Leia as opiniões dos outros
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Henriks køreskole. Henrik er en erfaren og dygtig kørerlære der kombinere faglighed, godt humør og god humor. Han er rigtig god til at styrke ens selvtillid... Ver mais
A empresa respondeu
Henriks Køreskole kan varmt anbefales. Stor tak til Kenneth, som var en rigtig dygtig og rar kørelærer. Kenneth gjorde kørslen på vejene tryg og sørgede for, at jeg følte mig sikker bag rattet, sel... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kvalitets kørekort i Aalborg og omegn. 6 ugers forløb. tilmeld dig i god tid. vi nogle super gode Dygtige kørelærer til netop dig. og der vil tage sig godt af netop lige dig. vi går op i du bliver super dygtig til Teori og køre bil. så du er tryg i trafikken. med et smil og overskud. håber vi får æren af og lære dig at køre bil. God dag mvh Teamet Henriks køreskole
Informações de contacto
Boulevarden 35, 9000, Aalborg, Dinamarca
- Mail@henriks-koreskole.dk
- henriks-koreskole.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Målrettet og motiverende forløb
Kan virkeligt anbefale Henriks køreskole. Jeg havde fornøjelsen at køre med Kenneth, som er en rigtig dygtig kørelærer. Hele forløbet har været præget af en venskabelig atmosfære, som gjorde jeg så frem til hver eneste lektion.
Er Yderst tilfreds med at ha taget B/E…
Er Yderst tilfreds med at ha taget B/E kørekort hos Henrik, han har rigtig mange års erfaring og har nogle super gode egenskaber og redskaber til at blive dygtig til at køre med Trailer, jeg er glad for alt han har lært mig og hele forløbet hos Henriks køreskole, kan klart anbefales.
Mvh Timm
Alletiders køreskole
Kan helt klart anbefale Henriks…
Kan helt klart anbefale Henriks køreskole, gode Kørelære god teori bestod begge prøver i første hug 😃
Rigtig gode lærer og hurtigt forløb 🤗

Resposta da Henriks Koreskole
Super oplevelse fra start til slut hos…
Super oplevelse fra start til slut hos Henrik ifbm en generhvervelse. Kan varmt anbefales.

God oplevelse
Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort, og jeg kan virkelig anbefale Henrik som kørelære!
Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Han har været så sød, tålmodig og rolig hele vejen igennem, og det har gjort, at jeg har følt mig tryg fra start. Især i de situationer hvor jeg var nervøs, var han virkelig god til at bevare roen og forklare tingene på en måde, der gav mening.
Køretimerne har været både lærerige og hyggelige, og man kan virkelig mærke, at han går op i, at man gør det godt og føler sig klar til prøverne. Han går virkelig op i at man føler sig forberedt, og det betyder virkelig meget.
Jeg er super glad for, at jeg valgte ham som kørelærer, og jeg vil helt klart anbefale ham til andre, der skal i gang med kørekort :)

Resposta da Henriks Koreskole
Kørekort i første forsøg – tak til Henrik!
Jeg tog kørekort hos Henrik, og det var en rigtig god oplevelse. Han er en dygtig kørelærer, og jeg bestod begge prøver i første forsøg. Henrik er en super person med masser af god humor!

God køreskole
God og lærelig køreskole med fantastiske kørelærere

Resposta da Henriks Koreskole
Min far og jeg tog begge…
Min far og jeg tog begge trailerkørekort hos Henrik, og kan kun på det varmeste anbefale ham. Det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Henrik er super rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. 5 stjerner herfra!

Dygtig kører lærer! 💪🏻
Jeg har netop været igennem et generhvervelsesforløb hos Henriks Køreskole, og jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg 👏
Henrik er utrolig sød, rolig og behagelig at være sammen med. Han er samtidig meget professionel og dygtig til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Især var han god til at få pillet mine dårlige vaner af min kørsel og gøre mig opmærksom på de små detaljer, som gør en stor forskel til prøven.
Man føler sig tryg hele vejen igennem forløbet, og undervisningen er både seriøs og i en god stemning. Jeg kan klart anbefale Henriks Køreskole til andre – især hvis man skal generhverve og gerne vil være godt forberedt.
Stor anbefaling herfra!

Tilfreds
Selve “indmeldelsen” var lidt kaotisk og gjorde mig usikker på, om jeg havde valgt den rigtige køreskole. Men jeg oplevede, at Henrik altid var til at komme i kontakt med og ville mig det bedste. Hyggelige køretimer. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, så den vejledning jeg fik virkede tydeligvis.

