Herbati Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Ervanária

Herbati – Natuurlijk in Balans Herbati is een Belgisch kruidenmerk met een passie voor pure kruiden, botanicals en bijzondere kruideninfusies. Het assortiment bestaat uit zorgvuldig samengestelde Herbati kruidenblends en een unieke selectie lotusbloemen. Van een bewust moment in de ochtend tot focus overdag en ontspanning in de avond: Herbati wil van kruiden meer maken dan alleen thee. Een dagelijks ritueel, afgestemd op jouw moment. Kwaliteit en zorg staan centraal. Ingrediënten worden bewust geselecteerd en de kruidenblends worden met aandacht samengesteld, gemengd en verpakt door mezelf Naast de webshop is persoonlijke afhaling mogelijk op afspraak.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

19 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Aanrader!

Aanrader!
Aangenaam en gastvrij onthaal.
De gastvrouw is open-minded en deelt graag haar kennis en ervaring.
De aangekochte kruiden en tincturen zijn doeltreffend!

7 de agosto de 2026

Resposta da Herbati

Dankjewel voor deze mooie woorden! 🌿 Heel fijn om te horen dat je je welkom voelde en dat je tevreden bent over de kruiden en tincturen (DRUP).

Kennis en ervaring delen hoort voor mij echt bij Herbati, dus zo’n reactie doet enorm veel plezier.

Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

is een hele lieve vrouw en ze luistert…

is een hele lieve vrouw en ze luistert ook naar je wensen en gaat samen met je kijken wat je kan gebruiken ter ondersteuning van losse thee bv ik heb ze bijna allemaal en ze zijn 1 voor 1 toppertjes en de natuur doet wonderen maar is ook geen medische hulp hè het is ondersteuning als je de kuur verder zet bv head reliëf bij opkomende pijn in je hoofd is zeker al een aanrader voor mensen met migraine zelf wat heb je met die thee je maag je lever je darmen worden niet belast en ga je geen andere klachten krijgen wat met pharmacist wel kan gebeuren maar soit ik zou zeggen vrouwen ga voor de thees die op het vrouwelijk lichaam afgestemd is en je zal verbaasd zijn zeker eens gaan tasten of snuisteren in haar webschop en de lotussen ook een prachtige ontdekking ik ben alleszins fan en blijvende fan en klant ook grtjs

13 de agosto de 2026

Resposta da Herbati

Wat een ontzettend warme en uitgebreide review, dankjewel! 💚🌿

Zo fijn om te lezen dat je ondertussen zoveel van de kruidenblends en lotussen hebt ontdekt en er met zoveel enthousiasme over vertelt.

Dankjewel voor je vertrouwen, je support en vooral voor het delen van jouw persoonlijke ervaring. Dat betekent ontzettend veel voor Herbati! 🌸

Van uit het ziekenhuis Jette

Ik lig momenteel in ziekenhuis, en ze zeggen, amaai das nu eens lang geleden dat ik nog echte thee heb geroken heb
Rita

11 de março de 2026

Resposta da Herbati

Rita, wat een fantastisch compliment! 🌿💚
Zelfs vanuit het ziekenhuis even tijd maken om dit te delen — dankjewel daarvoor. En die reactie “amai, dat is lang geleden dat ik nog echte thee heb geroken”… daar word ik oprecht blij van.
Dat is precies wat Herbati wil zijn: échte kruiden, échte geuren en pure ingrediënten.

Geniet van je thee, spoedig herstel gewenst Veel liefs van Herbati. 🌿✨

Super vriendelijk en kwalitatief

Ik heb thee gekocht bij Herbati en ben heel tevreden over mijn ervaring. De service was top en je merkt dat ze echt tijd neemt voor haar klanten. De thee zelf is van zeer goede kwaliteit en smaakt heerlijk. Zeker een aanrader voor iedereen die van goede thee houdt!

8 de janeiro de 2026

Resposta da Herbati

Dankjewel voor deze mooie review! 🌿💚 Wat fijn om te lezen dat je niet alleen geniet van de thee, maar ook onze persoonlijke aanpak waardeert. Bij Herbati nemen we graag de tijd om te luisteren en je te helpen ontdekken wat bij jou past. Heel erg bedankt voor je vertrouwen én je warme aanbeveling. Geniet van je thee en graag tot een volgende keer! ☕🌿

Boeketje geurkaarsen hart - roos

Mijn boeketje geur kaarsen ziet er heel mooi uit en ruikt heerlijk. Het is een ideaal cadeautje voor je partner of iedereen die van geurtjes en/of kaarsen houd.
Ik ga zeker nog bestellen in de toekomst.

12 de fevereiro de 2026

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. De relax blend Herbati Thee is heerlijk. De thee heeft een subtiele lekkere smaak en werkt ontspannend. Ik heb heerlijk geslapen.
Daarnaast heb ik ook de wierook van Green Acres in de geur honeysuckle gebrand. Een heerlijke geur die niet overheersend is. Daarnaast is het heel fijn dat het stokje niet snel opbrand. Op deze manier heb je langere tijd een heerlijke geur om je heen.
Een aanrader!
Groetjes Carin

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Herbati

Dankjewel Carin voor deze prachtige en uitgebreide review! 🌿💚 Wat fijn dat de Relax Blend zo goed in de smaak valt en deel mocht uitmaken van een heerlijk ontspannen avond. Ook geweldig om te horen dat de Honeysuckle wierook van Green Acres zo bevalt — zo wordt het echt een compleet rustmomentje voor jezelf. ✨

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. Geniet van nog veel heerlijke thee- en geurmomenten! 🌿☕💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan iedereen het aanraden

ik kan het iedereen aanraden , snelle levering , vriendelijkheid en zoeken naar een oplossing , int kort ,ik zou zeggen zekers iedereen!

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Herbati

Dankjewel voor deze mooie woorden en je vertrouwen! 🌿💚 Heel fijn om te lezen dat je zowel de snelle levering als de persoonlijke service waardeert. Samen zoeken naar een passende oplossing en écht tijd maken voor elke klant is precies waar Herbati voor staat. Dankjewel voor je warme aanbeveling en graag tot een volgende keer! 💚🌿

Top producten!

Voor wie graag iets uniek heeft als cadeau, Valentijnsdag of verjaardag of eender welke gelegenheid. Wij zijn alvast heel tevreden klanten en nemen regelmatig een dagverse verpakte thee op onze behoeften mee naar huis ... Op smaakkeuze,medicinaal of één van haar zelf gemaakte blends of we laten het leveren aan huis bij gebrek aan tijd.De kaarsen ruiken fantastisch,smelten mooi en zoals Herbati gekend is enkel op pure natuurlijke materialen 🥰

9 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Veel last van mijn nieren sinds ik de…

Veel last van mijn nieren gehad sinds ik de infusie gentle kidney drink speciaal ontworpen voor de ondersteuning van de nieren geen last meer gehad nu bijna 6 maanden waar anders om de 3 maanden een steentje kwam, voor mij een aanrader
Ook bestellen gaat heel vlot komt verzorgd toe en ongeschonden dit geld voor alle dingen bij Herbati
Ik heb ook de kaarsen ontvangen mooi in een doosje met bescherming onderin
Gewoon goede site qualiteit en prijs zeker een aanrader

12 de fevereiro de 2026

Zeker een aanrader!

Heel fijne herboristenwebshop! De thee is van topkwaliteit en smaakt superpuur, en de kaarsen hebben een zachte, natuurlijke geur. Mooi verpakt met een persoonlijk tintje. Zeker een aanrader voor een cosy self-care moment

15 de fevereiro de 2026