Leia as opiniões dos outros
De bestelling, reservering en incheck was zeer goed. De informatie over het huis (cottage) wat we huurden met vier volwassenen en twee kinderen, was verwarrend, tegenstrijdig (hoeveelheid slaapkamers... Ver mais
Die Wohnung war sauber. Alle Fragen wurden sofort geklärt, die Mitarbeiterin hat sich Zeit genommen und unsere Anliegen zu unserer Zufriedenheit gelöst. Schade ist, dass es kein Tiefkühlfach/ - S... Ver mais
Alle Anfragen bzw. Anliegen an hello zeeland wurden unverzüglich beantwortet bzw. umgesetzt. Das Unternehmen bietet einen wundervollen Service und steht den Kunden sofort zur Verfügung.
Informações sobre a empresa
- Arrendamento de apartamentos de férias
- Alojamento para grupos
- Casa de férias
- Acomodação que permite animais de estimação
- Apartamento para férias
Escrito pela empresa
Hello Zeeland is het begin van jouw zorgeloze vakantie – aan zee, in de natuur of in een charmant dorpje waar de tijd nét wat langzamer lijkt te gaan. Met meer dan 200 vakantiehuizen op de mooiste plekken van Zeeland vind je altijd een uitvalsbasis die bij je past. Van een moderne huisboot tot een ruime strandvilla – eenvoudig, authentiek of juist met een tikkeltje luxe. Voor een romantisch weekend met z’n twee, een familieweek of gewoon even samen ertussenuit. (Hello) Zeeland voelt als thuiskomen – zelfs als je er nog nooit bent geweest. Als trotse Zeeuwen delen we graag onze favoriete plekken en verborgen parels. Onze missie: jou een zorgeloze vakantie in Zeeland bieden. Met persoonlijke aandacht en lokale kennis zorgen we voor een authentieke ervaring en een comfortabel verblijf dat perfect aansluit bij jouw wensen.
Bij Hello Zeeland zorgen we ervoor dat jouw vakantie in Zeeland onvergetelijk wordt.
Escrito pela empresa

