Hemsen.dk ApS Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har lige købt Klitmøller-sengen 180x200. Super flot og meget tilfreds med sengen. Tak til Johan og Moritz for super service og levering. At handle med Hemsen.dk har været en fornøjelse og kan varmt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt Klitmøller-sengen i 200x200 hos Hemsen.dk, og vi er så glade for vores køb! Det er en virkelig elegant seng - og til en rigtig skarp pris. Vi havde god kommunikation med Johan hele vejen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk resultat og proces. De to tømrere gik hos i to dage og var super behagelige og hjælpsomme, og de to hemse vi fik sat op har sat prikken over i'et på vores nye hus - de er i s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik lavet en smuk trappe med lameller i eg, en reol og skabe under trappen til vores mezzanin. Vi er utrolig glade for resultatet. Vi fik desuden lavet tegninger med mål og smarte tilføjelser til... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Marceneiro
  2. Ebanista
  3. Carpinteiro
  4. Joiner

Escrito pela empresa

Vi bygger eksklusive hemse til konkurrencedygtige priser i hele Danmark. Hemsene bygges i egetræ eller hårdttræ med enten hemsestige eller klatrevæg! En hems er en genial måde at få flere kvadratmeter på. Vi kan bygge din hems uanset om du bor i en lejlighed i Ørestaden eller om du bor i hus i Aalborg. Vi går op i vores gode håndværk og sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder! Hos os er kunden altid i fokus og vi bestræber os på at kunne levere din hems hurtigt og gerne indenfor 1-2 uger efter du har accepteret vores tilbud! Vores priser finder du på vores hjemmeside, og de inkluderer både transport og montage. De skarpe priser vil derfor være din endelige pris. Samtidig bruger vi normalt kun 1 dag hos kunden på at montere den forberedte hems. På den måde har du mindst mulig gene af at vi arbejder i dit hjem :)

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Klitmøller-sengen…

Vi har lige købt Klitmøller-sengen 180x200. Super flot og meget tilfreds med sengen. Tak til Johan og Moritz for super service og levering. At handle med Hemsen.dk har været en fornøjelse og kan varmt anbefales.

30 de março de 2026

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Pia!
Det betyder rigtig meget for os at høre :))
Dbh Johan // Hemsen.dk

Varmeste anbefalinger

Vi havde god kommunikation med Johan hele vejen igennem, og han var behjælpelig med besvarelse af alle vores spørgsmål. Leveringen var også god og fleksibel, så vi kan ikke andet end at sende de varmeste anbefalinger herfra.

23 de janeiro de 2026

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det har været en fornøjelse at levere sengen og vi ønsker jer alt det bedste med flytning og det nye hus :))
Dbh Johan // Hemsen.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tilfreds med den hems vi har…

Super tilfreds med den hems vi har fået! Den er ekstrem flot og virker mega holdbar!
Johan var mega god i hele processen og lavede nogle super flotte tegninger som vi kunne forholde os til. 10/10 kan anbefale. Virkelig glad for oplevelsen og vores hems!

23 de janeiro de 2026

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Emil!
Det har været en fornøjelse at arbejde hos jer :))
Johan // Hemsen.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk resultat og…

Helt igennem fantastisk resultat og proces.
De to tømrere gik hos i to dage og var super behagelige og hjælpsomme, og de to hemse vi fik sat op har sat prikken over i'et på vores nye hus - de er i sig selv en kæmpe wow-faktor.
Det var første gang de havde prøvet at hænge en hems op på kun to vægge, og resultatet er blevet endnu mere imponerende af det.

18 de dezembro de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Thomas!!
Det er virkelig dejligt at høre at det har været en behagelig oplevelse at have tømrerne på besøg :))
Vi håber I får rigtig meget glæde af hemsene!