Resposta da Henriks Koreskole
God køreskole med høj faglighed
God køreskole med høj faglighed. Derudover en stor grad af fleksibilitet og tålmodighed ift individuelle behov.

Resposta da Henriks Koreskole
Teoriforløbet var ok, men ikke køretimerne
Teoriforløbet var acceptabelt, men køreundervisningen levede langt fra op til forventningerne.
Det pædagogiske niveau var meget svingende, og kvaliteten af kørertimerne afhang i høj grad af, hvilken kørelærer man havde. Martin Mose var den eneste, jeg oplevede som rolig og pædagogisk.
Henrik brugte gentagne gange tid på opkald under kørslen og havde en hård og til tider opfarende tone. Det gjorde undervisningen utryg og stressende for mig. Jeg italesatte problemet flere gange, men ændringerne var kun kortvarige.
Jeg oplevede desuden, at flere elever talte indbyrdes om Henriks tone og undervisningsform, hvilket bekræftede, at mine oplevelser ikke stod alene.
Til sidst valgte jeg at skifte køreskole, da tonen og manglen på pædagogik ikke fungerede for mig. Det pædagogiske aspekt har klart behov for markant forbedring

Kan kun anbefale Henriks køreskole
Kan kun anbefale Henriks køreskole, kørelærerne er super søde og går virkelig op i det, de går rent faktisk op i at man kommer i gang med teorien og bliver så god som overhovedet muligt. Jeg havde Henrik som kørelærer og han er rigtig dygtig og hyggelig at køre med, jeg bestod både teori og køreprøve i første hug. Stor anbefaling herfra

Resposta da Henriks Koreskole
Henriks Køreskole kan varmt anbefales.
Henriks Køreskole kan varmt anbefales.
Stor tak til Kenneth, som var en rigtig dygtig og rar kørelærer. Kenneth gjorde kørslen på vejene tryg og sørgede for, at jeg følte mig sikker bag rattet, selvom det var skræmmende i starten.
Derudover gav Henrik og Martin en god og overskuelig teoriundervisning.
Med deres hjælp bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg.

Resposta da Henriks Koreskole
Selv om jeg er oppe i årene (65 år)
Selv om jeg er oppe i årene (65 år), lykkedes det for Henrik på en uge at lære mig at køre trailer (B/E), så jeg bestod køreprøven i første hug. Jeg kan i den grad anbefale Henriks Køreskole og Henrik for den rolige og behagelige måde, han lærer dig at håndtere traileren.

Resposta da Henriks Koreskole
Super god og lærerig køreskole
Super god og lærerig køreskole, hvor der både er plads til seriøsitet men også sjov og ballade.
Kan klart anbefales!😊

Resposta da Henriks Koreskole
Ærlig, dedikeret og ansvarlig Køreskole i Aalborg!
Jeg er super glad for jeg valgte at tage mit kørekort ved Henriks Køreskole. Teorien er til at forstå, med gode slides og forklaringer fra Henrik.
God humor, højt humør og stort fokus på at få alle med, så chancen for at bestå første gang er inden for rækkevidde!
Det betaler sig virkelig at følge Henriks råd om at komme i gang med teorien og prøverne, så hurtigt som muligt, for det forbereder virkelig en til at præstere og bestå.
Jeg bestod min teoriprøve med 0 fejl, og derefter min køreprøve, og det er muligt, hvis Henriks råd følges, og du giver tiden til at forberede dig.
Manøvre- og glatbane var rigtig sjovt, og hele vejen igennem blev jeg klædt godt på, så jeg forstod opgaverne og hvordan jeg skulle betjene bilen - virkelig godt!
Ligeledes kan man virkelig mærke at stemningen mellem Henrik, Martin og Kenneth er god, og de rent faktisk går op i deres job og giver den en ekstra skalle for at skabe en god oplevelse - tusind tak for det!
Jeg var heldig at få Kenneth som kørelære, og det var et rigtig godt match! Kenneth er super imødekommende, altid klar på lidt spøg og helt nede på jorden. Atmosfæren er afslappet, køretimerne flyver bare afsted og så skader det ikke at have lidt chokolade med, til den søde tand!
Tusind tak for en god, ærlig og ansvarlig periode, mens jeg tog mit kørekort.
Henriks Køreskole kan helt klart anbefales!

Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole! God, hurtig og effektiv teori sammen med Henrik og Martin, samt god forståelse og kvalitet fra Kenneth kørelærer. Plads til at hygge sig men stadigvæk have fokuseret undervisning.
Anbefaling herfra!

Resposta da Henriks Koreskole
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.