- Grossista de equipamento fitness
- Fabricante
- Fornecedor de equipamento médico
- Fornecedor de equipamento de oxigénio
- Loja especializada em saunas
- Loja de artigos desportivos
We design and build the systems that help people recover faster, sleep deeper, train harder and live longer. HELIX brings together advanced performance and wellness technology across eight disciplines: Cold • Heat • Active • Recovery • Breathe • Light • Oxygen • Sleep One brand. One ecosystem. Everything under one roof. Our range includes: • Ice baths & cryotherapy • Bespoke saunas & infrared systems • Hyperbaric oxygen chambers • Red light therapy • PEMF recovery systems • Recovery & wellness technologies • Sleep optimisation products Every system is selected, engineered and supported to deliver results you can feel and measure. Whether you’re: • an athlete chasing marginal gains • a clinic raising the standard of care • a performance facility building a destination • or an individual investing in recovery, sleep and longevity. HELIX provides the technology trusted by elite performers, wellness professionals and performance-focused environments. From consultation through to installation and aftercare, our team is committed to delivering a premium customer experience at every stage. This isn’t wellness. It’s performance technology. Demand More. helixhpt.co.uk
Unit 3 Wold Farm Park, Broughton Road, NN6 9RH, Northampton, Reino Unido
- 01604 312490
- sales@helixhpt.co.uk
- helixhpt.co.uk
Sem opiniões
Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.