- Als trotse Zeeuwen delen we graag onze favoriete plekken en verborgen parels. Onze missie: jou een zorgeloze vakantie in Zeeland bieden. Met persoonlijke aandacht en lokale kennis zorgen we voor een authentieke ervaring en een comfortabel verblijf dat perfect aansluit bij jouw wensen.
Onze 3 beloftes
Een zorgeloze vakantie in Zeeland
Informações de contacto
De Zompe 37, 4335RT, Serooskerke, Holanda
- +31 118 236 189
- support@hellozeeland.com
- hellozeeland.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 65% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Alles was heel duidelijk
Alles was heel duidelijk. Het huisje was van binnen wel goed schoon maar de buitenkant was behoorlijk vuil.
Prachtige plek, teleurstellende afhandeling gebreken
Prachtige plek, maar telleurstellende afhandeling van meerdere gebreken
We hebben een appartement met twee slaapkamers gehuurd voor 7 nachten voor €1.280. Helaas bleken er bij aankomst meerdere gebreken te zijn: de verlichting in het toilet werkte niet, de bediening van de screens ontbrak en in één van de twee slaapkamers was geen raambekleding aanwezig. Hierdoor was deze slaapkamer gedurende ons hele verblijf niet volledig bruikbaar.
We hebben dit direct bij aankomst gemeld. Er werd toegezegd dat er halverwege de week iemand langs zou komen om de problemen op te lossen. Uiteindelijk is er gedurende ons hele verblijf niemand geweest en hebben we ook geen verdere update ontvangen.
Na afloop hebben we zelf opnieuw contact moeten opnemen over een compensatie. Na meerdere berichten werd uiteindelijk €180 aangeboden op een huursom van €1.280. We hebben dit uiteindelijk geaccepteerd, maar vinden deze tegemoetkoming gezien de situatie en met name het feit dat één van de twee slaapkamers gedurende het gehele verblijf beperkt bruikbaar was, onvoldoende.
Wat ons vooral tegenviel, was niet zozeer dat er een keer iets kapot kan zijn, maar de manier waarop ermee werd omgegaan. Een gebrek kan gebeuren, maar wanneer je het direct meldt en vervolgens wordt toegezegd dat het wordt opgelost, verwacht je dat daar ook daadwerkelijk opvolging aan wordt gegeven.
De communicatie was vriendelijk, maar de daadwerkelijke service en afhandeling van de problemen vonden wij onvoldoende. Daardoor houden wij helaas een teleurstellende indruk over aan Hello Zeeland.
Los van deze problemen was het verder wel een mooi appartement op een toplocatie!
Guter Service
Strijdersdijk 7, 4506 HP Cadzand Ibiza-style holiday home in Cadzand | Cadshuis - Cottage
De bestelling, reservering en incheck was zeer goed.
De informatie over het huis (cottage) wat we huurden met vier volwassenen en twee kinderen, was verwarrend, tegenstrijdig (hoeveelheid slaapkamers, hoeveelheid bedden). Het huis heeft een mooie living en goed uitgeruste keuken. De tuin is mooi. Jammer van de blaffende hond van de buren. De ligging bij Dok 14 en de zwarte polder is perfect. De badkamer is zeer klein, er is geen bergruimte voor kleding en de zolder slaapruimte is onvoldoende voor 4 personen.
Locatie ten opzichte van het strand is…
Locatie ten opzichte van het strand is perfect, van alle gemakken voorzien (geen vaatwasser maar dat is voor ons niet belangrijk), goede bedden en een fijn terras. Wellicht zou een droogrek voor buiten om de badkleding te drogen fijn zijn geweest.
De prijs is hoog voor 1 nacht, maar dat zal ongetwijfeld door de locatie komen.
Prachtige studio op toplocatie
Prachtige studio op toplocatie, maar schoonmaak en service kunnen beter
De locatie van deze studio in Domburg is perfect: je loopt zo naar het strand of het centrum. Ook het interieur is erg mooi. Toch waren er een aantal duidelijke aandachtspunten tijdens ons verblijf.
Hoewel we er vanaf 13:00 uur in mochten, kwamen we om 13:30 uur aan en moest de studio toen nog worden schoongemaakt. Nadat dit klaar was, bleek het helaas vrij oppervlakkig gedaan te zijn. De vloer was erg stoffig en in de douche lag nog zand. Daarnaast liep het water in de wasbak niet goed door.
Tijdens het verblijf misten we bovendien wat praktische zaken, zoals een bezem, een extra prullenbakje en een tafeltje buiten. Ook het servicepakket met de vaatdoek en handdoek werd pas in de middag van de tweede dag bezorgd.
Het contact met de verhuurder verloopt gelukkig wel redelijk vlot. Het is een heel fijn verblijf met een mooie basis, maar de planning en de hygiëne moeten in het vervolg echt beter worden uitgevoerd.
Hello zeeland- eine Organisation, bei der man nicht buchen sollte
Hello zeeland- eine Organisation, bei der man nicht buchen sollte!!! Die Ferienwohnung Beatrixstraat 27 a in Domburg- eine runtergekommene,schmutzige und überteuerte Unterkunft ohne jeglichen Komfort.
Wir kommen seit vielen Jahren nach Domburg und haben erstmalig dort gebucht. Zunächst haben wir uns sehr auf eine strandnahe Unterkunft gefreut und waren positiv, über das Angebot unkompliziert Kontakt bei Schwierigkeiten aufnehmen zu können, überrascht. Dabei war uns nicht klar, wie schnell wir dies tun würden. Bei der Ankunft war der Außenbereich sehr ungepflegt. Verpackungspapier von einem Schokoriegel lag in den Pflanzen. Im Wohnzimmer warteten Ameisen (ein Köder war bereits aufgestellt) auf uns. Der Fernseher war alt und hatte einen Blaustich. Im Badezimmer war kaum Platz, um sich wirklich zu Duschen einzucremen etc. Es gab nur eine kleine Ablagefläche über der Toilette. Die Betten im Obergeschoss standen getrennt jeweils links und rechts unter der Schräge, so dass man sich nicht mal richtig drehen konte, ohne mit dem Kopf anzustoßen. Wir haben diese zusammen geschoben in die Mitte des Raumes. Jetzt mussten wir das Bett über das Fußende betreten. Ein Schrank war nicht vorhanden. Der Boden war im Untergeschoss vordergründig sauber in der oberen Etage nicht. In den Ecken lagen Wollmäuse Das Badezimmer war schmutzig. Haare und Hornhautreste sowie Sand in der Dusche und um das Waschbecken. Die Spiegel im Haus waren alle fleckig und schmutzig. In den Küchenschränken waren Flecken von eingetrockneten Speiseresten und die Einlegeböden aus Glas waren staubig. Umgehend kontaktierten wir "hello zeeland ". Die Dame entschuldigte sich nicht, schickte dann eine osteuropäische Reinigungskraft, mit der man sich nur über eine Übersetzungsapp verständigen konte. Diese kam und begann das Bad zu reinigen, mit demselben Lappen wischte sie dann die Flecken in den Küchenschränken weg. Als sie merkte, dass mir dies missfiel, wischte sie noch kurz, spielte kurz mit unserem Hund und verschwand ohne, dass wir das richtig merkten. Hierauf kontaktiert wir äußerst erbost " hello zeeland ". Statt einer Entschuldigung sagte die Dame:" Wir sollen doch froh sein, dass sie sich so schnell kümmern würden. Sie würden es ja ausbessern. " Keine Entschuldigung!!! Sie schickten ein anderes Putzteam und informierten den Eigentümer. Beide kamen. Das Putzteam putze nun etwas besser, die obere Etage, die Spiegel und die Küchenschränke allerdings nicht. Der Eigentümer brachte Schokolade und eine Flasche Wein als Entschuldigung und zwei neue Ameisenköder mit. Das Papier im Beet ignorierte er. Als er , während das Putzteam putzte, mit dem Wasserkocher Wasser erhitzen wollte, um dieses von außen über die Ameisen zu gießen, gelang dies zunächst nicht. Er sagte den Damen, dass ein neuer Wasserkocher besorgt werden sollte. Wir stellten fest, dass dieser sich zum Befüllen nicht öffnen ließ . Sowohl Hello Zeeland als auch der Vermieter wollten am nächsten Tag nachfragen, ob nun alles in Ordnung sei. Dies erfolgte nicht!!! Stattdessen reinigte ich einige Stelle wie z.B. auch den Heizkörper, der als Handtuchhalter diente. Der Lappen war anschließend schwarz. Unser erster Urlaubstag endete mit viel Ärger und sonst nichts. Es folgte weder eine Entschuldigung noch eine Entschädigung. Kein Wunder, dass " hello zeeland " keine Bewertung wünscht. Zum Glück gibt es auch bessere Veranstalter dort.
Gut und unkompliziert
Gut und unkompliziert. Immer erreichbar und zuverlässige Infos und Hilfestellungen

