HemmingsenInteriør Opiniões 161

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte et læringstårn, der viste sig ikke at kunne tåle vores datter legede med vand ved køkkenvasken. Efter lidt mailen frem og tilbage med en meget venlig Nina, fik vi hovedparten af købsprisen r... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Lang leveringstid, pisse godt produkt og alle pengene værd. Reddede lige hverdagen med en sur 1,5 årig. Værd at bruge de ekstra penge på et mere standhaftigt produkt fremfor de billigere lærings... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Var i tvivl om, hvorfor min ordre ikke var sendt afsted, så jeg sendte en mail, som hurtigt blev kvitteret med en forklaring og en beklagelse. Modtog hurtigt min pakke efter, samt en chokoladejulemand... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle købe nogle lamper og havde en del spørgsmål. Der blev svaret hurtigt på telefon og også sms sent om aftenen. Jeg endte med at bestille 3 spisebordslamper (håndbankede i metal) De laves... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Escrito pela empresa

HemmingsenInteriør er en virksomhed, der lægger utrolig meget vægt på at være unikke og levere kvalitet i højeste klasse. HemmingsenInteriør har en vision om at skabe fællesskab i danskernes hjem og samtidig opretholde god kvalitet i familiens samlepunkt, ved spisebordet. Hos HemmingsenInteriør tilbyder vi et dybt sortiment, med mange forskellige stole, bænke, barborde, skriveborde, kontorborde og spiseborde i høj kvalitet. Unikke møbler med dansk design, og fokus på at være bæredygtig: Som en naturlig del af vores forretning, har vi omtanke omkring hvilke materialer vi benytter i produktionen, samt hvilke leverandører vi samarbejder med. Vi lægger stort vægt på at være bæredygtig. Derfor består vores produkter for det meste af genanvendelig materialer. Her kan bl.a. nævnes produkter som er produceret af genbrugstræ, FSC godkendt træ, vandbaseret lak, miljørigtigt lim, Food Safe-lak som ikke indeholder skadelige stoffer, og må bruges til produkter som har direkte kontakt med mad.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Forsat ikke fået min vare jeg har bestil

Bestilte to ure den 26-02-2024 og fik besked dagen efter angående at den ene ur ikke var på lageren længere og fik tilbudt om at få én i en anden farve.
Takkede ja til det og ventede yderlig en uge til jeg skrev angående om bestilling, efter ikke at have fået en opdatering med forsending.
Får så at vide den 05-03-2024 at de har glemt at sende varen og jeg har nu forsat den 17-03-2024 ikke fået varen og pengene blev trukket den 27-02-2024.

Nu står jeg så med ingen af dele.

17 de março de 2024

Hej Dac

Jeg er ked af din oplevelse her hos os og at du ikke har skrevet til os ang. din pakke.

Jeg har sendt dig en mail ang. denne ordre da jeg kan se at den har ligget og ventet på dig i pakkeshoppen i over en uge.

Jeg beklager selvfølgelig at vi ikke havde uret og den lange leveringstid.

Emilie

Classificada 3 em 5 estrelas

Manglende information om kommende rabat

Jeg har ikke oplevet læringstårnet endnu, fordi skruerne er virkelig korte. Det har kundeservice dog taget pænt imod og har sendt mig nye.
Det, jeg er skuffet over, er, at da jeg købte Martin læringstårnet d. 22/9 og ville bruge rabatkoden, man kunne få ved at tilmelde sig nyhedsbrevet, fik jeg at vide af kundeservice (da jeg skrev), at der ikke var rabat på lige netop læringstårnet. Fast pris fra leverandøren. Så måtte jeg købe til fuld pris. Jeg købte i god tid (22/9) for at have tårnet klart til min datters 1 års fødselsdag d. 17/10.
Da jeg så havde åbnet tårnet og samlet det til hendes fødselsdag, ville jeg ind på hemmingsen og købe et sikkerhedsnet (det var her, skruerne viste sig at være for korte), og da opdager jeg, at der er rabat på alle læringstårne grundet fødselsdagstilbud.
Det kunne have været god stil lige at informere mig om dette, da jeg i forvejen var i kontakt med kundeservice om det første køb og den rabatkode, der ikke virkede, fordi "prisen er fast".
Jeg er en anelse skuffet, må jeg indrømme. Havde jeg fået information om, at det snart kom på tilbud, kunne jeg selv have valgt. Nu føler jeg mig trådt en smule på, og det tærer på tilliden til virksomheden.

6 de outubro de 2023

Hej YB

Jeg forstår godt at du har følt dig lidt snydt, men det er faktisk ikke vores hjemmeside du har set fødselsdagstilbuddet hos.

Det er “Hemmingsen Kids” som er producenten af denne specifikke vare.

Vores hjemmesiden er i øjeblikket ikke aktiv, grundet en fejl i systemet. Hjemmesiden har ikke været skriv siden d. 15.10.2023 og forventes åben igen d.22.10.2023.

Vi har desværre aldrig rabat på denne varer og kommer ikke til at have det i fremtiden. Derfor er du aldrig blevet informeret om dette, af os i kundeservicen.

Emilie Schou

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. Utrolig dårlig betjening ved henvendelse. Kan ikke anbefale at handle hos dem.

29 de julho de 2023

Hej Jeanette

Ja vi var desværre udfordret, da vores leverandør havde sommerlukket og derfor var jeres pakker desværre 6 dage forsinket. Det beklager vi selvfølgelig.

Jeg er meget ked af jeres oplevelse af vores kundeservice, da det er mig i har haft korrespondance med.

Håber I i det mindste er glade for jeres vare.

Emilie Schou

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering, hjemmeside nem at betjene.

17 de abril de 2023

Hej Rene
Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi håber at du bliver glad for dit produkt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Farven på produktet svarer ikke overens…

Farven på produktet svarer ikke overens med billederne. De er mere grønne.

15 de março de 2023

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse og feed back!

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er utilfreds med produktet eller ønsker at returnere.

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice og fint læringstårn vi har modtaget!

27 de setembro de 2022

Resposta da HemmingsenInteriør

Hej Anne Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Håber I er glade for produktet.

Bedste hilsner
Emilie fra Hemmingsen Interiør.

Kan anbefales

Hurtig levering. Vareren er i rigtig fin stand. Lever op til forventningen, Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler her.

20 de fevereiro de 2023

Hej Gitte

Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Vi håber I bliver glade for produktet.

God service.

God service.
Alt fungerede

29 de janeiro de 2023

Hej
Tusinde tak for din anmeldelse.

Flot og praktisk

Vi har et læringstårn fra Hemmingsen. Vores 3. Barn på 1,5 år har siden dag 1 ville det samme, som sine to store søskende. Han er med til at lave havregrød, skære grøntsager mm og alt sammen uden, at jeg får dårlige nerver. Han kravler selv op og ned. Iøvrigt er designet virkeligt pænt, så man kan snildt have den stående fremme.

11 de fevereiro de 2023

Hej
Tusinde tak for din fine anmeldelse, det lyder bare så hyggeligt med fælles madlavning i køkkenet.

Rigtig god dag til jer!

Kh

Produktet er som lovet

Produktet er som lovet. Flot, nemt at samle, og hurtig levering.
Men jeg skuffet over hvor skrøbeligt det føles. Pladerne er tynde, ridses nemt og tårnet virker ikke særlig robust. Derfor 4 stjerner.

3 de fevereiro de 2023

Hej
Tak for din anmeldelse og konstruktive kritik.
Det tager jeg med videre.
Vi håber I bliver glade for tårnet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Pakken blev leveret rimelig hurtig

Pakken blev leveret rimelig hurtig.
Jeg bestilte et spejl, dom dog er “tyndere” i kvaliteten end jeg regnede med.

31 de janeiro de 2023

Hej Else

Vi er kede af, at produktet ikke helt levede op til dine forventninger!

Vi har altid 14 dages returret, hvis produktet ikke er noget for dig - såfremt du selvfølgelig ikke har skuet det op.

Vi håber du har en god dag.

Ingen problemer....

23 de janeiro de 2023

Hej Jørgen

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi håber du bliver glad for produktet.

Emilie fra Hemmingsen Interiør

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais