Heile Møbler Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte Lop lampen fra Heile Møbler. Fik dem indenfor 48 timer. Flot indpakning og produktet lever op til forventningerne

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde købt en PH 80 gulvlampe. Man ringede fra Heile Møbler. Da en ansat alligevel skulle til Nørresundby, kunne han lige så godt komme forbi med lampen. Så under 24 timer efter købet på nettet,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Handlen forløb ganske fint, men en fejl i pakken gjorde at der manglede en skærm. Heile sendte øjeblikkeligt en erstatningsskærm som var fremme mindre end 24 timer efter de modtog min email. Vil me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en PH-lampe, betalte med det samme. Den kom efter 2 dage med en fragtmand - leveret på etagen. Helt perfekt. Fik også et par råd, da jeg ringede angående et opfølgende spørgsmål på produktet.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Escrito pela empresa

Hos Heile Møbler skaber vi rammerne for et hjem med tidløst design og eksklusiv elegance. Vores kollektioner består af nøje udvalgte designmøbler, lamper og tilbehør, som afspejler en dedikation til kvalitet og æstetik. Vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte danske og internationale designere og håndværkere, og vi lægger vægt på at tilbyde produkter, der ikke blot er funktionelle, men også inspirerende i deres udtryk. Heile Møbler er ikke kun en butik, men et sted, hvor indretningsdrømme bliver til virkelighed. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at forstå deres behov og ønsker og omsætter dette til gennemførte indretningsløsninger, der afspejler personlighed og stil. Vores indretningskonsulenter har øje for detaljerne og en dyb forståelse for rum, farver og materialer. Fra moderne minimalisme til klassisk elegance – vi hjælper med at skabe sammenhængende miljøer, der emmer af sjæl og atmosfære. Med Heile Møbler får du adgang til et eksklusivt udvalg, hvor hvert element er håndplukket for sin kvalitet og æstetik. Vi tror på bæredygtighed i design og vælger kun leverandører, der deler vores værdier omkring materialevalg og produktion. Vores mål er at skabe hjem, der både er inspirerende og langtidsholdbare. Besøg os og lad dig inspirere af vores udvalg og ekspertise – vi er her for at hjælpe dig med at realisere din vision.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

10 de agosto de 2026

Hej Pham
Tusind tak for de pæne ord. Vi håber at den super fede lampe kommer til at pynte hos dig :)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har netop modtaget 6 virkelig flotte HAY udstillings stole. De er som nye.
Virkelig god korrespondence og leverings service.

22 de maio de 2026

Hej Kirsten
Tusind tak for at du har givet dig tid til at lave denne fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

god dag!

Super oplevelse

Super oplevelse. Købte designerstol over telefonen, og alt forløb helt som aftalt.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Heile Møbler

Hej Mathias. Tusind tak for at du gav dig tid til at skrive denne fine anmeldelse :) Vi håber at du vil blive glad for din fine lænestol.

God weekend

Classificada 5 em 5 estrelas

Seriøst og kompetent firma.

Seriøst og kompetent firma.
Altid imødekommende og troværdig rådgivning om deres fine udvalg af danske designklassikere.
Fleksible at handle med og hurtig levering.

Flertallet af forretningsdrivende i byen burde lære professionel service af Heile Møbler's ansatte...!!

15 de julho de 2025

Resposta da Heile Møbler

Hej Lars. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord. Dem er vi meget glade for!

Dejligt at det er bemærket at vi gør os umage med vores kunder :)

Framragende

Lækker ting de sælger, hurtig ekspedition og fint nedsættelse af udsalgsvare. Alt i alt framragende 👍

8 de janeiro de 2025

Hej Lena
Tak for din flotte anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive den. Det varmer meget :)
God aften

Perfekt

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Heile Møbler. Fantastisk service, gode priser og hurtig levering - mange tak!

