Kjæledyrene som aldri kom...
Oppdatert 19.08.25:
Vi ble akkurat kontaktet av HC-pet, og jeg har hatt en fin samtale med dem vedrørende denne saken. Opplevelsen vår er det den er, men jeg mener at de likevel skal ha kudos for å ta kontakt direkte for å beklage. De har gått gjennom sine rutiner for at dette ikke skal skje igjen, og jeg tenker da at det får være opp til hver enkelt å vurdere om de vil gi dem en sjanse eller ikke. At de faktisk tar tak internt, og kontakter meg uten masse dumme unnskyldinger er for meg verdt en ekstra stjerne i anmeldelsen.
Vi har i en tre ukers tid ventet på barnas første kjæledyr, som skulle bestilles av HCpet. Dyrene skulle komme inn litt over en uke etter bestilling, og vi kjøpte bur, mat og masse utstyr. Hørte aldri noe fra dem den aktuelle dagen, og da jeg ringte dem for å høre når vi kunne hente, så hadde de ikke fått dyrene likevel. De skulle imidlertid bestille på nytt til påfølgende uke. Nøyaktig det samme skjer en gang til. Jeg må ringe å etterlyse status, og dyra har ikke kommet. Forsøkte også å få svar på hvordan de bestiller, for nå virker det jo som lotto om man får det man skal ha eller ikke. Hun jeg snakket med svarte da at "jo, det er litt sånn".
Så her sitter vi igjen med to veldig skuffede barn, og har kansellert hele bestillingen. De kunne heller ikke svare på hvor dyra kom fra, annet enn hvilket land, og de virket motvillige til å fortelle noe om oppdretter. Som i min verden er et rødt flagg. Min anbefaling blir derfor å styre unna denne butikken. Det finner andre, mer seriøse aktører i Stavanger-området.
7 de agosto de 2025
Opinião espontânea