Hem-Nature Opiniões 240

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij gebruiken de producten inmiddels al langere tijd en zijn erg enthousiast. De producten zijn zacht, natuurlijk en werken goed, ook bij een gevoelige huid. Wat daarnaast echt opvalt, is de fij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik de producten van HEM Nature al jaren en geeft echt een goed gevoel om non toxic en niet-hormoonverstorende producten te gebruiken. Maar wat ook top is, is hun after sales afdeling. Onlangs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel bij Hemnature al ruim een jaar handzeep, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen en wasmiddel. Ben er heel tevreden over. Super fijne producten en snelle bezorging. Vooral de wasmiddel zonder geur b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is zeker al de 4e of 5e keer dat ik wat bij ze bestel maar vergat iedere keer een recensie te plaatsen. Gisteravond kwam ik erachter dat de wasmiddel voor de baby kleertjes op was, balen! Toen h... Ver mais

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

240 opiniões

Respondeu a 57% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Super ervaring!

Een eerste stap in een “low tox” leven was voor ons de aanschaf van natuurlijke schoonmaakproducten. Het was een uiterst snelle levering (dag erna al in huis)! Eerst wat sceptisch want ik hou van fijne geuren en dacht dat deze producten misschien wat “flauw” zouden ruiken, maar wat een misvatting! Ze ruiken heel fijn en absoluut niet penetrant. Wij zijn super tevreden van onze aankoop.

14 de fevereiro de 2024

Resposta da Hem-Nature

Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen! Bedankt voor je review Kelly! 🌿

Classificada 1 em 5 estrelas

Aan kritiek doet Hemnature niet..!

Al meerdere keren een kritische review over hun badkamerreiniger via hun website geprobeerd te plaatsen, maar deze word gewoon niet op hun website geplaatst. Dit in tegenstelling tot positieve reviews. Bijzonder en niet heel transparant als webshop zijnde.

15 de fevereiro de 2024

Resposta da Hem-Nature

Hi Marieke, bedankt voor je review!

Wat vervelend dat jouw review niet is doorgekomen op onze webshop. Wij zoeken namelijk altijd contact op met onze klanten die niet tevreden zijn of een klacht hebben om te kijken of wij dit kunnen oplossen. Zou je contact op kunnen nemen met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@hemnature.com? Wij denken dan graag met je mee!

Liefs,
Team Hem-Nature 🌿

Hele fijne producten

Hele fijne producten! Ben zo langzamerhand aan het overstappen van de reguliere schoonmaakmiddelen naar die van Hemnature. Nu eigenlijk al helemaal overgestapt en dat bevalt prima :)

18 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

propolis voor mijn kind met problemen aan de luchtwegen

De propolis geef ik elke dag sinds 4 maanden aan mijn zoontje (5j) met astma en luchtwegenproblemen sinds de geboorte. we zijn de 2de fles begonnen nu en heb wel echt de indruk dat het helpt! Ik heb het ook al aangeraden naar andere mensen die een zoontje hebben met astma / problemen aan de luchtwegen.

13 de dezembro de 2023

Fijn natuurlijk wasmiddel

Ik gebruik sinds een poos INCIA vloeibaar wasmiddel en ben heel tevreden over dit natuurlijke product.
Geen wasverzachter nodig en wasmiddel is goed voor alle soorten was.
Snelle levering en goede klantenservice :)

11 de dezembro de 2023

Geweldig bedrijf

Inmiddels langer dan een jaar klant bij Hem-Nature en bestel zeker 3 a 4 keer in het jaar grote bestelling. In het begin ook producten geleverd gekregen welke de verpakking had gelekt. Is natuurlijk erg vervelend en zeker als het daarna nog een keer gebeurd. Ik heb toch gemaild ondanks ik mij bezwaard voelde. Echter werd dit elke keer super goed opgepakt en afgehandeld. De verpakking is ook veranderd (ze pakken de melding serieus op) en laatste bestellingen keurig en goed verpakt zonder lekkende producten. Nu had ik een ander probleempje met een ander product, ook gemaild. Wederom keurig en netjes opgelost. Petje af voor dit bedrijf en haar werknemers. Hart voor het bedrijf alsook voor hun klanten. Producten ook echt heel erg fijn, inmiddels een groot assortiment en vooraad voor ons dochtertje, voor onszelf en het huishouden ;)

29 de novembro de 2023

Resposta da Hem-Nature

Hoi Manou, bedankt voor het delen van jouw ervaring! Erg fijn om te horen dat je ook goed bent geholpen en tevreden bent met de producten! 🌿

Een super bedrijf

Een super bedrijf. Waardevolle en duurzame producten. Enorm blij mee! ❤

28 de novembro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijk ondernemen met de juiste intentie

Ik gebruik sinds enige tijd verschillende producten van hem-Nature. Ik ben fan van het wasmiddel, de kids shampoo en de SOS stick. Ik ben vooral blij met de intentie waarmee zij ondernemen. Eerlijk ondernemen met een visie. Fijn dat ik bij jullie uit ben gekomen 🥰

Wat leuk om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! ❤️

Me happy:)

Leuke acties altijd. Vlotte en snelle levering. Me happy :)

24 de novembro de 2023

Blij met mijn bestelling

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Heb ook een goodiebag ontvangen met mooie producten erin. Dankje wel Hemnature 🌿

Classificada 4 em 5 estrelas

Lekkende producten

Ik bestel vaker producten zoals wasmiddel. Ik ben erg tevreden, maar elke keer heb ik te maken met gelekte producten. Ben ik de enige die zich hieraan stoort. Ik heb geen zin om dat elke keer bij jullie aan te geven. Vind dat het nu wel beter wordt verpakt maar elke keer een gelekte product vind ik dan wel minder.

Resposta da Hem-Nature

Hoi Zehra, bedankt voor jouw review! Jammer om te horen dat dit is voorgekomen. Heb je contact opgenomen met onze klantenservice? Wij denken dan graag met je mee!

Super spul!

Onlangs aangeschaft. Onze zoon werd in de nacht regelmatig een paar keer wakker en sliep erg onrustig, heel bewegelijk en huilen in zijn slaap..de eerst nacht nadat we de aromatherapie hebben gebruikt, slaapt hij heel goed, wordt niet wakker in de nacht en slaapt zelfs zonder speen! Wij zijn heel enthousiast. Tevens is de geur ook heerlijk. Wij smeren het elke avond voor het slapen onder zijn voetjes.

13 de setembro de 2023

Resposta da Hem-Nature

Wat fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je ervaring! ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met deze natuurlijke producten

Heel blij met deze natuurlijke producten! Ik gebruik het vooral bij mijn dochters, ze hebben beide gelukkig geen huidprobleem maar vind het net zo belangrijk om ze te verzorgen met producten zonder troep. Ik wil nooit meer anders!

18 de setembro de 2023

Wat een ontdekking

Hemnature heb ik ontdekt door het volgen van een cursus "hormonenverstoorders"en wat een fijne ervaring!producten die echt zijn!zonder toxische troep !waaaaaw,ongelooflijk.
Deze switch beveel ik iedereen aan😉

29 de agosto de 2023

Bedankt voor je review! ✨

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.