19 de dezembro de 2024

Resposta da Heile Møbler

Hej Caroline. Det er godt at høre at du er tilfreds med det hele ved din ordre :-) Det var også en fornøjelse at handle med dig!
Glædelig jul til dig og dine nærmeste

Lynhurtig expedition.

11 de dezembro de 2024

Resposta da Heile Møbler

Hej Ole. Vi er glade for at det lader til at du er tilfreds med den hurtige ekspedition, og vi sætter stor pris på din anmeldelse.
Glædelig jul :-)

Hurtig levering, alt perfekt

1 de dezembro de 2024

Resposta da Heile Møbler

Hej Steffen. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de ligeså flotte 5 stjerner. Vi sætter stor pris på det :-)
God jul

Hurtig afklaring ved opringning

30 de novembro de 2024

Hej Kim
Tak fordi at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse og tak for de flotte 5 stjerner. Det er godt at høre at vi kunne finde ud af noget under opringningen som kunne tilfredsstille dig :)

Hav en god dag

Classificada 3 em 5 estrelas

Manglende svar på mail

Hurtig levering og gode priser.
Men mangler stadig tilbagemelding på mail sendt 8/11-2024 til deres kundeservice.

2 de dezembro de 2024

Hej Sabine.
Tak for din anmeldelse og de pæne ord omkring levering og pris!
Vi plejer at være meget opmærksomme på at svare alle på mails indenfor 24 timer, og vi beklager hvis den er smuttet i dette tilfælde. Vi kan dog ikke lige finde en mail fra dig fra den pågældende dag (måske der er sket en fejl i vores system). Kan du prøve at sende den igennem igen på info@heile.dk eller ringe herop på 98 42 01 75, så lover jeg at vi vender tilbage med det samme :-)

Fantastisk service

Det er ALTID en kæmpe fornøjelse, at handle i Heile Møbler i Frederikshavn. Service og rigtig god betjening er altoverskyggende.

29 de novembro de 2024

Hej Dorthe.
Mange tak for de flotte 5 stjerner og de mindst ligeså flotte ord du har sendt vores vej. Det sætter vi stor pris på :)

God weekend

Fin betjening 👍

Fin betjening, hurtig levering👍

29 de novembro de 2024

Hej Ingelise
Af hjertet tak for lige at tage dig 2 minutter til at skrive denne anmeldelse og de flotte 5 stjerner. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder :-)

Hurtigt og kompetent

22 de novembro de 2024

Hej Dan
Tak for din anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på :)
God aften

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering. De kan varmt anbefales!

11 de novembro de 2024

Hej Camilla
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fornemme 5 stjerner. De varmer utroligt meget :)

5 stjerner ++

Som altid en behagelig oplevelse - rigtig god betjening og en fair pris.
Mine bedste anbefaling til Heile møbler Frederikshavn.

5 de outubro de 2024

Hej Anders.
Af hjertet tak for dine fine ord og de flotte 5 stjerner!

Verdensklasse service

Verdensklasse service! Skal du handle møbler, så er der kun et rigtig sted at gå hen☝🏼

28 de setembro de 2024

Resposta da Heile Møbler

Hej Frederik. Tak for de fornemme ord og de flotte 5 stjerner! Det værdsættes!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi vil gerne dele vores positive…

Vi vil gerne dele vores positive oplevelse med Heile Møbler og fremhæve Joakim som en fremragende rådgiver. Vi har været yderst tilfreds med den service, vi har modtaget fra start til slut.
Det der virkelig adskilte Joakim fra andre sælgere, var hans dybdegående viden om produkterne. Han delte ikke kun fakta, men gav også personlige anbefalinger baseret på sine egne erfaringer.
Vi kan varmt anbefale at handle hos Heile Møbler.

25 de outubro de 2024

Resposta da Heile Møbler

Hej Brian. Tusind tak for den yderst positive anmeldelse. Den varmer ufatteligt meget :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse og hurtig levering

31 de outubro de 2024

Hej Annette.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Mvh Joakim, Heile Møbler

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais