Leia as opiniões dos outros
Riktigt bra produkter, bra service och snabba leveranser. Har kört med CBD sleep olja 10 % nu i ett par dagar och den funkar perfekt, 2-3 droppar 1 timme innan man lägger sig och man sover som e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Välkommen till HerbMaestro, din plats för högkvalitativa och autentiska hampa produkter. Vi är glada över att få hjälpa dig hitta det perfekta valet för dig. Med vår breda produktlinje, kan du känna dig trygg med att hitta något som passar just dig. Kika in vårt utbud. Vi levererar alltid paket diskret, spårbart och med snabb leverans inom Sverige. Vårt dedikerade team packar och skickar beställningar innan kl 14:00 under vardagar, vilket innebär att du kan lita på att din order snabbt och säkert når dig. Våra CBD oljor är THC-fria. CBD-produkter som säljs av oss är inte till för att bota, behandla eller förebygga sjukdomar & säljs i aromatiska syften!
Informações de contacto
malmö, Suécia
- support@herbmaestro.com
- herbmaestro.com
Ńär jag fick hem leveransen så…
Ńär jag fick hem leveransen så fungerade den inte..

Resposta da HerbMaestro
Ni/du är bäst ❤️
Ni/du är bäst! Snabba leveranser med bra rabatter. Även extra i paketen. Älskar det! ❤️🫶
Smärtlindring på hög nivå
Vill bara tala om att kvaliten/verkan på varorna är superbra. Jag har en make som är opererad 2ggr för diskbråck och har även en inoperabel skada högt upp i nacken med nerver inklämda. Han använder era produkter dagligen och kan därför fungera pådaglig basis.
Nöjd med produkterna samt leveransen!
Nöjd med produkterna samt leveransen!
Tack!Kommer säkert att handla igen.
Bästa CDB oljan jag någonsin provat
Bästa CDB oljan jag någonsin provat. Jag har provat många olika men denna är den bästa. Använder den för migrän och magkatarr och jag har slutat helt med min migrän medecin. Denna CDB olja har förvandlat mitt liv totalt
Snabb leverans och mycket diskret…
Snabb leverans och mycket diskret paket. Älskar de små gåvorna man får med 👍
Grymma och pålitliga
Grymma och pålitliga, fick två extra vapes på köpet! Tack återigen 🤙
Snabb leverans, snabb information om både betalning och beställning.
Fast delivery
Fast delivery, products as described. I'll order from these guys again!
Bara så bra!!
De har alltid varit bra
De har alltid varit bra, nu fick jag en liten present och det uppskattas
Super nöjd
Super nöjd, snabb leverans och bästa produkterna på marknaden!
Snabb leverans!
Snabb leverans! 🚚 📦
Roliga produkter, ser fram emot att testa.
Vet inget om produkterna
Vet inget om produkterna, ställde frågan:
"Tittar på Cannashock Magic Mushroom Shot och undrar hur den kan vara en shot, samtidigt som ni inte rekommenderar att de intas?
Ser att flera av era produkter, står det samma sak ..? "
Får till svar: "Produkter vi säljer säljs i dekorationssyfte Med vänlig hälsning, Herbmaestro 17:26"
Luktar görskumt!!!
Vad sysslar de med, jag frågade om de skojade, men fick "Tyvärr inte, något mer vi kan hjälpa dig med?
Med vänlig hälsning, Herbmaestro"
Verkligen pålitligt!
Var försiktiga
De har inte ett annat betalningssätt än kort betalning, jag beställde en produkt och fick massa mejl angående att produkten blivit skickad och levererad men när jag pratar med leverantören så har produkten aldrig ens lämnat företaget. Jag vill bara varna då detta företaget inte levererar eran beställning.

Resposta da HerbMaestro
Snabb leverans och vänligt bemötande
Snabb leverans och vänligt bemötande. Ska rekommendera företaget till mina vänner.
Snabba o bra leveranser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.