Fantastisk flot produkt

Fantastisk flot produkt. Design, håndværk og udseende. God, fleksibel og hurtig levering og virkelig god service. Jeg kommer bestemt til at handle der igen. Helt bestemt

15 de dezembro de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak Martin! Det betyder rigtig meget for os at høre! Vi ser frem til at handle med dig igen :))

næsten gnindningsfrit

super sød, lidt små ting her og der - men hurtige til at anderkende og forslå løsninger

2 de dezembro de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for din anmeldelse Klaus!
Det var fedt at vi kunne få udbedret allerede nu og vi ændrer proceduren for Søuld fremover :))

Rigtig god jul

Classificada 5 em 5 estrelas

Really profesional and fantastic…

Really profesional and fantastic experience with Hemsen!
I was able to quickly order a custom made bed frame with the desired measures via messages with Johan, who was very kind and always replied within minutes. The frame was built so fast and delivered without any hassle. Super profesional installation by Moritz. I couldn’t be happier with the quality and the craftsmanship of my bed frame. It is solid, beautifully designed and doesn’t make a sound! Top experience - can really recommend them.

5 de agosto de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Thank you so much for your review!! It has been a great pleasure to deliver your new bed frame and we are so glad that you like both the design, quality and craftsmanship :))

Fantastisk hele vejen igennem

Fantastisk vejledning, kommunikation og håndværk fra Johan + team på den hems, som de har bygget for os.

15 de abril de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Helle!
Det har været en stor fornøjelse at bygge i din skønne lejlighed :)
//Johan

Allerbedste kvalitet

Fik lavet to senge af allerhøjeste kvalitet. Virkelig god og professionel virksomhed som jeg vil anbefale alle.

2 de março de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Niels! Det betyder alt for os!
//Johan

To hemse i Aarhus

Vi fik bygget to hemse og fik god vejledning ift vores ønsker. Dejligt at Johan kom med inputs til vores egne planer, så vi fik et endnu bedre resultat. God kommunikation, overholder aftaler. Vi er meget tilfredse med resultater og kan anbefale hemsen.dk.

22 de janeiro de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det har været en fornøjelse at bygge hos jer :))

Yderst tilfreds

God kontakt og flot arbejde.

15 de janeiro de 2025

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det har været en stor fornøjelse :))

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitetsarbejde af meget dygtige og…

Kvalitetsarbejde af meget dygtige og ansvarsbevidste håndværkere. De får mine allerbedste anbefalinger.

22 de dezembro de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Jesper! Den sætter vi virkelig stor pris på :))
Det har været en stor fornøjelse!

Sengen vi drømte om!

Johan byggede os en smuk Klitmøller seng i eg efter vores ønskemål. Det er sådan et smukt design og fryder os over den hver dag! Johan er behagelig, yderst professionel og fleksibel. Vi håber, at kunne bestille ham til fremtidige projekter.

11 de outubro de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse!! Ville være en fornøjelse at arbejde for jer igen :))

Professionel.

De var professionel og meget imødekommen i forhold til vores forslag til en Hems.
Flotte tegninger, de var hjemme ved os tre gange for at måle op.
Hemsen blev sat op på en weekend, virkelig god håndværk med øje for detaljen.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalingen og ros til Hemsen.dk

9 de setembro de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Vivian!
Det har været en stor fornøjelse at arbejde i jeres skønne hjem og vi har været rigtig glade for at tegne og bygge jeres nye hems :))

Fantastisk flot håndværk

Fantastisk flot håndværk. Vi er fuldt ud tilfredse med den gedigne stige, som vi har fået lavet. De varmeste anbefalinger herfra.

4 de agosto de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Ulla! Det har været en fornøjelse at bygge jeres nye stige :))

Smukt udført håndværk

Smukt udført håndværk, rigtig god service, Johan er en behagelig person.
Kan varmt anbefale Hemsen.dk

16 de agosto de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Lars!! Det har været en stor fornøjelse :))

Classificada 5 em 5 estrelas

Seng af høj kvalitet og supergod service

Fin kommunikation med Johan under hele forløbet . Levering til døren hurtigere end forventet . Supergod kvalitet . Vi er yderst tilfredse med produktets kvalitet og servicen under hele forløbet

1 de agosto de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Eva! Det har været en fornøjelse :))

Classificada 5 em 5 estrelas

Johan var super hjælpsom og behagelig

Johan var super hjælpsom og behagelig, og vi har fået en super flot seng ✨

25 de junho de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Julie!
Det har været en fornøjelse at levere sengen i jeres smukke hjem :))

Flot 180x200 sengeramme

Johan byggede en fin seng til mig, super tilfreds med produktet - Han yder en god service og dialog undervejs.

Kan klart anbefales!

5 de junho de 2024

Resposta da Hemsen.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Thomas! Det var en fornøjelse at levere sengen :))

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais