Banner for HelloChair

HelloChair Opiniões 1788

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige ervaring! In de winkel was het best druk op die zaterdagmiddag, maar de verkoopster was zo behulpzaam om na sluitingstijd bij ons thuis advies te komen geven. Wat een service! Ook konden wij... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

- Prima informatie bij de aankoop. - snelle levering - helaas bij twee stoelen verkeerde armleggers. - helaas geen monteur aan huis om de nieuwe aan te brengen. - terechte excuses geaccepteerd

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goede ervaring gehad met Hello Chair. De prijs van het product was concurrerend en het werd snel en goed geleverd. Ook werd ik goed geïnformeerd wanneer ik de levering kon verwachten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zowel het ontvangst in de winkel, het bestelproces en de levering zijn perfect verlopen en volledig volgens afspraak. Alles was duidelijk, netjes geregeld en zonder verrassingen. Fijn om te zie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

HelloChair is dé specialist in trendy eetkamerstoelen. Vanuit onze winkels in Breda, Bussum, Culemborg en Delft en onze webshop helpen wij klanten om een ​​keuze te maken uit een ruime collectie design eetkamerstoelen. Er zijn eetkamerstoelen voor starters maar ook voor meer ervaren woonliefhebbers: van betaalbaar Dutch Design tot fraaie Scandinavische designproducten. Stoelen die niet alleen comfortabel zitten, maar die zorgen voor goede gesprekken en lang en gezellig tafelen. Bovendien selecteren we alleen stoelen die een lange levensduur hebben, goed voor klant én planeet.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

- Prima informatie bij de aankoop.

- Prima informatie bij de aankoop.
- snelle levering
- helaas bij twee stoelen verkeerde armleggers.
- helaas geen monteur aan huis om de nieuwe aan te brengen.
- terechte excuses geaccepteerd

1 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede ervaring gehad met Hello…

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service

Lang moeten wachten op mijn producten. Dat is op zich nog tot daar aan toe. Toen ik de stoelen kreeg ontbraken er schroeven (verpakking was kapot geleverd). Ook dat kan gebeuren. Vervolgens kastje muur verhaal, en weken later nog steeds geen schroeven!!! Ondanks belofte dat deze direct nagestuurd zouden worden. Hierdoor is 1 stoel onveilig en onbruikbaar. Nu al meerdere mails verstuurd, jammer. Service lijkt te lopen tot verkoop product. After sales/ service is ver te zoeken!

23 de março de 2026
logótipo da HelloChair

Resposta da HelloChair

Hello Karlijn,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het niet helemaal soepel loopt.

We hebben op de dag van jouw service aanvraag meteen een schroefsetje opgestuurd, het lijkt erop dat deze is kwijtgeraakt.

We hebben vandaag opnieuw een setje verstuurd met T&T, zodat je het pakketje kan volgen.

Onze excuses voor het ongemak, en als blijk van goede wil zullen wij een kleinigheidje naar je opsturen.

Vriendelijke groet,
Team HelloChair

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wacht op een nieuwe stoel

Ik wacht op een nieuwe stoel. Hout helemaal wit uitgeslagen!! Klacht ingediend. Nog niks gehoord. Ik vind dat het te lang duurt! Ik ben helemaal niet tevreden

26 de março de 2026
logótipo da HelloChair

Resposta da HelloChair

Goedenavond. U heeft 10 dagen geleden 1 stoel besteld, die heeft u binnen enkele dagen ontvangen. Net voor de paasdagen heeft u een klacht ingediend. De stoel is in wit gepigmenteerd hout uitgevoerd, zoals ook beschreven. Daarnaast vinden we jammer dat u op 1e paasdag op deze manier met ons communiceert. We hebben uw klacht uiteraard gewoon in behandeling genomen.
Fijne paasdagen verder.
Groet, Joost .

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.