som vi kan nyde når vi skal se filmene.
Kan senere redigere filmene og lægge musik på.
Jeg er godt tilfreds og kan kun anbefale HBNielsen Photography.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.