We hebben in 2024 een keuken uitgezocht bij Hello Kitchen in Duiven, waren gelijk verliefd . In begin 2026 was ons huis eindelijk klaar. Zijn toen weer langs Hello Kitchen geweest en weer met heel vee... Ver mais

Wat een fijne ervaring met de verkoopbegeleiding van mijn nieuwe keuken! Vanaf het eerste moment werd ik echt fijn geholpen. Ze nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren, dacht actief mee ov... Ver mais
Hello Kitchen Duiven is overgenomen en hoe… wat een hele fijne ontvangst! Elke keer weer.. cooker kapot.. Jaimy en zijn team dachten mee aan een goede oplossing. De kids vonden de oliebollen h... Ver mais
De verkoper was erg open, vriendelijk en meedenkend in het gehele proces. Mijn wensen kwamen terug en samen hebben we het qua budget goed op elkaar kunnen afstemmen. Ik kreeg echt het gevoel gehoord t... Ver mais
Hello Kitchen. You imagine. We create.
Bij Hello Kitchen vind je alles wat je nodig hebt voor jouw droomkeuken! In onze stijlvolle showrooms ontdek je een breed scala aan keukens, van strak en modern tot warm en gezellig. Of je nu houdt van een minimalistische uitstraling of juist een knusse sfeer wilt creëren, wij hebben dé keuken die perfect bij jou past. Al leverbaar vanaf €5.000!
Onze keukenexperts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van jouw ideale keuken. Met talloze mogelijkheden in opstellingen, kleuren en materialen zorgen we ervoor dat jouw keuken volledig aansluit op jouw wensen en stijl.
Bij Hello Kitchen maken we het kiezen van een nieuwe keuken een leuke en inspirerende ervaring. Laat je verrassen door de nieuwste keukentrends en ontwerp samen met ons jouw perfecte keuken!
Gragtmansstraat 5, 5145RA, Waalwijk , Holanda
Teveel om op te noemen! Waardeloze klantenservice.
Voortraject fijn geholpen totdat de keuken geleverd werd en we zijn nu 1,5 jaar later nog bezig!!
Eerst 4 keer terug moeten komen omdat er een stickers op de voorkant van de zwarte keukenkasten waren geplakt en deze een lijmlaag achterlieten. Komen ze terug om dit op te lossen weer hetzelfde probleem tot 4x aan toe. Dan meteen bij levering gemeld dat de koelkast ontzettend veel geluid maakt ik moet zelfs te tv op sommige momenten harder zetten. Low frost vriezer deze blijkt na enkele dagen al vol ijs te zitten! Al met al 4 keer iemand voor geweest, zelfs van de AEG. Deze mensen geven aan dat de koelvriescombinatie oververhit raakt en niet goed kan luchten. Hello kitchen zegt dat dit niet waar is en we kunnen nieuwe koelkast krijgen helaas is ons model er niet meer dus als we alsjeblieft 600 euro ‘vriendenprijsje’ natuurlijk willen betalen voor een nieuwe… nou dacht het dus van niet! Hangen ze de telefoon op! Hello kitchen heeft de keuken geplaatst dus jullie mogen dit oplossen zonder extra kosten!

Resposta da Hellokitchen
Heel erg goed geholpen in de winkel maar ook de spullen die ze kwamen brengen verliep allemaal goed. De keuken erin zetten verliep uitstekend en ook het aansluiten ervan. Het enigste minpuntje vond ik dat ik niet te horen krijg wanneer ze dat allemaal kwamen doen dat ik daar zelf achter aan moest. En dat ze in de winkel zeiden dat monteren en aansluiten tegelijkertijd gebeurde maar dat een dag later bleek te zijn

Resposta da Hellokitchen
vriendelijk personeel, verstand van zaken, vakkundige montage van keuken

Resposta da Hellokitchen
Er wordt mee gedacht om zo,n makkelijk ontwerp te maken.En ze nemen alle tijd daarvoor.

