Amazing 48 hour delivery. Perfectly packaged - watch comes in a lovely zipper-closed presentation case which I wasn’t expecting. The watch itself (Vesterhav 38, Chrysocolla) was even more beautiful i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
It was my first Henry Archer. Ordering, super simple. Delivery, exceptionally quick. Packaging, simply fantastic. The watch, stunning and at this price-point it is above and beyond many of its competi... Ver mais
Just discovered Microbrands while surfing through the internet and found Henry Archer. Immediately knew I wanted to add one to my collection. Everything you read about customer service and quick respo... Ver mais
What can you say when you would like a quality build, attention to detail, great look, feel and weight in a watch which should not cost thousands of dollars? Insert Henry Archer which I had been "st... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er en dansk virksomhed baseret i Aarhus, som designer og producerer ure, hvor kvalitet, godt håndværk og design går op i en højere enhed. Vores ure henvender sig til dem der vil lidt mere. Til dem, der sætter pris på et fedt skandinavisk design, høj kvalitet og de små detaljer.
Informações de contacto
karupvej 2D, 3, 8000, Aarhus, Dinamarca
- hello@henryarcher.com
- henryarcher.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Top anmeldelse!
Giver gerne 10 stjerner!
- Fantastisk service hele vejen igennem.
- Besvarelse på mail går ekstremt hurtig!
- Hurtig levering!
- Fik gratis værktøj med til Harbor lænke. Top klasse!
- Købte 2 ordre på 1 uge og alle produkter er top!
Aldrig set så lækkert egen dansk design!
Jeg skal helst sikkert have flere i samlingen!
Glæder mig til næste køb:
Nordsø Metroit :-)
Nordso Watch
I had a couple of questions about the watch and there was a prompt reply from their customer service. When I received my watch I definitely felt it was fantastic value for the money. I think that the quality punches above the dollar value. The face of my purple watch caught the light beautifully and it actually looked better in person than on the website. Super pleased and I will purchase again from this company.
Virkelig god service
Jeg oplevede en virkelig god service.
Min mutter ville gerne købe mig et ur i julegave, men da hun fik løn, opdagede hun at tilbudet var udløbet. Hun blev lidt ked af det og valgte at skrive til dem. Hun fik lynhurtigt svar, og de kunne sagtens lige lave det til tilbudsprisen.
Det synes jeg er service i topklasse, ja og udover det, så er uret jo fantastisk! Så tusind tak, ikke det sidste ur jeg har købt fra jer;)
Et ord…Perfektion👌🏼👍🏻
Lige en hilsen fra en yderst tilfreds ur samler. Jeg har netop modtaget mit Nordlys Aeon, jeres ur lever fuldt ud op til forventningerne, super fedt design og kvalitet som på alle parametre er helt i verdensklasse. Hurtig nem betjening og ditto levering bum. Jeg glæder mig til at se udviklingen, design og modeller fra jer fremover. Top karakter hér fra👌🏼. Mvh Eric Brisson
Super fin service samtidig også et flot…
Super fin service samtidig også et flot ur. Det kan ikke blive bedre. Alt i alt en god oplevelse.
Hilsen
Hanne
Det er næsten umuligt at sige noget…
Det er næsten umuligt at sige noget positivt, der ikke allerede er skrevet her, men efter køb af endnu et fantastisk ur hos Henry Archer og ikke mindst manden bag, kan jeg kun sige 'en SUBLIM' oplevelse!!!'
Et fantastisk ur, der giver daglig glæde og en service helt i TOP :-) - kan kun anbefales, det findes ikke bedre :-)
Bedste ur i samlingen!
Har købt det nye Nordsø. Ud af de forskellige ure jeg efterhånden har købt, så er uret fra Henry Archer det absolut bedste når det kommer til kvalitet, design og detaljer. Fik samtidig klasse service af Henrik. Kan klart anbefales!
5 ud af 5 stjerner
Nem og hurtig bestilling/levering -super kundeservice. Overskuelig hjemmeside! Pisse fedt ur!!
Hurtig levering, super fede ure og så har Archer en konge kunde service. Handler helt klart hos dem igen.
De varmeste og bedste anbefalinger
De varmeste og bedste anbefalinger.
Jeg ringede til Henrik for at få vejledning og information om, hvilket ur jeg skulle købe til min kæreste. Han tog sig alt tid i verden og svarede gladeligt på alle mine spørgsmål.
Da jeg et par dage efter ville købe uret, var der problemer med betaling grundet nemID. Jeg spurgte om der var anden betalings mulighed, så jeg kunne nå at modtage gaven inden den kommende mandag. Der blev uden tøven sendt en faktura med det samme og uret blev pakket og sendt samme dag.
Det er længe siden, at jeg har oplevet så god en service og hjælpsomhed. Alle de bedste anbefalinger fra mig.
