Kunne ikke komme igennem til egen læge. 7 min efter tlf åbning var jeg nr 16 og der var iøvrigt ikke flere akut tider tilbage. Havde et dobbelt bygkorn indvendigt på øjenlåget.Så så jeg at PFA sundh... Ver mais
A empresa respondeu
Genialt koncept. Jeg fik stillet diagnose over video samtale med lægen. Hun gav god vejledning til behandling og henviste til hjemmeside, hvor jeg kunne læse mere om symptomer og behandling. Ved at be... Ver mais
A empresa respondeu
På min ferie på Gran Canaria havde jeg behov for at tale med en dansk læge. Derfor kontaktede jeg Hejdoktor. Læge Eva N... gav sig god tid og lyttede interesseret til mine symptomer. Derefter gav hun... Ver mais
A empresa respondeu
Da vi ikke kunne få fat på egen læge kontaktede vi Hejdoktor. Det har været et meget kompetent forløb. Vi har været i kontakt både via videokonsultation og via besked. Der var svar inden for 20 minutt... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.
Åthusgade 88, 2100, København Ø, Dinamarca
Super god kontakt med den faglige person.
Har forsøgt at få hjælp to gange og begge gange en dårlig oplevelse.
En rolig og hjælpsom læge, der gav gode råd og vurderinger ud fra det lidt hun kunne vide på afstand.
Følte mig i trygge hænder…..
De siger desværre altid at man skal gå til egen læge, så der er ikke meget hjælp at hente.
Verdensklasse service på en søndag
Rigtig sød og forstående læge som hjalp os med det samme.
Virkelig sød dame. Følte mig tryg. Ikke en finger at sætte på der.
Fantastisk at der findes denne app.
Meget venlig og hjælpsom læge. Gav gode råd til skånekost til vores søn. Meget behagelig konsultation.
Rigtig god hjælp, der hjalp mig med at tage stilling til en masser ting.
Rar og imødekommende, gav sig god tid, kan stærkt anbefales.
Super empatisk læge og super gennemgang af min datters symptomer og hvad planen skulle være de næste dage 👍
Så rart at man kan komme hurtigt til og oplevelsen var super fin. Dejligt.
Har siden november forsøgt at komme ud af abonnement uden held.
Firmaet trækker forsat et månedlig beløb på trods af mange henvendelser om opsigelse.

Resposta da Hejdoktor
Hurtigt, nemt og informativt. Rigtig god hjælp, så vi hurtigt kunne få den relevante behandling.
Der står flere steder på jeres hjemmeside i kan hjælpe med mellem/øregangsbetændelse, men har prøvet to gange nu at blive afvist med den problematik. Det er at tage p** på folk.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.