Resposta da Hellokitchen
Vanaf de allereerste keer binnenlopen in de winkel tot het afmonteren van de keuken is er altijd goed naar ons geluisterd en zijn onze wensen goed vertaald naar de keuken die we nu hebben

Resposta da Hellokitchen
Maikel van Hello Kitchen Den Haag heeft me geweldig geholpen met mijn nieuwe keuken. Hij heeft erg veel vakkennis, is pro-actief en denkt met de klant mee. Verder is hij erg nauwkeurig en gedetailleerd. Maikel en de klantenservice en de installateur van Hello Kitchen verdienen een 10 met een griffel. Superblij met mijn prachtige keuken!

Resposta da Hellokitchen
Na vorig jaar al een keer langs te zijn geweest bij Hello Kitchen in Son, puur om ideeen op te doen, begin dit jaar daadwerkelijk gaan kijken wat de mogelijkheden waren voor onze keuken. Daar werden we geholpen door Thijme. Hij herkende ons nog van vorig jaar. Na wat rondgekeken te hebben, hebben we een afspraak gemaakt voor de vrijdagavond. Om 19.00 uur was de afspraak. Thijme kwam daar extra voor terug op zijn vrije dag. Nadat we onze eigen tekening en wensen kenbaar hadden gemaakt, besloten we de puntjes op de I te zetten door de juiste spullen bij elkaar te zoeken. Aan alles konden we merken dat er totaal geen haast was. Het was zelfs een gezellige avond en er werd echt totaal geen druk op ons gelegd. Met de tekeningen en aanpassingen her en der, verlieten we rond 23.30 de winkel. De totale ervaring van het verkoopproces was echt goed. We werden gehoord en samen met Thijme ( en Irek) zijn we tot onze aankoop gekomen. Nu was het wachten.. Planning was 14/06 en op die dag werd alles netjes bezorgd. Het aanrechtblad zat er niet bij. Dit wisten we eigenlijk al van te voren. Dit ivm met het inmeten van een keramisch blad en vooral het risico mbt het oppervlak was te groot. Jammer maar liever in een keer goed. 15 juni stond om 7.30 uur Abdul voor de deur met zijn collega om alles te installeren. Wat een vakmensen!! Alles is naar wens verlopen. Uiteindelijk na een aantal weken is ook het aanrechtblad bezorgd en geinstalleerd. Precies op maakt en perfect geinstalleerd. Al met al is de aankoop en installatie van onze keuken van begin tot eind een hele fijne ervaring geweest en zouden we iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe keuken een bezoek te brengen aan de HelloKitchen vestiging in Son. Aan deze service kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld nemen.

Resposta da Hellokitchen
Een tijd geleden hebben we onze keuken aangeschaft bij Hello Kitchen in Son, wat zijn we blij met de service!!
Thijme heeft ons erg goed geholpen met de aanschaf van de keuken en was erg scherp op de details. Ook waren er vanuit ons bouwproject helaas veel wijzigingen waarbij Bogdan ons keer op keer vriendelijk te woord heeft gestaan en ons ontzettend goed, snel en professioneel heeft geholpen. Iets wat we heel erg waarderen tijdens de bouwstress. Als ik 10 sterren kon geven had ik dat gedaan!

Resposta da Hellokitchen
Teveel om op te noemen, vooral veel verdriet en heel veel frustratie. Goedkope spoelbak gekregen inplaats van kwaliteit, geen kras en stoot vrij keukenblad gekregen, wat we wel bestelt hadden .9 maanden verder , en nog steeds geen vergoeding voor onze dure natuurstenen vloer.( jullie hebben het kookeiland te kort gemaakt)de gaten in de vloer waren al voorgeboort voor de stroom aansluitingen. Zoveel moeite gedaan om een prachtige keuken te ontwerpen , maar een flut uitwerking. Ik heb jullie meerdere mails gestuurd nu word het voor voor actie, anders moeten we helaas andere stappen gaan ondernemen.Ik kan me niet voorstellen dat dit in Nederland mag .Als je veel geld voor iets betaald dat je zo'n slechte kwaliteit geleverd krijgt.
Mvg familie Habets

Resposta da Hellokitchen
Vanaf het begin tot het eind alles super geregeld. Super zoals alles is gegaan.

