Informações sobre a empresa

1. Loja de bricolage, casa e jardim

Heminredarna.se har allt du behöver för att inreda ett mysigt hem eller för att hitta presenter till dina nära och kära. Vi säljer till "outlet priser" allt från möbler, inredning, belysning, textilier, för badrummet, för köket till produkter för trädgård och altan. Du hittar även grill och tillbehör samt utemöbler i finaste kvalité.

Informações de contacto

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

17 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

6 dagars leverans blev en månad

Beställde en TV i julklapp 7/12. 2-6 dagars leveranstid blev en månad. ”Kundservice” (gissar allt drivs av en ensam kille som drop shopping),om de ens svarade, svarade de långsamt och skyllde ifrån sig på distributören. Stämmer dåligt för beställningsbekräftelsen fick jag först 9 dagar efter ordern. Sen gick det ytterligare 9 dagar innan paketet lämnats över till speditören i Spanien. Barnets stora julklapp blev ju rätt mycket pyspunka på.
Håll er ifrån den här sajten helt enkelt.

5 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Varorna du beställer finns inte

Beställde en vara men fick nästa dag ett besked om att varan egentligen inte fanns i lager. Trots detta har webbplatsen inte uppdaterats alls; troligen är alla deras fina priser bara marknadsföring och går inte egentligen att beställa. I alla fall hörde de av sig snabbt...

21 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

4 veckors leveranstid

4 veckors leveranstid när er hemsida sade 2-6 dagar. Telefonnummer till kundtjänsten fungerar inte, och det tog dem nästan en vecka och 2 epostadresser att ens få ett svar. Sen ljuger kundtjänsten om att produkten ska skickas en viss dag när den till sist skickas veckan efter.
Produkten självt kom till sist, och var i felfritt tillstånd. Men jag har aldrig stött på ett så oseriöst svenskt företag i mitt liv.

1 de agosto de 2025

Ingen kontakt

Fick meddelande efter ett par dagar att varorna inte fanns i lager och inget besked om när de kunde levereras. Mailade annullering av order men ingen response. Flera dagar efter annullering får jag besked att Varorna är skickade. Mailar Ännu en annullering utan någon återkoppling. 2 veckor efter annullering saknas fortfarande återkoppling.

24 de junho de 2025

Handla inte här

Oseriöst företag, stod att dom hade varor på lager och sedan kom ett ordererkännande med 3 veckors leveranstid. Avbokade allt men ordern låg kvar hos klarna, varan är nu avdragen på denna order men inte frakten. Jag har mailat flera gånger om att dom ska ta bort den och även reklamerat via klarna. Nu har detta oseriföretag avslagit min reklamation via klarna????
Passa er för att handla av dom, otroligt oseriöst företag.

20 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde

Beställde, flera produkter. smidigt och bra service. Fick bra bemötande av kundtjänst .
Kan starkt rekommendera dem.

21 de setembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Lång leveranstid & opålitlig kundservice

Jag beställde en "xiaomi scooter 4 ultra EU" som kom till dörren 13 dagar senare. Jag kontaktade heminredarna dagen innan beställning och fick som svar att det skulle ta 3-6 dagar. Jag tänkte inget mer på det och beställde. Produkten skickades ifrån spanien med GLS som förutom är totalt värdelösa. Men det visste jag inte innan. En vecka efter beställning så kontaktade jag heminredarna och frågade vart paketet var och dom sa att det var i sverige. Så jag kontaktade DB schenker som skulle ta hand om paketet när det kom till sverige. Dom sa att det inte var i sverige. Men tillslut så fick jag mitt paket och allt var i sin ordning.

17 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.