Jeg glæder mig så meget til at modtage det smukke ur.
Enestående service, Nordlys dykkerur
Købte et Nordlys dykkerur for nogle måneder siden, og servicen hos Henry Archer er ekstraordinært god. Den sprænger skalaen her, da jeg fik uret usædvanligt hurtigt, og efter en ombytning af kronen, blev uret leveret personligt på min hjemmeadresse.
Hatten af for den service.
Selve uret er flot, men hvis man skal komme med et par ting, så er designet et par steder fået forrang frem for ergonomi. Kronen havde en skarp kant, men jeg fik den skiftet ud med en anden uden beregning.
Super kundebetjening.
Uret er mekanisk, og taber i tid lige som andre mekaniske ure, men jeg havde måske håbet at man ikke skulle stille på uret hver måned, for at det viser tiden korrekt. Selvom jeg har det på hver dag og bevæger mig en del.
Ure i super lækker kvalitet
Ure og læderprodukter/watch rolls/ur remme og lænker altsammen i super lækker top kvalitet, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Fik alle produkter til en rigtig god pris. Superbt. 👌
100% 5 stjerner
Skulle jeg finde på noget negativt, skulle jeg lyve, så det kan jeg ikke.
Mine forventninger var lave pga. prisen og at jeg ikke kendte til Henry Archer, men trods den beskedne pris sidder jeg her med lækkert ur. Kvaliteten kan mærkes og designet er lige i skabet. Simpelt, flot og med en detalje fyldt lilla urskive på hans Nordlys ur. Er meget imponeret over uret og alt der medfølger. Plus uret kom dagen efter bestilling, så alt spiller max her.
Klart en anbefaling herfra.
Køb af ur
Hej Har lige købt et ur hos Henry Archer og sikke en service Henrik levere. Hvis der var 10 stjerner fik i dem.
Fik en god forklaring på uret og ikke mindst forslag til
alternative man kunne vælge.
HAVDE JEG KUNNE GI´ 10 STJERNER, SÅ GJORDE JEG DET
Hurtig, præcis, nemt var det at bestille en bachelorgave hos HA. Der kom promte en ordrebekræftelse, samt alle de oplysninger man kan ønske sig.
Der gik ikke lang til før min telefon ringede. "Hej, det er Henrik fra Henry Archer - du har bestilt et ur"
Ja, det var jo ganske korrekt. Desværre manglede man et led og i disse tider ved man ikke helt hvornår man kan forvente at posten/pakker mm dukker op, så Henrik var lidt udfordret i at have det fremme til den ønskede dato. Det var såre simpelt ude af hans hænder.
Henrik må simpelthen have taget salg og serviceuddannelse hos den bedste lærer, man kan forestille sig. For Henrik fik det frem (lidt senere end bestilt i 1. omgang) MEN til gengæld, så blev det personligt leveret hos den glade modtager på hjemmeadressen, sammen med en lille goodiebag.
Henrik og team HA.... I har fortjent samtlige stjerner jeg kan gi. Tak.
I har min anbefaling til ALLE, der vil købe et super flot produkt, med service i verdensklasse.
Virkelig god service
Virkelig god service. Og meget hurtigt svar og handling. Tak.
Alt spiller Top service, design og produkt
Så kan service, produkt og design ikke blive meget bedre. Har lige købt mit 3´ Henry Archer herretur..
glæder mig til fremtiden. Anbefaler 100% dette
Ur brand.
Super service og super flot og lækkert produkt.
Da jeg havde bestilt produktet fik jeg besked om, at jeg skulle rejse 5 dage. Skrev mail søndag aften, at levering gerne måtte udsættes 5 dage, så pakken ikke lå og ventede i en “Modtage-flex” - hvor PostDanmark kan finde på at lægge pakken lige foran døren.
Mandag morgen klokken 08.15 lå der besked om at det skulle de nok sørge for.
Og som lovet - så gjort. Dejligt.
Service udover det sædvanlige
Får det lækreste sekvens ur i fødselsdagsgave i juni måned. Køber for nyligt en urrem mere så jeg har lidt og skifte mellem. Finder så ud af, at den rem uret kom med, er defekt. Vi ringer ind til Henry Archer og får fat i den flinkeste medarbejder. Så sød og hjælpsom. Jeg sender uret retur til reparation om søndagen og allerede tirsdag er uret på vej tilbage til mig. Jeg kan varmt anbefale Henry Archer! Kvalitet og service på højeste niveau.
5 ud af 5
Uret var i posten under en time efter bestilling. Hentede det næste formiddag i postboks.
Var i kontakt med kundeservice og blev mødt top professionelt og fik løst min henvendelse.
Uret er efter min mening helt i top.
Så 5/5 herfra :-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.