Resposta da Hellokitchen
Goed en kundig advies, korte wachttijd, alles netjes geleverd en gemonteerd binnen één dag. Vriendelijk personeel in de winkel, bij het bezorgen en plaatsen van de keuken. Wij zijn dik tevreden!

Resposta da Hellokitchen
Super good communication from ordering to delivery. Very professional and extremely happy with my new kitchen.
Kind regards
Sylvia

Resposta da Hellokitchen
fijne verkoper gehad tijdens uitzoeken van onze keuken, nette installateurs welke onze keuken gemonteerd hebben en snelle reactie op goede Vrijdag om 9.00u klacht gemeld aan een heel vriendelijke en actie ondernemende telefoniste van verwarmende ipv koelende koel/vries combinatie en om 12.30 u was deze vervangen door een nieuwe. verder alle gevolgschade van de montage van de koel/vries combinatie ( boorgaatjes van deurgeleiders op een andere plaats ) dit ivm de levering van een nieuwer model waar de deurgeleiders al op gemonteerd waren af fabriek . waardoor er 2 nieuwe deurtjes geleverd moesten worden wat niet nodig was geweest als de monteur de geleiders op de koel/vriescombinatie verzet had waarvoor ik toestemming had gegeven en evt willen ondertekenen voor akkoord , maar hij mocht niets veranderen aan het apparaat. Verder niets dan lof . Gr Fam Jonkers

Resposta da Hellokitchen
Onze keuken fronten zijn aan het verkleuren.
Wij hebben hier melding van gemaakt en Hello Kitchen geeft als antwoord dat wij te agressieve schoonmaak middelen gebruiken en hierdoor de laklaag aan het afbladeren is.
Wij hebben laten weten dat wij geen agressieve schoonmaak middelen gebruiken en willen dat Hello Kitchen iemand langs stuurt om de fronten te bekijken i.p.v. dit te beoordelen via een foto.
Antwoord van Hello Kitchen is dat ze bij hun standpunt blijven.
Schandalig dat een keuken van nog geen 2 jaar oud verkleurd en u als leverancier nog niet de moeite neemt om het te komen bekijken en mij als klant aan de kant zet.
Keuken lak bladdert niet af, maar is aan het verkleuren door de zon. Het is duidelijk de deze lak niet uv bestendig is. Hello Kitchen geeft gewoon niet thuis.
Waardeloos bedrijf, doe hier geen zaken mee.
07-04-2023
Telefonisch contact gehad en er wordt nu toch een monteur gestuurd om de situatie ter plekke te bekijken.
Wordt vervolgd.
18-04-2023
Monteur is net geweest en heeft aangegeven dat de fronten niet zijn verkleurd door poetsen, maar door het zonlicht en dit niet mag gebeuren binnen 2 jaar. Monteur heeft van de verkleurde fronten de maten opgenomen en gaat adviseren de fronten te vervangen door nieuwe. Nu afwachten hoe het verder gaat. Wordt vervolgd.

Resposta da Hellokitchen
Super tevreden met mijn tweede keuken van HK.

Resposta da Hellokitchen
Een ster is nog teveel!!! Alles kan en alles mag... totdat de handtekening gezet is. Dan is de klant alles behalve koning en wordt er alles aan gedaan het je zo lastig mogelijk te maken. Afspraken worden niet nagekomen en kan niemand zich herinneren of je hebt het als klant zeker weten verkeerd begrepen! Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt zowel van de winkel als de klantenservice iedereen wijst naar elkaar maar niemand lost wat op! Al met al drama! Als het kan, loop dan vooral een deurtje verder!! Bijna 7 weken met 2 kleine kinderen zonder keuken vanwege fout op fout op fout maar niks oplossen altijd zeggen vervelend maar over 1.5 week nieuwe kans..

Resposta da Hellokitchen
Wij zijn zeer goed geholpen, verkoper luistert naar onze wensen en helpt bij het creeeren van onze droomkeuken. Ook nam de verkoper uitgebreid de tijd om ons van A tot Z te helpen. Alles is zeer transparant en er wordt niets opgedrongen.

Resposta da Hellokitchen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.