Genial oplevelse, jeg havde bestilt noget der ikke passede sammen så jeg blev ringet op og vi fik styr på det og så blev ordren sendt👍
Leia as opiniões dos outros
Sublim retur service. Fik tilsendt en pibe som desværre var flækket i halsen. Der gik under en time efter indsendelsen af min reklamation hvor jeg så blev kontaktet af kundeservice. Hvor der allerede... Ver mais
Varen jeg bestilte viste sig at være udsolgt, men siden var ikke opdateret. Kort efter modtog jeg en personlig opringning, hvor der blev undskyldt for ulejligheden. Det blev til en hyggelig samtale... Ver mais
SUPER Fast and amazing service! When had to contact them about a small manufacturing issue, they almost immediately responded and had a new product on its way for absolutely nothing, even having it de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Headshopdanmark.dk - Danmarks Foretrukne Online Heashop Velkommen til Headshopdanmark.dk, din pålidelige kilde til kvalitets cannabisrelaterede produkter. Med en stolt tradition for at levere det bedste inden for rygeudstyr, har vi etableret os som Danmarks førende online butik for cannabisentusiaster. Vores sortiment spænder fra bongs, piber og vaporizers til et bredt udvalg af tilbehør, der sikrer, at vores kunder får den bedste rygeoplevelse. Vi forstår vigtigheden af kvalitet, og derfor håndplukker vi kun de bedste produkter fra anerkendte mærker. Kundetilfredshed er kernen i vores forretning. Vores dedikerede team arbejder utrætteligt for at sikre, at hver ordre behandles med største omhu, og at vores kunder får den support, de fortjener. Dette afspejles i vores fremragende Trustpilot-vurderinger og de mange positive anmeldelser fra vores loyale kundebase. Hos Headshopdanmark.dk går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, hurtig levering og en shoppingoplevelse, der er second to none. Uanset om du er en erfaren ryger eller nybegynder, er vi her for at tjene dig. Oplev forskellen med Headshopdanmark.dk!
Informações de contacto
Geralmente responde em 14 horas
Ok som altif
Genial oplevelse
Hurtig levering,god service
3g 85% badder ødelagt pga dårlig…
3g 85% badder ødelagt pga dårlig vejledning.. øvøv

Købte en cigaretpakker
Købte en cigaretpakker. Holdet er for stor og der er ingen bund i. Så når man sætter cigaretten ned i den skal den stå på noget der ikke kan brænde

Hurtig leveri ng
virkelig god
Service at its finest 👍🏻

BEDSTE udvalg & service 🫶✌️❤️🙏
Stort udvalg, knaldgode tilbud, lynhurtig levering på hjemadresse ✌️🫶❤️🙏😍

Meget hurtig levering
Meget hurtigt levering, kom allerede dagen efter selvom jeg havde bestilt en fredag.

Resposta da Headshop Danmark
Hurtig levering, top klasse produkter til fair, priser. 👍💪 Så alt i alt, en positiv oplevelse 💪💪👍🖖
Ka varmt anbefale dem !

Resposta da Headshop Danmark
Købte genopfyldelige stormlightere til…
Købte genopfyldelige stormlightere til en god pris.
Kan anbefales.

Resposta da Headshop Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.