Resposta da Hello Zeeland
Der Service war besonders im…
Der Service war besonders im Anmeldeverfahren sehr gut, ganz unkompliziert und freundlich

Tolle gut ausgestattete Wohnung und
Tolle gut ausgestattete Wohnung und. Oostkapelle mit 3 Schlaf - und Badezimmern! Wir waren sehr zufrieden!

Zeeuwse Liefde…
Zeeuwse Liefde…. Zoals we het hebben ervaren. Leuk en bijzonder Tiny House. Goede communicatie voor, tijdens en na het verblijf.
Fijne en rustige plek, ruim opgezet, veel privacy.

Immer wieder schön
Bei Fragen direkte Rückantwort und Bestätigungen kamen immer wie angekündigt pünktlich per E-Mail.

Resposta da Hello Zeeland
Die Wohnung ist nach vielen Jahren Domburg unsere Lieblingswohnung.
Schade ist, dass es kein Tiefkühlfach/ - Schrank in der Wohnung gibt.
Dafür ist die Terrasse ein Highlight, groß und geräumig, mitten im Dorf und doch sehr ruhig.
Traumhaus in Traumlage
Das Haus ist sehr gut geeignet, einen tollen Familienurlaub zu haben. Die Ausstattung ist super und man hat im Garten und in den Räumen sehr viel Platz. Der Weg zum Meer ist kurz und man fühlt sich direkt wohl. Wir kommen wieder :0)
Sehr schön angelegte Anlage und hübsche…
Sehr schön angelegte Anlage und hübsche Häuschen - leider hatte ich den Eindruck, dass sie nicht so gut gepflegt werden. Die Sauberkeit im Innen- und Außenbereich hätte deutlich besser sein können, auch auf Nachfrage wurde nicht nachgereinigt, also musste ich es selber machen..

Lekker weekje in Summum Suites in Domburg
Lekker weekje in Summum Suites in Domburg geweest.
Prachtig verblijf & lokatie zo rustig en alles op loopafstand.
Deze gaan ik zeker vaker boeken.

Resposta da Hello Zeeland
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.